1. Om Toyota
 2. Til glæde for alle

Toyota - Til glæde for alle

Når du har frihed til at bevæge dig, er alt muligt
 • Mobilitet for alle

  Vores mission er at producere "glæde for alle" gennem vores vision "Mobilitet for alle". Dette ønsker vi at opnå ved at opbygge et unikt partner-økosystem for et fremtidigt samfund i harmoni med naturen. I praksis betyder det, at vi bruger og deler vores knowhow til gavn for mennesker, samfundet og vores planet for at skabe en bedre fremtid.

  Gennem vores engagement i kvalitet, kontinuerlig innovation og respekt for vores jord, sigter vi mod at overgå det man normalt forventer, og skabe glæde for alle. Vi ønsker at levere universelle, inkluderende og tilgængelige mobilitetsløsninger til alle ved at udvikle og fremstille det største udvalg af innovative og sikre mobilitetsprodukter og -tjenester af høj kvalitet.

 • En holistisk tilgang til mobilitet

  Når vi transformerer os til en mobilitetsvirksomhed, der udvikler forbundne, automatiserede og elektrificerede (CASE) teknologier, vil vi levere varer og tjenester, der er mere end blot biler, varevogne og lastbiler. Vores mål er i overensstemmelse med vores miljøudfordring 2050, FN's mål for bæredygtig udvikling og EU's grønne pagt.

  Som pioner inden for hybrid og med over 20 millioner solgte elektrificerede køretøjer globalt, omfavner vi en holistisk tilgang til køretøjer og applikationer med fokus på miljøet. Vores teknologier omfatter brint, hybrid, plug-in hybrid og batteridrevne drivlinjer – dvs. køretøjer, hvor en elektrisk motor helt eller delvist driver bilen.

 • Ønsker du en karriere hos os?

  Hos Toyota Danmark tilbyder vi fantastiske karriereveje og muligheden for at vokse og udvikle sig i en helt unik og dynamisk organisation.

Læs også om

De seneste nyheder fra Toyota