1. Om Toyota
 2. TOYOTA GAZOO Racing

Flytter grænserne gennem motorsport

I over 60 år har vi gennem motorsport rykket grænserne for vores biler. Motorsport giver os mulighed for at teste og forbedre vores biler under ekstreme forhold. Tests der driver innovation og udvikling af nye løsninger indenfor brændstofeffektivitet, aerodynamik og pålidelighed.

Motorsport har i mange år givet mulighed for at demonstrere kraften og ydeevnen i vores hybridteknologi. Det har hjulpet med til at ændre opfattelsen af, hvad hybridbiler kan præstere – også i hverdagen.

Din genvej til Toyota Gazoo Racing

Fra ørkener til sandklitter, grus til sne og fra dag til nat! Vi bliver ved med at skabe nye teknologier og løsninger til motorsportens ekstreme forhold. Med titlerne og verdensmesterskaberne følger også opgaven med at gøre vores innovationer og teknologier tilgængelig i vores almindelige gadebiler.

Toyota GR-serien

Toyota GR modellerne er helt særlige modeller, der giver en køreoplevelse ud over det sædvanlige.
Læs mere om Toyota GR
 • Toyota GR86

  Den helt rigtige opskrift på køreglæde.

  Baghjulstræk, manuel gear og den energiske boxermotor på 2.4 liter med 230 HK. 

 • GR YARIS

  Ikke en helt almindelig hot hatch. Kun sidespejlene er tilbage fra den almindelige Yaris.

  Kulfibertag, 4x4 og 260 hk fra en perle af en 1.6 liters turbomotor. 

 • TOYOTA GR SUPRA

  Med ydeevne finpudset af TOYOTA GAZOO Racing er det en sportsvogn i sin reneste form; en 50/50 vægtbalance, baghjulstræk, op til 340 hk og mulighed for enten manuel eller automatgear. 

GR-SPORT serien

Med inspiration fra TOYOTA GAZOO Racing, bringer Toyota GR Sport serien et sporty design ind i din hverdag. Hver model er omhyggeligt designet til at udstråle attitude, og modellerne har fået en lang række opdateringer der skaber mere dynamiske køreegenskaber.
Læs mere om GR SPORT serien

TOYOTA GAZOO RACING

Med TOYOTA GAZOO RACING deltager vi blandt andet i World Endurance Championship, World Rally Championship og Dakar Rally.

 • World Rally Championship (WRC)

  World Rally Championship (WRC) giver underholdning i verdensklasse. Imponerende race på alle underlag, gennem tæt skov, hårnålesving og ud over halsbrækkende flyvehop.

  WRC er i flere år blevet domineret af Toyota Yaris.

  En Toyota racerkører har vundet Verdensmesterskabet for kørere 8 gange – senest i 2022 og Toyota har vundet konstruktørernes mesterskab 6 gange, senest i 2022.

 • World Endurance Championship (WEC)

  World Endurance Championship er løbsserien der virkelig udfordrer kører og bil. Serien består af nogle af de mest ikoniske racerløb som Le Mans og 1000 miles of Sebring.

  Der konkurreres i tre forskellige klasser. Fra LMGTE Am, LMP2 og Hyperbilerne hvor Toyota Gazoo Racing deltager med to biler.

  Toyota Gazoo Racing har vundet WEC i 2014, 2019, 2020, 2021 og 2022.

 • Dakar rally

  Dakar Rally, også kaldet Verdens hårdeste rally.

  Dakar Rally strækker sig over flere tusinde kilometer, gennem ekstreme terræner, herunder ørkener, bjerge, floder og skove i alt fra frostgrader til bagende hede.

  Dakar Rally tiltrækker deltagere fra hele verden, der kæmper sig frem på alt fra motorcykler og biler til lastbiler og UTV'er.

Ekstrem motorsport

Toyota Hilux er modellen Toyota Gazoo Racing har valgt at satse på i Dakar Rally. Toyota har vundet i 2019, 2022 og 2023 alle tre gange med Nasser Al-Attiyah bag rattet og Mathieu Baumel som co-driver.

Hilux har vist sig at have den rette kombination af holdbarhed og fart, til at kunne vinde løbet med et par meget kompetente herre bag rattet – og et super team af mekanikere og servicefolk i pitten.

Læs mere

TOYOTA GAZOO Racing nyheder fra hele verden

Er du sportsinteresseret og vil følge med i de seneste nyheder om Toyota GAZOO RACING? Så kan du følge med på nedenstående link til den officielle Toyota GAZOO RACING side.
Nyheder fra TOYOTA GAZOO Racing Opens in new window

Modtag nyheder fra Toyota

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret om nyheder, kampagner, gode tilbud og konkurrencer fra Toyota.
Tilmeld dig