1. Om Toyota
  2. Nyheder fra Toyota
  3. Toyota er Danmarks mest populære bilmærke

Toyota er Danmarks mest populære bilmærke

Danmarks mest populære bilmærke hedder Toyota. Det viser nye tal fra bilstatistik.dk. Med 6.165 nyregistrerede personbiler i år fastholder Toyota efter fem måneder sin førsteplads over de mest populære bilmærker i Danmark i 2024 og tegner sig for knap hver tiende nyregistrerede personbil i år. Elbilen, Toyota bZ4X, markerer sig som mærkets mest populære bilmodel i maj med 266 nyregistrerede personbiler, hvilket placerer den blandt de ti mest poulære bilmodeller. Elbilerne dominerer generelt toppen af listen i maj og udgør for måneden halvdelen af de nyregistrerede personbiler.

Mandag den 3. juni 2024

Danskerne foretrækker Toyota. Det viser helt nye tal for bilsalget i årets første fem måneder fra bilstatistik.dk. Med 6.165 nyregistrerede personbiler i år ligger Toyota fortsat øverst på listen og mønstrer en fremgang på hele 17 procent sammenlignet med de første fem måneder i 2023.

Det totale bilsalg i Danmark ligger med 66.809 nyregistrerede personbiler efter fem måneder på niveau med salget i fjor og dermed øger Toyota sin markedsandel. I år er knap hver tiende nye bil i Danmark således en Toyota.

Andelen af elbiler er fortsat i vækst, og i maj udgør elbilerne med 7.241 nyregistrerede personbiler halvdelen af bilsalget. Det er en stigning på 63 procent sammenlignet med maj i fjor. Toyotas mest populære bilmodel i maj er da også elbilen, Toyota bZ4X, der med 266 nyregistrerede personbiler placerer sig blandt de ti mest populære bilmodeller i Danmark i maj.

Samlet set udgør elbilerne 43 procent af bilsalget i år mod 30 procent i samme periode i 2023. Knap seks ud af ti danskere vælger dermed fortsat en bil med forbrændingsmotor.

Den mest populære bilmodel i år er fortsat Tesla Model Y med samlet 3.270 nyregistrerede personbiler. Det er dog det mest populære bilmærke, Toyota, der markerer sig stærkest med fire modeller blandt de 20 mest populære i år. Aygo X topper hos Toyota med 1.294 nyregistrerede personbiler, mens Yaris, Yaris Cross og elbilen bZ4X også placerer sig blandt årets 20 mest populære bilmodeller.

Modtag nyheder fra Toyota

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret om nyheder, kampagner, gode tilbud og konkurrencer fra Toyota.
Tilmeld dig

De seneste nyheder fra Toyota