1. Billån
  2. Toyotas bedste billån

Toyotas bedste billån

Over 20 års erfaring med Toyota biler.

Hos Toyota kan du få et billån igennem Toyota Finans, Toyotas eget finansieringsselskab. Du har mulighed for at finansiere din bil, uanset om den er ny eller brugt og Toyota Finans giver dig mulighed for at vælge mellem flere forskellige finansieringsløsninger. Det hele afhænger af, hvad der passer til dine ønsker og din økonomi.

Toyota Finans har en ambition om altid at tilbyde konkurrencedygtige renter og vilkår. Forbrugerrådet TÆNK Penge har flere gange gennemført test af de mest attraktive billån med Toyota som vinder.

Den seneste undersøgelse blev afholdt i oktober 2020, hvor Toyota igen blev kåret som vinder. Læs artiklen som PDF her » (Opens in new window)

Toyota Finans tilbyder Toyotas bedste billån. Tager man vores Billån uden pant* og lægger en udbetaling på mindst 20%, er man sikret vores bedste renter og laveste omkostninger. Et Billån uden pant sparer dig for flere tusinde kroner, som ellers ville gå til tinglysning og stempelafgift til staten. Din lokale Toyota-forhandler hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige lån til din situation.

FDM og Loyalty Groups tilfredshedsundersøgelse AutoIndex i 20 år i træk også at Toyota er kåret til at have de mest tilfredse kunder hos forhandlerne og på værkstederne. Det vil sige, der er mange fordele ved at vælge Toyota.

*Alle lån forudsætter en positiv kreditværdighedsvurdering

Toyota har Danmarks bedste billån i test

Hos Toyota kan du få et billån igennem Toyota Finans, Toyotas eget finansieringsselskab. Du har mulighed for at finansiere din brugte eller nye bil.
  • Lånets rente

    Hvor høj er renten på dit lån og hvor længe er låneperioden. Det er muligt, at du betaler mindre i månedlig ydelse, men betaler du en højere rente og i en længere periode, kan det fulde tilbagebetalingsbeløb være væsentligt højere, end du måske umiddelbart kan se.

  • ÅOP

    ÅOP betyder Årlige Omkostninger i Procent, og er den faktor, du skal kigge efter, når du kigger efter billån. ÅOP kan bruges til at sammenligne forskellige lån, hvis lånene har samme lånebeløb, samme låneperiode og betales tilbage på samme måde.

  • Få rådgivning til dit billån

    Kontakt din lokale Toyota-forhandler, hvis du ønsker vejledning til dit køb af bil eller et konkret tilbud.