1. Toyota-ejere
 2. Om Toyota Service
 3. Derfor skal du vælge Toyota Service
 4. Toyota Vejhjælp

Toyota Vejhjælp

Når du køber en Toyota, får du automatisk 1 års vejhjælp i hele Europa med i prisen. Og når det år er gået, er det nemt at forlænge aftalen. Det eneste, du skal gøre er at få serviceret* din bil hos Toyota.

*Gælder ved valg af sundheds- eller sikkerhedstjek.

Det får du blandt andet med Toyota Vejhjælp

Hjælp på stedet

Hvis din bil bryder sammen kommer vi og hjælper dig på stedet. Kan din bil ikke selv køre på værksted, hjælper vi dig med at bugsere den væk.

Udlejningsbil

Toyota vejhjælp sørger for en tilsvarende udlejningsbil, hvis din bil er bugseret væk. Dog i maks 3 arbejdsdage.

Hjemtransport af bilen

Du har mulighed for at få din bil kørt hjem fra et Toyota-værksted, hvis den ikke kan blive gjort køreklar indenfor 5 arbejdsdage.

Hvad er inkluderet

Vi rykker ud døgnet rundt, hvis du er udsat for havari eller kommer ud for en ulykke, og det er uforsvarligt at køre videre i bilen. Hvis du har indbrud i bilen, eller hvis du punkterer. Det kan også være, du løber tør for brændstof eller dit batteri er fladt – og så kan du få brug for at blive trukket fri af sne, mudder eller sand.

Dette får du blandt andet med Toyota Vejhjælp

 • Hjælp på stedet
 • Bugsering 
 • Hjælp og rådgivning
 • Afhentning af bilen
 • Flyt på hotel
 • Udlejningsbil til rådighed
 • Fortsæt dn rejse
 • Reservedele
 • Chaufførservice
 • Hjemtransport af bilen
 • Toyota Vejhjælp trækker dig fri

Se alle services herunder

Har du brug for vejhjælp, sørger Toyota Vejhjælp for den nødvendige reparation af bilen på stedet, hvis dette er praktisk muligt, og hvis reparationsomkostningerne er mindre end omkostningerne til bugsering.

I visse lande gælder der særregler på motorveje og tunnel/broanlæg. Her kan man ved henvendelse blive bedt om at benytte nødtelefoner langs motorvej/broanlæg. Når køretøjet er udenfor motorvej/broanlæg, vil Toyota Vejhjælp overtage hjælpen. Fx franske motorveje og Øresundsbroen.

Ved havari, der ikke kan udbedres på stedet, fragtes bilen med eller uden anhænger til autoriseret Toyota-værksted efter eget valg. Derudover dækker Toyota Vejhjælp omkostninger op til DKK 630 til eventuel nødvendig opbevaring af bilen andre steder end på værkstedet.

Toyota Vejhjælp står klar med gode råd og vejledning ved eksempelvis en stjålet bil, et mistet kreditkort samt i forbindelse med sygdom under kørsel.

Hvis Toyota-værkstedet, der reparerer din bil, ligger mere end 50 km fra dit opholdssted, bestiller og betaler Toyota Vejhjælp en togbillet en vej, for en person. Hvis togrejsen tager mere en 6 timer, kan du som alternativ vælge en flybillet.

Hvis du foretrækker at vente på stedet, mens bilen repareres, bestiller og betaler Toyota Vejhjælp hotelværelser til dig og dine medpassagerer i op til 4 nætter til en pris af maks DKK 940 pr. person pr. døgn. Udgifter til mad, telefonsamtaler og lignende dækkes ikke.

Hvis du foretrækker en udlejningsbil, sørger Toyota Vejhjælp for en tilsvarende bil, mens bilen repareres, dog i maks. 3 arbejdsdage. Udlejningsbil forudsætter, at bilen er blevet bugseret. Hvis Toyota Vejhjælp ikke kan skaffe en tilsvarende udlejningsbil, eller lokale forhold gør det umuligt at skaffe en udlejningsbil, holdes Toyota Vejhjælp ikke ansvarlig.

Toyota Vejhjælp bestiller og betaler togbilletter til fører og passagerer, så det er muligt enten at rejse hjem eller fortsætte til rejsemålet, forudsat dette ligger inden for dækningsområdet, og at det ikke bliver dyrere end hjemtransport. Hvis rejsen tager mere end 6 timer, tilbydes flybillet.

 

Hvis bilen ikke kan repareres af det lokale Toyota-værksted i udlandet pga. mangel på reservedele, sørger Toyota Vejhjælp for at skaffe og sende delene til det lokale værksted. Hvis udgiften til selve reservedelene ikke er dækket af producentens garanti på bilen, skal de betales af bilens ejer.

Hvis føreren under rejse i udlandet bliver syg, og ingen af passagererne kan køre, tilbyder Toyota Vejhjælp en erstatningschauffør enten til det oprindelige rejsemål inden for dækningsområdet eller til hjemadressen. Bilejeren dækker selv alle øvrige omkostninger ud over erstatningschaufføren.

Såfremt det ikke er muligt at få bilen i køreklar og sikker stand inden for 5 arbejdsdage efter diagnose stilles, gældende fra førstkommende hverdag kl. 12, sørger Toyota Vejhjælp for transport af bilen til et Toyota-værksted i Danmark. Campingvogne og trailere er ikke inkluderet i hjemtransport og faktureres separat.

Hvis du er kørt fast i Danmark, så trækker Toyota Vejhjælp dig fri uden omkostninger (gælder kun offentlig vej).

Du er dækket i disse lande

Toyota Vejhjælp dækker hele Europa med undtagelse af Grønland, Island og Rusland.

Har du allerede Toyota Vejhjælp og har brug for hjælp?

Når du er i Danmark - ring 80 60 66 68
Når du er i udlandet - ring +45 70 27 26 62