1. Nye biler

bZ4X - en sikker investering for dig og for fremtiden

Serviceaftale & Toyota Relax

3-års serviceaftale med i prisen - og serviceaktiveret garanti til bilen fylder 10 år.

Batteritryghed

Serviceaktiveret garanti for 70 % kapacitet til bilen er 10 år og har kørt 1 mio km.

Garanteret tilbagekøbspris

Når du finansierer din bZ4X gennem Toyota Financial Services med 20% i udbetaling

I top på kundetilfredshed

Toyotas bilejere er blandt de mest tilfredse, når det gælder kundeoplevelsen

Opgradering af den nye bZ4X

Den nye bZ4X er i 2024 opgraderet med flere opdateringer, som forbedrer din oplevelse i den populære elbil.
 • Hurtigere opladning Der er installeret en ny varmeveksler for at reducere ladetiden ved hurtig opladning (DC) i kolde temperaturer
 • Bedre komfort Bilen er udstyret med strålevarme på den nederste del af benene og kan bruges sammen sædevarme for at forbedre opvarmning af kabinen.
 • Forbedret sikkerhed Din kørsel er endnu mere sikker med Toyota T-Mate, som blandt andet kan give en advarsel, hvis biler nærmer sig bagfra, ved at blinke advarselslysene.

Ekstraordinære funktioner inkluderet som standard

Byd elbilen Toyota bZ4X velkommen! Et kraftfuldt SUV-design møder klassens bedste firehjulstræk

arrow right
arrow left
 • Ladet med el

  Nyd friheden til at køre ud i det blå med Toyotas effektive batteriteknologi

 • Elegant design med SUV attitude

  Toyota bZ4X er både robust og elegant med en selvsikker og imponerende SUV-statur

 • Mod horisonten og tilbage

  Det nyudviklede AWD A-mode forbedrer bilens ydeevne og øger sikkerhedsniveauet

 • Sikrere køreture med T-Mate

  Smart sikkerhedsteknologi understøtter dig og gør det mere sikkert at køre bilen

 • Rejs på 1. klasse

  Det indbydende interiør udstråler ro, rummelighed og eksklusivitet

 • Bygget til det hele

  Den rummelige 5-sæders kabine indeholder en lang række førsteklasses features

 • Dejlig kørekomfort

  Den lave taghøjde og smalle kølergrill skaber mindre luftmodstand og giver bilen fremragende aerodynamik

 • Elegant design med SUV-attitude

  Med sin robusthed og elegance er Toyota bZ4X både på hjemmebane i byen og ude i terrænet. Den banebrydende, slanke elbilssilhuet møder den selvsikre og imponerende SUV-statur – og resultatet er et unikt designstatement.

  Den lave taghøjde og smalle, nederste kølergrill er med til at give bilen en fremragende aerodynamik som skaber mindre luftmodstand.

 • Nyd friheden med nem opladning

  Med 25-års erfaring med batteriteknologi kan Toyota bZ4X køre over 500km* på en enkelt fuld opladning. Med lynopladning kan du lade op til 80% på ca. 30 min** med et 150kW-lynopladningssystem.

  *WLTP-cyklus. Rækkevidden afhænger af  den valgte modelvariant, drivlinje og de konkrete kørebetingelser. **Afhænger af de lokale forhold.

 • Altid på farten, altid opkoblet

  Med det intelligente cockpit er din bil og smartphone altid synkroniseret med hinanden.

  MyToyota-appen på din smartphone er udviklet til at gøre det lettere at køre bil og rummer et univers af opkoblingsmuligheder, blandt andet kan du kontrollere batteriets opladningsniveau, indstille ladetimer, se turoplysninger, fjernindstille klimaanlæg og meget mere. 

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/dk/da?modelId=7fb7f6d1-dbbc-4886-98ea-d1856e3815db&fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMAABHVF56N83w6OeZUs984hDE9p-5a54rPoOkalwwdxYX9DUgw1j58_GTJCjcw_aem_ibJiyCf1lal5AIlzjnCM5w

Forced client side injection based on cached strategy

Nem at oplade alle steder

Hvor end vejen fører dig hen, giver den nye Toyota bZ4X dig fuldstændig ro i sindet. Med et Combined Charging System (CCS2) Onboard Battery Charger (OBC) har du mange muligheder, når det kommer til opladning. Oplad derhjemme, på arbejdet eller på farten. En opladning fra 10 % ladetilstand til 80 % kan opnås på 30 minutter* med 150kW jævnstrømopladning under optimale forhold, såsom en temperatur mellem 25° og 30°C. For at beskytte batteriets sundhed og levetid reduceres jævnstrømhurtigopladningsydelsen, når ladetilstanden når 80 %.
 • Privat ladeboks

  Med en særligt udviklet ladeboks går opladningen langt hurtigere end via et almindeligt stik. Med Toyota bZ4X kan du genoplade batteriet til fuldt niveau på 6,5-10 timer**

 • Offentlige ladestandere

  Det er nemt at finde offentligt tilgængelige lynladestationer ved hjælp af søgefunktionen i MyT-appen og i Toyota Smart Connect+, når du skal foretage en lynopladning. Disse højeffektive enheder er i stand til at genoplade fra 10 % ladetilstand til 80 % på 30 minutter*** med 150kW jævnstrømopladning under optimale forhold, såsom en temperatur mellem 25° og 30°C.

