1. Nye biler
 • Nomineret til Årets Bil i Europa 2023

  Toyota bZ4X blev, sammen med 6 andre finalister, nomineret til Årets Bil i Europa 2023. 

  Vinderen ar Årets Bil i Europa blev kåret på Brussels Motorshow den 13. januar 2023.

 • Nomineret til Årets Bil i Danmark 2023

  Toyotas første dedikerede elbil, Toyota bZ4X, blev sammen med den populære mikro-crossover, Toyota Aygo X, nomineret til Årets Bil i Danmark 2023.

  Vinderen blev kåret den 30. november 2022.

100 % ELDREVET.

MED FIREHJULSTRÆK*. 

Dynamisk SUV-design kombineres med glæden ved at køre el . Sjov at køre, let at oplade og meget alsidig. bZ4X er elektrisk mobilitet  - nemt og uden besvær.

*Firehjulstræk fås som tilvalg.

Er du klar til at udforske mere?

Vælg din variant af modellen herunder, og klik dig videre.

3 Muligheder

 •  
  Toyota bZ4X - Executive - SUV

  Toyota bZ4X Executive

  SUV
  • +
   20" alufælge (5-eget, dobbelt)
  • +
   Panorama glastag
  • +
   Bitone (sorte stolper)
  Vis alle
  Vælg din motor

  Elektrisk

  Fra

  kr. 439.990

  aut. gear | 4x2
  • Rækkevidde bl. kørsel
   436 - 444 km
  • Strømforbrug
   16.6 kWh/100km
  • Batteri kapacitet Brutto
   71.4 kWh
  Elektrisk

  Fra

  kr. 464.990

  aut. gear | 4x4
  • Rækkevidde bl. kørsel
   411 - 416 km
  • Strømforbrug
   17.9 kWh/100km
  • Batteri kapacitet Brutto
   71.4 kWh
 •  
  Toyota bZ4X - Essential - SUV

  Toyota bZ4X Essential

  SUV
  • +
   18" alufælge med kapsel (5-eget, dobbelt)
  • +
   Nøglefri adgang og start
  • +
   Adaptiv fartpilot
  Vis alle
  Vælg din motor

  Elektrisk

  Fra

  kr. 377.990

  aut. gear | 4x2
  • Rækkevidde bl. kørsel
   436 - 513 km
  • Strømforbrug
   14.4 kWh/100km
  • Batteri kapacitet Brutto
   71.4 kWh
 •  
  Toyota bZ4X - Active - SUV

  Toyota bZ4X Active

  SUV
  • +
   El-betjent bagklap
  • +
   360 graders panoramavisning
  • +
   Intelligent fjernlysassistent (matrix forlygter)
  Vis alle
  Vælg din motor

  Elektrisk

  Fra

  kr. 399.990

  aut. gear | 4x2
  • Rækkevidde bl. kørsel
   436 - 504 km
  • Strømforbrug
   14.7 kWh/100km
  • Batteri kapacitet Brutto
   71.4 kWh
  Elektrisk

  Fra

  kr. 424.990

  aut. gear | 4x4
  • Rækkevidde bl. kørsel
   411 - 461 km
  • Strømforbrug
   16.2 kWh/100km
  • Batteri kapacitet Brutto
   71.4 kWh
 • Elegant stil.

  Med SUV-attitude. 

  Med sin robusthed og elegance er Toyota bZ4X både på hjemmebane i byen og ude i terrænet. Den banebrydende, slanke elbilssilhuet møder den selvsikre og imponerende SUV-statur – og resultatet er et unikt designstatement.

Rækkevidde
Batteri
X-Mode-indstilling
Aerodynamisk ydeevne
Genanvendelige materialer
Aircondition med varmepumpe
Dynamisk kørsel

Rækkevidde

Let at oplade, uanset hvor du er. Toyotas helelektriske bZ4X giver dig friheden til bare at køre derudaf. Du vil opleve en let næsten støjsvag køresel i byen, en komfortabel bil på motorvejen og dynamisk kørsel på åben vej. *WLTP kombineret fra 411 km til 512 km (afhængig af specifikation). Tal for elektrisk rækkevidde er angivet til sammenligningsformål og kan variere afhængigt af faktorer såsom gearvalg, type af udstyrsgrad samt monteret tilbehør (efterregistrering), kørestil, vejrforhold, hastighed og køretøjets belastning. Disse tal afspejler muligvis ikke dine køreresultater i det virkelige liv. Alle køretøjer er certificeret i henhold til Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

Batteri

Vores tillid til batteriets kvalitet afspejles i en serviceaktiveret garanti for, at batteriet beholder mindst 70% af sin kapacitet i op til 10 år eller 1 million kørte kilometer. Fabriksgarantien dækker de 70% batterikapacitet op til 8 år/160.000 km. De elektriske komponenter er yderligere dækket af 5 års/100.000 km's fabriksgaranti.

