1. Om Toyota
  2. TOYOTA GAZOO Racing

Presser grænserne til det bedre

I mere end 60 år har vi rykket grænserne for vores biler og mennesker i motorsporten. Ved at udvikle nye teknologier og løsninger i konkurrencens ekstremer, vil TOYOTA GAZOO Racing fortsætte sin praksis med at lave stadig bedre bilsports-opdrættede biler og forfølge aktiviteter for at øge motorsportens tiltrækningskraft og bæredygtighed. Fra avancerede hybridteknologier til eksperimentel brintkraft er vi forpligtet til at accelerere udviklingen af bæredygtig motorsport for at bringe glæde og spænding til vores fans og kunder, nu og i fremtiden.

Bilerne ikke kun til sport

Toyota GAZOO RACING modeller er testet i ekstreme miljøer af de mest dedikerede fagfolk. TOYOTA GAZOO Racing opnår den unikke bedrift at vinde alle otte mulige titler i de tre FIA-serier - World Endurance, World Rally og World Rally Raid Championships. Vi tager al lærdom og ekspertise fra sporten og bringer dem til din indkørsel. Fra ørkenens klitter til byens bakker fortsætter vi med at skubbe grænserne i jagten på at lave stadig bedre biler. 

  • GR86. Den smarte sportsvogn

    Åbn døren til GR's spændende verden, og forbered dig på at opleve ægte Waku-Doki. Med styling påvirket af TOYOTA GAZOO Racing, blander den lette GR86 kraften fra en 2,4-liters frontmonteret motor med det hurtige, engagerende baghjulstræk. Resultatet? Ren, hjertepumpende spænding bag rattet.

  • GR YARIS. Uendelig begejstring

    GR Yaris er ingen normal hot hatch. Udviklet med TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team, er bilmodellen født fra WRC for at bringe motorsportsteknologi og ekspertise til vejen. Ved at kombinere et letvægts karosseri, kraftfuld 1,6-liters turbomotor og avanceret GR-FOUR 4WD-system, leverer denne bil dig endeløs glæde på hver køretur.

  • TOYOTA GR SUPRA. Den ægte GR-følelse

    Det ikoniske Supra-navn er vendt tilbage efter 17 års fravær og er tilbage i spidsen for GR-rækken. Med ydeevne finpudset af TOYOTA GAZOO Racing er det en sportsvogn i sin reneste form; en 50/50 vægtbalance, baghjulstrukket layout og engagerende motor leverer en hjertepumpende blanding af kraft og smidighed på vej og bane.

Testet i hele verden

Fra ørkener til sandklitter, grus til sne og fra dag til nat! Vi bliver ved med at skabe nye teknologier og løsninger under motorsportens ekstreme forhold, og vi stopper aldrig med at skabe og innovere.

TOYOTA GAZOO Racing nyheder fra hele verden

Er du sportsinteresseret og vil følge med i de seneste nyheder om Toyota GAZOO RACING? Så kan du følge med på nedenstående link til den officielle Toyota GAZOO RACING side.
Nyheder fra TOYOTA GAZOO Racing Opens in new window

Dakar Rally - ekstrem motorsport

Med dets ekstraordinært udfordrende terræn og utrolige hastigheder handler succes i Dakar om andet end fart. Kvalitet, holdbarhed og pålidelighed er altafgørende.
Læs om Dakar Rally

Modtag nyheder fra Toyota

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret om nyheder, kampagner, gode tilbud og konkurrencer fra Toyota.
Tilmeld dig