 • Hurtig jævnstrømopladning

  For at beskytte batteriets sundhed og levetid reduceres jævnstrømhurtigopladningsydelsen, når ladetilstanden når 80 %. Se vores ladetidsberegner for at estimere din opladningstid. Du skal blot indtaste dine specifikke forhold, såsom den type oplader, du bruger, og den omgivende temperatur.

 • Tilsluttet opladning

  MyToyota-appen er designet til at gøre din kørsel lettere, og åbner op for en verden af tilslutningsmuligheder via din smartphone. Tjek din bils batteriniveau, planlæg opladning og se turdata og meget mere.

Toyota T-mate. For din sikkerheds skyld.

Din bZ4X har indbygget T-Mate – din hjælpsomme kørepartner. T-Mate er en serie af systemer, som er designet til at supportere dig i at køre sikrere, uanset om du parkerer, kører på motorvej eller i byen. T-Mate gør, at du kan føle dig tryg under kørslen.
 • Præ-kollisionssystem (PCS)

  Vores præ-kollisionssystem kan registrere farlige situationer og bidrager til at undgå kollision med andre køretøjer, fodgængere og cyklister. Systemet advarer dig med akustiske og visuelle advarsler samt ved at bremse. Hvis føreren ikke når at bremse i tide, aktiveres bremserne automatisk for at undgå eller begrænse omfanget af en kollision.

 • Dynamisk skiltegenkendelse (RSA)

  Den dynamiske skiltegenkendelse registrerer færdselstavler med relevant information som fx hastighedsgrænser eller overhalingsforbud i kombiinstrumentets display. Systemet advarer også visuelt og akustisk, hvis du fx ikke efterlever en færdselstavle.

 • Nødstandsningssystem (EDSS)

  Hvis systemet ikke registrerer handlinger fra føreren i noget tid, udsendes der akustiske advarsler til føreren. Hvis der ikke registreres yderligere handlinger, bremser bilens nødstandsningssystem (EDSS) gradvist bilen ned til stilstand, mens den holder bilen sikkert i vognbanen. Havariblinket tændes for at advare de øvrige trafikanter, og dørene låses op for at give redningsmandskab nem adgang til kabinen, hvis der er behov for det.

 • Førerovervågningskamera (DMC)

  Systemet bruger et kamera, der er placeret oven over rattet for at overvåge førerens opmærksomhed og tilstand. Der udsendes en advarsel, hvis systemet registrerer en afvigende tilstand som fx træthed. Inputtet herfra anvendes til at understøtte nødstandsningssystemets (EDSS) funktion ved at muliggøre en hurtigere registrering af manglende opmærksomhed.

 • Bagsædenotifikationssystem (RSRS)

  Systemet informerer dig i form af en advarsel i cockpittet, hvis der efterlades en passager eller en genstand på bagsædet, når bilen forlades. Alt efter modellen blinker havariblinket, og der lyder et akustisk signal, når bilen låses.

 • Assistent til sikker udstigning (SEA)

  Systemet gør brug af Blind Spot-overvågningsfunktionens radar til at medvirke til at forebygge en kollision mellem en passagers åbnede bildør og et bagfrakommende køretøj eller en bagfrakommende cyklist. Hvis der er risiko for en kollision, vil der lyse lamper på sidespejlene og i multiinformationsdisplayet, og der vil lyde en akustisk advarsel til personerne i bilen.

 • Vognbaneassistent (LTA)

  Vores vognbaneassistentsystem er udviklet til at gøre det mere sikkert at køre motorvejskørsel. Systemet holder bilen i midten af vognbanen, og styreassistenten vil styre dig blidt tilbage på rette kurs, hvis du begynder at komme ud af vognbanen.

Toyota bZ4X Galleri

Aktuelle kampagner

Der er ikke fundet nogen kampagner

Privatleasing af den nye elbil bZ4X

Den helt nye elbil, Toyota bZ4X Elegant, kan privatleases til en ekstra lav ydelse og førstegangsydelse
3.999 kr. pr. måned / førstegangsydelse 9.999 kr.*

Få installeret Norlys ladeboks til din nye bZ4X

Toyota bZ4X er en elegant elektrisk SUV.  Nu kan du få installeret en Norlys ladeboks uden beregning, når du køber din nye bZ4X.

Anmeldelser

Hvad siger brugerne?