1. Om Toyota
 2. Start Your Impossible
 3. Toyotas Intet er umuligt-prisen

Intet er umuligt-prisen 2021

Intet er umuligt-prisen er den sportspris, der hædrer opnåelsen af det umulige. Bag prisen står Toyota Danmark, Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark.

Intet er umuligt-prisen er den sportspris, der hædrer opnåelsen af det umulige. Prisen gives til en eliteatlet, som har trodset alle odds og kæmpet ekstraordinært hårdt for at nå et stort resultat. Med prisen følger 75.000 kroner.


Bag prisen står Toyota Danmark, Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark. Toyota er global olympisk og paralympisk toppartner, og har i Danmark dannet et såkaldt Team Toyota bestående af danske eliteatleter, der hver især jagter deres umulige.

Hvad er kriterierne for at vinde prisen?

Prisen gives til en elite atlet/para-atlet, som har trodset alle odds, har gjort det umulige og har kæmpet ekstraordinært hårdt og vedholdende for at nå (tilbage til) store resultater i årets løb.

Det kan fx være, at

 • vende tilbage til en sportsgren efter en alvorlig skade, ulykke, fødsel el. lign og præstere på toppen igen, eller endnu bedre end tidligere.
 • ende i verdenstoppen i en sportsgren på trods af, at man har fysiske forudsætninger imod sig.
 • komme i verdenstoppen i en sportsgren, som vi ikke har fysiske rammer, tradition, bredde m.v. for i Danmark.
 • komme i verdenstoppen i ”omkostningstunge” idrætsgrene, selvom man ikke har haft de økonomiske midler med hjemmefra.


Intet er umuligt, når først man har sat sig et mål. Læs mere om mobilitet for alle her »

Sidste års vinder 

 • Intet er umuligt-prisen 2021

  Den 23-årige landsholdsspiller i bordtennis, Anders Lind, er blevet tildelt sportsprisen "Intet er umuligt-prisen "i det årlige sportsshow, Sport 2021, der blev sendt på DR1 fredag aften.

  Intet er umuligt-prisen, som Toyota Danmark, Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Team Danmark står bag, gives til en eliteatlet eller -hold, med eller uden handikap, der har trodset alle odds, gjort det umulige og kæmpet ekstraordinært hårdt og vedholdende for at nå et stort resultat.

  Hos Team Danmark glæder man sig over den 23-årige bordtennisspiller som vinder af sportsprisen.

  "Når der sker en tragisk ulykke, som den Anders Lind var ude for, så bliver sporten for en stund ligegyldig. Anders måtte kæmpe en hård kamp – både fysisk og mentalt – for at komme tilbage til sit almindelige liv og siden til sporten. Bare seks måneder efter ulykken var han klar til igen at svinge bordtennisbattet for Danmark. Og han spillede endda en afgørende rolle, da herrelandsholdet i september vandt EM-bronze. Det er i sandhed en præstation, der viser, at intet er umuligt," siger Peter Fabrin, der er adm. direktør i Team Danmark.

  Hos DIF beskriver man også Anders Lind som en fortjent vinder af Toyota-sportsprisen.

  Læs hele artikelen her »