1. Nye biler
 2. Toyota Yaris Cross

Du får enestående features med som standard

Kør videre i den dynamiske nye Yaris Cross. Designet til byen og til landevejen med enestående features på tværs af alle varianter.

arrow right
arrow left
 • Født til byen

  Kompakt i størrelsen, men med den autoritære kørestilling som en SUV

 • Få overblik, og føl dig godt tilpas

  En høj siddeposition er nøglen til sikker og stressfri kørsel

 • Lev livet synkroniseret med MyToyota

  Med problemfri mobilforbindelse begynder hver rejse med et klik

 • T-Mate har altid din ryg

  Sikkerhedssystemer designet til at give dig ro i sindet

 • Kør på din egen måde med hybridkraft

  Med en avanceret ny Hybrid 130-motor bliver alle dine ture effektive og optimale

 • Giv dig selv en SUV-attitude

  Gør et indtryk hvorend du kører i den umiskendelige Yaris Cross

 • Med plads til alle i dit liv

  En rummelig, lys kabine, der har rigeligt med plads til alle

 • Beskyt din Yaris Cross

  Omfattende garanti til beskyttelse af din bil

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/dk/da?modelId=5c933238-df10-41c5-b921-a2e4d25ef931&dclid=CJ_4mKCg24YDFROlgwcdSYwB-Q

Forced client side injection based on cached strategy

 • HYBRID 115

  Motor
  Hybrid
  Hestekræfter
  116 DIN hk
  Forbrug
  19,6 - 22,2 km/l
  CO₂
  101 – 115 g/km
  Acceleration 0–100 km/t
  11.2 sek
 • HYBRID 130

  Motor
  Hybrid
  Hestekræfter
  130 DIN hk
  Forbrug
  19,2 - 22,2 km/l
  CO₂
  101 – 116 g/km
  Acceleration 0–100 km/t
  10.7 sek

Aktuelle kampagner

Der er ikke fundet nogen kampagner

Privatleasing af den nye Yaris Cross

Attraktiv privatleasing uden førstegangsydelse af den helt nye Yaris Cross Hybrid fx Active 1.5 116hk til:
3.999 kr. pr. måned / førstegangsydelse 0 kr.*

Den viste variant er en Yaris Cross 130hk Hybrid Premier Edition til 399.990 kr.

Spørgsmål og svar

Elektrificering**

Toyota startede hybridrevolutionen for mere end 25 år siden og fortsætter med at køre for en verden med lavere emissioner. Hybridbiler kombinerer det elektriske drev med en kraftfuld benzinmotor for en ubesværet ydeevne og bekvemmelighed.

En Toyota hybridbil har både en el- og benzinmotor. Og hybridbilen vælger selv, hvornår den kører på el, og hvornår den slår over på benzin. Hybridbilen oplader automatisk, når den kører. Toyotas hybridbatteri er stærkt og designet til at holde hele bilens levetid. Det eneste, du behøver at gøre i en hybridbil er, at tanke benzin. Og da en hybridbil bruger mindre benzin, skal du ikke tanke så ofte, som hvis du kørte i en almindelig benzinbil.

Du kan køre på el i en hybrid, hvis du fx cruiser ved lave hastigheder op til 50 km/t. Fordi de fleste Toyota hybridbiler er selvopladende, vil den overskydende strøm fra motoren lade batteriet op igen, når batteriet løber tør.

En Toyota hybridbil er ledningsfri. Du kan køre, som du plejer uden at bekymre dig om opladning og ladestander. Du kan køre op til 50% af tiden på el. En Toyota hybridbil veksler selv mellem el og benzin, men den løber aldrig tør for strøm.

Toyota har over 25 års erfaring med hybridteknologi. Toyota Hybrids batteri holder hele bilens levetid, og med et Hybrid Helbredstjek er du yderligere dækket. Derudover er der 5 års/100.000 km garanti på bilens øvrige hybrid-komponenter.

Hybrid Helbredstjek foretages uden beregning og gennemføres af dit autoriserede Toyota-serviceværksted i forbindelse med serviceeftersyn på bilen.

Der findes tre forskellige typer hybridbiler. Mild hybrid, hybrid og plug-in hybrid.


En mild hybridbil bruger kun sin elektriske motor til at hjælpe benzinmotoren.  Dvs at du ikke kan køre hybridbilen udelukkende på el.


En hybridbil har både en elmotor og en benzinmotor. Batteriet oplades automatisk under kørsel - primært når du bremser. Og du kan køre helt op til 50% af tiden på el uden at skulle oplade bilen.


En plug-in hybridbil fungerer som en opladelig elbil og hybridbil i en. Her kan du køre op til 100% på el, hvis du oplader bilen med ladestikket. Og ellers slår bilen selv over på benzin, hvis du løber tør for strøm på lange køreture.

Disclaimers


*Ved at kombinere kraften fra en højeffektiv benzinmotor og elmotor(er) kan Toyota selvopladende hybrider oplade sig selv, mens du kører, nedsænker farten eller bremse, hvilket betyder, at du kan køre nogle afstande i elektrisk tilstand og aldrig behøver at tilslutte dem eller bekymre dig om batteriets rækkevidde, når benzinmotoren tager over, når batteriet er tomt.

**For mere information om vores elektrificerede drivlinjer med eller uden benzinmotor, besøg venligst https://www.toyota.dk/hybrid-el

***Smart Digital Key forventes at blive introduceret i 2024. Funktionstilgængelighed og køretøjsspecifikation kan variere mellem modeller, kvaliteter og afhængigt af markedets tilgængelighed.

†De viste egenskaber gælder kun for nye producerede køretøjer og afhænger af modellen. Aktivér MyToyota for dit køretøj for at se kompatible funktioner, eller kontakt din lokale forhandler for flere detaljer.

anmeldelser


Hvad siger ejerne?