1. Om Toyota
 2. Derfor bør du vælge Toyota
 3. Fordelene ved Toyota

Mange fordele ved at vælge Toyota

De mest tilfredse kunder i salgslokalerne og på værkstederne, højt niveau af sikkerhed i bilerne, sublim kvalitet og driftssikkerhed, en yderst attraktiv bilfinansiering, Op til 10 års serviceaktiveret garanti på bilen. Kort sagt: Ønsker du ro i sindet og luft i økonomien? Så skal du vælge Toyota.
 • T-Mate - gør din køretur mere sikker

  Vi vil gerne hjælpe dig, din familie og andre medtrafikanter med at komme sikkert frem. Derfor er Toyota T-Mate standard i størstedelen af vores modeller.

  T-Mate udgør en række systemer, der er udviklet til at understøtte dig og gøre det mere sikkert at køre bil, uanset om du parkerer, kører på motorvejen eller er på vej igennem byen. Disse systemer hjælper både med at beskytte dig selv og dine passagerer samt andre trafikanter. 

 • Gør en god handel med Toyotas bedste billån

  Toyota Finans hjælper dig med billån, privatleasing og forsikring. Vælg mellem almindeligt billån eller billån uden pant med 0 kr., 10% eller 20% i udbetaling. Du har også mulighed for privatleasing.

  I flere år i træk i en undersøgelse foretaget af Forbrugerrådets magasin Tænk Penge blev Toyota kåret til at have Danmarks bedste billån, så du er altid sikker på, at gøre en god  handel. Du kan også designe din egen Toyota og finde dit billån her.

 • Vi samler på tilfredse kunder - og der er mange!

  Toyota-bilejere er de mest tilfredse, når det gælder kundeoplevelsen i salgslokalet og på værkstedet. Den konklusion stammer fra FDM og Loyalty Groups AutoIndex, som er den største tilfredshedsundersøgelse i bilbranchen i Danmark.

  Her har Toyota placeret sig som det bilmærke i Danmark, der har de mest tilfredse kunder både hos forhandlerne og på værkstederne. Dermed har Toyota kunne kalde sig Danmarks bedste på kundeservice i mange år i træk.

 • Toyota Relax - serviceaktiveret garanti

  Sender du din bil til service hos os, får du automatisk 12 måneders garanti. Du får garantien, når din bil ikke længere er omfattet af fabriksgarantien, og før den er fyldt 10 år eller har kørt 185.000 km.  - alt efter hvad der kommer først.

  Du ka nemt tjekke, om din bil kan få Toyota Relax her på hjemmesiden - og er du i tvivl, kan du altid kontakte din Toyota-forhandler og høre om vilkårene.
   
 • Toyota fordele
 • Vær sikker på, at kvaliteten er i orden

  Når du vælger Toyota, vælger du kvalitet. De årlige TÜV-kvalitetsrapporter viser, at Toyotas ry for høj kvalitet ikke er nogen tilfældighed. Toyota er blandt de dominerende bilmærker på listen over biler med færrest fejl iflg. de tyske rapporter. 

  Og som en ekstra tryghed følger der 1 års Toyota Vejhjælp med i købet af din Toyota. Det er en vejhjælpsordning, som dækker i mere end 40 europæiske lande.

 • Toyota er førende indenfor hybridteknologi og har en vision om en bæredygtig produktion

  Som førende bilproducent har vi også et stort ansvar over for vores fælles miljø.. Når du køber Toyota kan du derfor være sikker på, at vi arbejder for miljøet og en sundere planet generelt.

  Toyota Hybrid-ejere er vores allermest tilfredse kunder. Uanset om du vil genfinde din køreglæde, mindske dine kørselsomkostninger eller blot ønsker gode oplevelser med lav miljøpåvirkning, er Toyota Hybrid et godt valg.

  Vi ønsker at fjerne al CO2-udslip i hele bilens livscyklus - og vi er godt på vej.

 • Vi går endnu længere for dig og miljøet

  Vi stopper ikke ved vores populære hybridbiler. Vi ønsker at gå et skridt videre - beyond - for at kunne bidrage mere end en verden uden emissioner, men også bidrage til et bedre samfund.

  Derfor planlægger vi at lancere mange flere, nyudviklede, elektrificerede biler frem til 2025. Men vi ønsker at være mere end en bilproducent. Vi går endnu længere, og vil levere mobilitet for alle, uanset forhindringer.
   
  Så vær med os, når vi går endnu længere - så skaber vi oplevelser sammen.