1. Om Toyota
 2. Innovation

Innovation hos Toyota

Vi ønsker at skabe bekvemmelighed og lykke for fremtiden gennem innovativ teknologi.
Toyota stræber gennem at blive en mobilitetsvirksomhed gennem at levere alle former for innovative løsninger relateret til folks mobilitet, for at forbedre folks livskvalitet.
 • Der er altid en bedre måde

  I det 19. århundrede opfandt Sakichi Toyoda, grundlæggeren af Toyota Group, den automatiske væv for at forbedre forholdene for vævearbejdere der ligesom hans mor, måtte håndtere væven manuelt.

  Sakichi Toyodas innovationer blev tilpasset måden at fremstille biler på af hans ældste søn, Kiichiro, der dannede Toyota Motor Corporation i 1937. Lige siden har Toyota været banebrydende på mange områder.

  Vi lancerede fx verdens første, masseproducerede hybridbil, Prius, i 1997, og gav en plan for moderne produktion gennem Toyota Production System. I 2014 var vi banebrydende i brugen af brint i bilen Mirai, og vi fortsætter til stadighed med at udforske bedre måder at tackle de udfordringer, der påvirker vores verden på.

"Innovation er vores hjørnesten og opskrift på fremtidig succes"
Matt Harrison, Chief Operating Officer Toyota Motor Europe
 • Sikker mobilitet uden begrænsninger

  Hver dag ser vi på mulighederne for at tilbyde den sikreste, mest bekvemme, mest effektive og pålidelige mobilitet. Vi innoverer sikkerhedsfunktionerne på vores biler med fokus på både køretøjets ydeevne og trafikmiljøet.

  Vi kombinerer vores sikkerhedsteknologi med automatiseret kørsel for at forstærke førerens øjne, dømmekraft og manøvrer, da vi løbende ønsker at forbedre beskyttelsen af chauffører, passagerer og fodgængere yderligere og i sidste ende sigter mod nul ulykker.

  Vi mener, at alle skal have frihed til at bevæge sig uden begrænsninger. Med vores mobilitetsmærke KINTO kan folk organisere deres mobilitet, uanset hvordan de vælger at bevæge sig.

  Vi bygger inkluderende mobilitetsprodukter, der spænder fra personlige mobilitetskøretøjer til kørestolsbrugere. Vores nyeste robotter hjælper mennesker med at bevare autonomi på trods af fysiske vanskeligheder eller tilbyder støtte i udfordrende situationer.

 • Kulstofneutralt samfund

  For at nå målet om et kulstofneutralt samfund mener vi, at brint er en af de vigtigste byggesten til at reducere CO2-udledningen.

  Vores engagement rækker langt ud over biler. Vi har ompakket bilen Mirais brændselscelleteknologi i vores kompakte brændselscellemoduler, som allerede bruges i en række forskellige applikationer såsom busser, lastbiler og både.

  Alle disse eksempler viser, hvad brint praktisk talt kan opnå i dag. Ved at implementere brintteknologiske løsninger i en bred vifte af applikationer, støtter vi skabelsen af et brintøkosystem – en "levende oase", hvor udbud og efterspørgsel mødes for at vokse yderligere.

 • Et testmiljø for mobility

  Uanset hvor sofistikerede teknologier og tjenester er, giver de kun værdi, hvis de opfylder folks behov og præferencer. Derfor bygger vi Woven City – et testmiljø for mobilitet, der er fuldt forbundet, automatiseret og brintdrevet. Det er et levende laboratorium, hvor fordelene ved avancerede teknologier vil blive testet. Woven City udvikler sig konstant, fordi teknologier og tjenester løbende vil vokse og blive bedre. Dens mål er at gøre folks liv mere effektivt og mere bæredygtigt, så de får mere tid til de ting i livet, der virkelig er meningsfulde.

Læs også om

De seneste nyheder fra Toyota