1. Om Toyota
  2. Til glæde for alle
  3. Mangfoldighed, diversitet og inklusion

Mangfoldighed, diversitet og inklusion

Vi har forpligtet os til at skabe den mest mangfoldige, retfærdige og inkluderende organisation
Vi stræber efter at være den mest inkluderende og mangfoldige arbejdsplads, hvor alle medarbejdere føler sig trygge, respekterede, engagerede, værdsatte og i stand til at frigøre deres fulde potentiale. Vi dyrker, omfavner og udnytter mangfoldighed for at levere de højeste standarder for service til vores kunder, samfundet og være konkurrencedygtige på markedet.
  • Alle betyder noget hos Toyota


    Mangfoldighed, diversitet og inklusion er en strategisk topprioritet for os. Med vores kollektive og oprigtige indsats sigter vi mod at opbygge en rig og forskelligartet organisation der afspejler samfundet. Alle betyder noget hos Toyota, uanset din kønsidentitet, kønsudtryk, seksuelle orientering, alder, kulturelle baggrund, nationalitet, race, etnicitet, religion eller trossystem, handicapstatus, fysiske eller mentale evner.

  • Vores DE&I-rejse

    Vi har allerede opnået meget på vores DE&I-rejse. Mange projekter er i gang for at fremme inklusion på tværs af vores 20+ Toyota-enheder i Europa. For eksempel arbejder vi på at gøre vores faciliteter endnu mere inkluderende og tilgængelige ved at tilbyde inklusionstræning og udvikle mere inkluderende politikker. Gennem vores medarbejderes kollektive indsats afholdt vi i 2021 vores første europæiske mangfoldighedskonference.

De seneste nyheder fra Toyota