X-Mode-indstilling

Vælg mellem forskellige X-Mode-indstillinger, som skræddersyer bilens ydeevne, så den passer til en række forskellige terræner. Så kan du føle dig sikker under alle forhold, inklusive dyb sne og mudder (hastigheder under 20 km/t), samt mulighed for Grip Control som giver dig kontrolleret styring selv i hårdere terrænkørsel (hastigheder under 10 km/t).

Aerodynamisk ydeevne

Med bZ4X får du et design, som går over al forventning. De aerodynamiske designelementer, åbninger i forreste kofangerhjørner, undervognsdækslet, split-tagspoiler og ducktail-spoiler hjælper med at styre luftstrømmen og dermed maksimere bZ4X’s kørsel.

Genanvendelige materialer

bZ4X består af materialer, som i kan genanvendes i høj grad - på den måde yder bilen endnu mere, idet den hjælper os med at opfylde vores mission for bedre bevarelse af miljøet.

Aircondition med varmepumpe

bZ4X bruger et varmesystem, som absorberer varmen fra udeluften og bruger den til at opvarme køretøjet om vinteren. Ud over SUV-standarder tilbyder bZ4X geniale løsninger til enhver køretur.

Dynamisk kørsel

bZ4X er den første model, der bliver bygget på Toyotas helt nye dedikerede elbilsplatform e-TNGA. TNGA er en filosofi, som nye Toyota-modeller udvikles fra. TNGA forbedrer køreegenskaberne mærkbart, blandt andet pga. et et stivere karosseri med flere svejsepunkter samt et massivt brug af højstyrke stål. Dette giver en bedre, dynamisk kørsel og ikke mindst, en generel bedre komfort i kabinen.

Langt over forventningerne og endnu længere

Vi ønsker, at gøre en forskel og forbedre mobilitet for alle og tilbyder derfor en bilmodel i et slankt, moderne design med enestående egenskaber. Dette er den næste generation af innovative, elektriske biler.

 • Nem at lade overalt 

  Nyd friheden til at køre ud i det blå, og kør med ro i sindet under de bedste betingelser i en elbil*, som er udviklet ud fra vores 25-års erfaring med batteriteknologi.

  *WLTP rækkevidde fra 411-512 km ved kombineret kørsel på en opladning afhængig af den valgte modelvariant, drivlinje, vejrforhold, tilbehørsvalg og de konkrete kørebetingelser.

Ofte stillede spørgsmål om rækkevidde

Her er din guide til en god rækkevidde. Rækkevidden er et vigtigt aspekt for en elbils effektivitet.

Ved at vælge Eco-køreindstillingen mindskes forbruget og rækkevidden maksimeres. Det samme er tilfældet, hvis du aktiverer Auto Eco Mode for varmeanlægget.

Du bør også overveje at slukke for bilens airconditionanlæg, når der ikke er brug for det. Og vær opmærksom på, at det er mere energieffektivt at holde varmen ved at tænde for sædevarmen og ratvarmen i bZ4X end ved at tænde for varmeanlægget.

Sørg for, at dit dæktryk er korrekt. Et lavt dæktryk vil reducere rækkevidden. Vinterdæk på tør vej medfører et højere energiforbrug, end hvis du kører på sommerdæk. Dit energiforbrug vil være højere, hvis du har unødig last med i bilen. Så husk at tage ting, du ikke har brug for, ud af bilen.

Og sidst men ikke mindst: husk at køre pænt. Når du kører med en jævn og moderat hastighed, hvor det er muligt, og undgår unødige accelerationer og opbremsninger, vil du kunne køre længere på en opladning. Når du skal sætte hastigheden op, bør du gøre det roligt for at opnå et lavere energiforbrug.

Vores elbiler er bygget i den samme høje kvalitet og med de samme standarder for holdbarhed og driftssikkerhed som enhver anden Toyota, og bilernes batterier er bygget til at have en lang levetid. De er alle omfattet af vores udvidede batterigaranti, der garanterer dig en batterikapacitet på mindst 70 % i bilens første 10 år eller 1.000.000 km*, så du har total tryghed.

