1. Om Toyota
 2. Til glæde for alle
 3. Toyotas vision og filosofi

Toyotas vision og filosofi

Læs om vores fundamentale værdier
Vores virksomhed har en stolt historie og en spændende fremtid. Begge er bygget på de grundlæggende værdier om respekt for mennesket og løbende forbedringer af vores produkter og services. Vi bruger disse kvaliteter til at sikre vores vision om fremover at skabe sikker og ansvarlig mobilitet, der er til gavn og glæde for alle.
 • Vores mission: At skabe glæde for alle

  Vores formand, Akio Toyoda, har udtalt, at vores forretning bør bevæge sig ud over fremstilling af køretøjer til at skabe "glæde for alle". I bilindustrien gør teknologier som elektrificering og opkoblet, automatiseret kørsel betydelige fremskridt.

  Toyota er fortsat forpligtet til kontinuerligt at lave bedre biler. Men lige så vigtigt er det, at vi udvikler mobilitetsløsninger, der hjælper alle med at nyde og forbedre deres liv. På den måde yder vi vores del mod et forbedret samfund de næste 100 år og frem.

 • Vores vision: At skabe mobilitet for alle

  I en mangfoldig og usikker verden stræber Toyota efter at øge kvaliteten og tilgængeligheden af mobilitet.

  Vi ønsker at skabe nye muligheder for hele menneskeheden og støtte op om en bedre fremtid for vores planet.

 • Vores vej frem

  Lige siden Toyotas grundlæggelse har vi handlet i overensstemmelse med vores filosofi og vejledende principper om at levere pålidelige produkter og støtte en bæredygtig udvikling af samfundet.

  The Toyota Way er vores enkle opskrift på, at bruge Toyotas vejledende principper og opbygge den type virksomhed, vi ønsker at være. Gennem TPS, Toyotas berømte produktionssystem, arbejder vi efter en original produktionsfilosofi, der sigter mod at eliminere spild og opnå den bedst mulige effektivitet.

 • Toyotas filosofi

  Vores Toyota-filosofi har guidet os til, hvor vi er i dag, og vil også gøre det fremover i vores overgang til et mobilitetsselskab. Denne måde at arbejde på yder et værdifuldt bidrag til vores mission om at producere ’glæde for alle’.

 • Vores grundlæggende principper

  Vores grundlæggende principper har længe været et fundament for den måde, vi driver vores forretning på. Principperne blev først udarbejdet, da vores virksomhed blev grundlagt i 1937 og siden opdateret i 1997, og de er stadig kernen i vores ledelsesfilosofi.

 • The Toyota Way

  The Toyota Way bruger vores grundlæggende principper til at definere måden vi arbejder på i alle vores afdelinger verden over. Bilindustrien oplever en kæmpe transformation i disse år. Tidligere overgik Toyota fra væveproducent til bilproducent. Nu genopfinder vi os selv som mobilitetsvirksomhed.

 • Toyotas produktionssystem

  Den måde, vi fremstiller vores biler på, er defineret af Toyota Production System (TPS). Det er en original produktionsfilosofi, der sigter mod at eliminere spild og opnå den bedst mulige effektivitet - hvad der ofte kaldes et "lean" eller "Just-In-Time" system.

De seneste nyheder fra Toyota