1. Om Toyota
 2. Innovation
 3. Mobilitetsløsninger

At skabe mobilitet uden begrænsninger

Vi ønsker en verden, hvor alle har mulighed for at bevæge sig rundt uden begrænsninger.
I en verden i hastig forandring er Toyota altid på udkig efter innovative løsninger til at flytte folk rundt på den mest komfortable måde. Det kan fx være at bevæge sig fra en ende af et værelse til et andet, en by eller mellem lande. Og vi ønsker at gøre det nemmere for mennesker, hvor mobilitet kan være en kamp.
 • Ubegrænsede muligheder for alle

  Mens verden bliver stadig mere forskelligartet, vælger folk i stigende grad egne valg så de kan have en fri og fornøjelig livsstil. Hos Toyota tror vi på, at virkelig gode produkter skaber nye oplevelser for folk og forbedrer deres valgte livsstilsretninger. Derfor har vi introduceret vores dedikerede mobilitetsbrand KINTO, der tilbyder forskellige transportformer, betalinger og tjenester i én inkluderende løsning. KINTO's mobilitetstjenester giver kunden større fleksibilitet, tids- og omkostningsbesparelser, når de rejser. 

 • Et mobilitetsprodukt til alle

  Vi arbejder hårdt på at skabe en inkluderende og bæredygtig verden med hidtil usete nye former for mobilitetsværdi. Derfor designer vi innovative BEV'er til fodgængerområder, last-mile transportløsninger, automatiserede vareleverancer og meget mere. Vores mål er, at fremtidige mobilitetsteknologier forbedrer forholdet mellem produkter og mennesker. Vores konceptkøretøj LQ, som opbygger et følelsesmæssigt bånd til sin chauffør, udtrykker denne vision.

  For at hjælpe med at realisere et samfund, hvor alle vil være i stand til at leve lykkeligere og have mere aktive liv, forsker vi i, hvordan robotter kan understøtte menneskelige livsaktiviteter og udvide menneskelige evner. Toyotas robotter opererer inden for en bred vifte af områder for at understøtte mobilitet for alle, lige fra livsstilsstøtterobotter og humanoide robotter til rehabiliteringsrobotter.

 • Mobilitetsprodukter

  Se et udvalg af nogle af vores mest spændende mobilitetskoncepter; Nogle af dem er allerede vellykkede produkter.

 • Robotteknologi

  Robotteknologi er en stor del af Toyotas mål om at overgå til en mobilitetsvirksomhed. Toyota ønsker at bidrage til at løse problemer i den virkelige verden og hjælpe globale samfund ved at udvikle nye robotteknologiske kapaciteter.

De seneste nyheder fra Toyota