*Garanti i Europa. Se den lokale garanti for nærmere detaljer.

WLTP-rækkevidden er en anslået værdi, der er baseret på WLTP-forbrugsmålingsstandarden (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure). Det er en global standard, som Toyota følger til punkt og prikke.

Den reelle rækkevidde vil altid afvige fra WLTP-værdien, fordi væsentlige parametre som fx hastighed, underlagets beskaffenhed, kørestilen, indstilling af klimaanlægget og omgivelsestemperaturen vil afvige fra de tilsvarende parametre, der blev anvendt i forbindelse med WLTP-testcyklussen. Toyotas bZ4X-hjemmeside og -brochure viser en WLTP-rækkevidde fra 411 til 512 km (alt efter modelvariant og tekniske egenskaber).

Visse forhold, som beskrevet herover, kan forårsage en kortere rækkevidde, fx temperatur, dækstørrelse, køreindstilling og indstilling af klimaanlægget.

Nem at oplade alle steder

Hvor end vejen fører dig hen, giver den nye Toyota bZ4X dig fuldstændig ro i sindet. Med et Combined Charging System (CCS2) Onboard Battery Charger (OBC) har du mange muligheder, når det kommer til opladning. Oplad derhjemme, på arbejdet eller på farten. En opladning fra 10 % ladetilstand til 80 % kan opnås på 30 minutter* med 150kW jævnstrømopladning under optimale forhold, såsom en temperatur mellem 25° og 30°C. For at beskytte batteriets sundhed og levetid reduceres jævnstrømhurtigopladningsydelsen, når ladetilstanden når 80 %.
 • Privat ladeboks

  Med en særligt udviklet ladeboks går opladningen langt hurtigere end via et almindeligt stik. Med Toyota bZ4X kan du genoplade batteriet til fuldt niveau på 6,5-10 timer**

 • Offentlige ladestandere

  Det er nemt at finde offentligt tilgængelige lynladestationer ved hjælp af søgefunktionen i MyT-appen og i Toyota Smart Connect+, når du skal foretage en lynopladning. Disse højeffektive enheder er i stand til at genoplade fra 10 % ladetilstand til 80 % på 30 minutter*** med 150kW jævnstrømopladning under optimale forhold, såsom en temperatur mellem 25° og 30°C.

 • Hurtig jævnstrømopladning

  For at beskytte batteriets sundhed og levetid reduceres jævnstrømhurtigopladningsydelsen, når ladetilstanden når 80 %. Se vores ladetidsberegner for at estimere din opladningstid. Du skal blot indtaste dine specifikke forhold, såsom den type oplader, du bruger, og den omgivende temperatur.

 • Tilsluttet opladning

  MyT-appen er designet til at gøre din kørsel lettere, og åbner op for en verden af tilslutningsmuligheder via din smartphone. Tjek din bils batteriniveau, planlæg opladning og se turdata og meget mere.

Ofte stillede spørgsmål om opladning

Er du nysgerrig på opladning af elbiler? Her har du din guide.

Under optimale forhold er det muligt at lade fra et opladningsniveau på 10 % til 80 % på 30 min.* med en jænstrømopladning med en effekt på 150 kW. For at passe på batteriet og sikre en lang batterilevetid reduceres jævnstrømsladeeffekten, når opladningsniveauet når 80 %.

*Afhænger af de lokale forhold. Det er, for at sikre en effektiv opladning og passe på batteriet, muligt, at jævnstrømslynopladningsfunktionen i bZ4X kan blive reduceret midlertidigt (i ca. 24 timer) efter to 10-80%-lynopladninger i løbet af et døgn (Dette ændres fra to til 3,8 gange inden for ca. 24 timer med den opdatering som kommer til bZ4X ca. 1. maj). Andre faktorer som fx lave temperaturer kan også påvirke ladetiden.

Bogstaverne refererer til forskellige ladespændinger. Med bilens 400-volts-ledningsnet kan bZ4X uden problemer oplades med både en K-oplader (mellem 50 og 500 V) og en L-oplader (mellem 200 og 920 V).

Det er enkelt og nemt at oplade din elbil. Ved at installere en vægoplader derhjemme kan du altid være sikker på, at din elbil er klar til at tage på tur – du skal bare sætte stikket i, når du kommer hjem. 

