1. Nye biler
Starter fra (ekskl. moms)
Fra 274899.0 (ekskl. moms)

De angivne værdier er de laveste og højeste i motorprogrammet og ikke nødvendigvis repræsentative for en specifik modelkombination. Det angivne brændstofforbrug og CO2-udslip er beregnet ud fra blandet kørsel (EU-norm). Det virkelige brændstofforbrug kan afvige alt efter kørselsmønster og kørestil. Den angivne pris i boksen er en frapris og er ikke nødvendigvis prisen for den viste model på billedet.

1. Vælg motor
1. Vælg motor

2 Muligheder

2 Muligheder

2. Vælg modelvariant
2. Vælg modelvariant

5 Muligheder

5 Muligheder

Kongen af Pickups

Den nye Hilux' kendte 150 hk motor med manuelt gear har fået følgeskab af en helt ny 2.8 dieselmotor med automatgear og hele 204 hk motor samt et monstermoment på 500 Nm. Derudover følger også yderligere finpudsede terrænegenskaber og mulighed for at kunne trække op til 3.500 kg. med bremser.

Skabt til at yde power

Den nye Hilux skiller sig ud fra mængden. Se de nye, smukke detaljer med store, robuste hjul og et råt udtryk.

Nøgleordene i den nye Hilux er spontanitet, frihed og muligheder. Den nye Hilux kommer med endnu bedre terrænegenskaber og op til 204 hk.

Frihed til at bevæge sig

Lækre, robuste materialer og en lys og rummelig kabine går hånd i hånd i den nye Hilux. Med det nye Toyota Safety Sense* kommer du sikkert frem, og det nye Multimediesystem* sikrer, at du altid er forbundet til omverdenen. Vælger du den nye store motor med hele 204 hk, får du altid automatgear med.

*Standard på udvalgte modeller

Hilux

Udstyr, services, sikkerhed m.v. Læs mere om modellen.
Udforsk bilen