For hurtig og nem opladning, mens du er væk hjemmefra, kan du gøre brug af et voksende netværk af lynopladere på eksempelvis motorvejstankstationer og parkeringspladser ved supermarkeder, der kan gøre bilen klar til næste etape på blot 30 min.* 

*Afhænger af de lokale forhold. Det er, for at sikre en effektiv opladning og passe på batteriet, muligt, at jævnstrømslynopladningsfunktionen i bZ4X kan blive reduceret midlertidigt (i ca. 24 timer) efter to 10-80%-lynopladninger i løbet af et døgn (Dette ændres fra to til 3,8 gange inden for ca. 24 timer med den opdatering som kommer til bZ4X ca. 1. maj). Andre faktorer som fx lave temperaturer kan også påvirke ladetiden.

Biler, der er bygget før januar 2023, har en integreret oplader (OBC) med en effekt på 7 kW. Ved en strøm på 32 A er mindstetiden til fuld opladning 9½ time.

Biler, der er bygget fra februar 2023, har en integreret oplader (OBC) med en effekt på 11 kW, hvilket betyder, at bilen kan blive ladet helt op på 6½ time ved en ladestation med en effekt på 11 kW.

 • Altid på farten, altid opkoblet

  Med det intelligente cockpit er din bil og smartphone altid synkroniseret med hinanden. MyT-appen på din smartphone er udviklet til at gøre det lettere at køre bil og rummer et univers af opkoblingsmuligheder. 

Få ro i sindet med Toyota Kanzen

Få en så problemfri og bekvem bZ4X-oplevelse som muligt. Toyota Kanzen indeholder alle de væsentlige elementer, som vil hjælpe dig med at nyde alle fordelene ved et elektrisk køretøj med et fantastisk batteri - så du kan køre med ro i sidet. 'KANZEN' er japansk og betyder 'komplet' eller 'fuldent'.
 • Kilometer

  Et system, der belønner dig, hvis dit faktiske kilometertal er mindre end det oprindeligt aftalte kilometertal.

 • Opladningsboks

  En økonomisk, overkommelig løsning til at sprede omkostningerne ved en vægboks, der sikrer nem adgang til hjemmeopladning til konkurrencedygtige priser.

 • Opladning

  Et abonnement til at administrere flere ladepunktudbydere gennem én betalingskanal.

 • Toyota Smart Connect

  Toyota Smart Connect og Toyota MyT App vil være dine følgesvende, der forbinder dig med din bil og hjælper dig med at planlægge dine ture. Fra fjernbatteristatus til offentlig stationsfinder og fjernopladningsplanlægning, bZ4X har alt, hvad du behøver for at administrere dine elektriske rejser.

 • Forsikring

  Skræddersyet forsikringsdækning til en garanteret fast månedlig pris over leasingperioden.

 • Vedligeholdelse

  Fuld vedligeholdelse og service inkluderet i leasingperioden.

Toyota T-Mate – for din sikkerheds skyld

Din bZ4X har indbygget T-Mate – din hjælpsomme kørepartner. T-Mate er en serie af systemer, som er designet til at supportere dig i at køre sikrere, uanset om du parkerer, kører på motorvej eller i byen. T-Mate gør, at du kan føle dig tryg under kørslen.
 • Toyota Safety Sense Den nye bZ4X er alle som standard udstyret med den seneste generation af Toyotas sikkerhedspakke, Toyota Safety Sense, som du kan streame opdateringer til.
 • Blind Spot -overvågning (BSM) Vores Blind Spot-overvågningssystem advarer dig om køretøjer, som føreren muligvis ikke har set i sidespejlene. Det er især en fordel i forbindelse med overhalinger.
 • Andre køre- og parkeringsassistenter Toyota bZ4X er derudover udstyret med andre innovative T-Mate-køre- og parkeringsassistentfunktioner såsom Forlad bilen sikkert-assistent (SEA), Tjek bagsæde-påmindelse (RSRS), Fjernlysassistent (AHB) for at nævne et par stykker, hvilket giver dig selvtillid og skaber et sikrere køremiljø for dig og andre trafikanter.

Toyota bZ4X Galleri

bZ4X kampagner

Se alle de aktuelle bZ4X kampagner her
Der er ikke fundet nogen kampagner

Privatleasing af den helt nye bZ4X

Nu kan du privatlease den helt nye elbil, bZ4X, til en fast, månedlig ydelse, der ikke stiger i aftalens løbetid

Online privatleasing af din nye Toyota

Bestil din nye Toyota nemt og bekvemt hjemme fra sofaen.

bZ4X

Udstyr, services, sikkerhed m.v. Læs mere om modellen.
Udforsk bilen