1. Bilforsikring

Toyota bilforsikring

Få en attraktiv bilforsikring gennem Toyota
Du har mulighed for at vælge bilforsikring gennem Toyota, når du køber en ny eller brugt Toyota hos en af vores autoriserede forhandlere. Hvis du allerede har en Toyota, men ønsker et tilbud på Toyota Forsikring, klarer vi naturligvis også det. Skulle du være så uheldig at få en skade på din bil, fortjener din Toyota den allerbedste behandling.

Originale reservedele

Er uheldet ude, er du altid sikret originale reservedele til din Toyota med Toyota forsikring

Autoriseret Toyota-værksted

Din Toyota repareres på et autoriseret Toyota-værksted, så den er i de bedste hænder.

Ubegrænset antal kilometer

Din bil er godt forsikret gennem Toyota Forsikring, og for en lille merpris dækker den uanset antal kilometer, bilen har kørt.

Elbilsdækning

Skader på ladekabler, batteri og ladestander som er dækket jf. betingelserne, dækkes uden selvrisiko.

Hvis uheldet er ude

Skulle du være uheldig og få en skade på din bil, får I begge den bedste behandling med en Toyota bilforsikring. Din bil serviceres på et autoriseret værksted, med erfarne Toyota-eksperter - og du tilbydes originale reservedele, som passer til din Toyota.
Find værksted

Specialuddannede teknikere

På et autoriseret Toyota-værksted har vi specialuddannede teknikere, der opbygger bilen fuldstændig efter fabrikkens foreskrifter. De kender din bil ned til den mindste lille punktsvejsning og ved lige præcis, hvor der må skæres i karrosseriet. Det er den unikke viden og erfaring, der gør, at du kan være sikker på, at din Toyota er i lige så sikker og forsvarlig stand efter et uheld, som den var før uheldet.

Gratis lånebil

Du tilbydes ansvars- og kaskodækning. Og er din bil på værksted, har du mulighed for at få en gratis lånebil i forbindelse med skadereparation, som du har 5 års garanti på efterfølgende. Når din bil er færdig, får du den tilbage, vasket og støvsuget. 

Fordele ved Toyota Forsikring

 • Ansvar og kaskodækning
 • Reparation på autoriseret Toyota-værksted
 • Gratis lånebil i forbindelse med skadereparation
 • Originale reservedele
 • 5 års garanti på skadereparation
 • Mulighed for ubegrænsede kilometer
 • Gratis reparation af stenslag på bilens forrude
 • Vasket og støvsuget bil efter skadereparation
 • Attraktive tilvalgsdækninger
 • Kan tegnes på brugte Toyota-biler op til 15 år
 • Elbilspakke

  Elbilspakken er til dig, der har en el- eller plug-in hybridbil. Pakken inkluderer 0 kr. i selvrisiko ved skader på bilens ladekabel, batteri og ladestander eller -boks.

  Elbilspakken dækker skader på bilens ladekabel, skader på bilens batteri som følge af en kortslutning, fejlopladning fra en typegodkendt ladestander eller fejltilslutning til en typegodkendt ladestander eller -boks samt skade på bilens batteri af anden pludselig skadeårsag.

  Derudover dækkes også skade på bilens ladestander eller -boks, der ikke er omfattet af en anden forsikring f.eks. husforsikring. Er skaden dækket på en anden forsikring med selvrisiko, dækkes selvrisikobeløbet. Ladestander eller -boksen skal være installeret af en autoriseret elinstallatør.

Vilkår

Toyota Forsikring leveres af Gjensidige Forsikring, A. C. Meyers Vænge 9, 2450 København SV, CVR-nr. 3325 9247, Dansk Filial af Gjensidige Forsikring ASA, Norge ORG.-nr. 995568217. Gjensidige Forsikring er medlem af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber. Forsikringspriserne er inkl. gebyrer og afgifter og forudsætter årlig betaling via Betalingsservice. Forsikringen dækker med de begrænsninger der fremgår af forsikringspolicen og forsikringsbetingelserne. Se de fulde forsikringsbetingelser nedenfor. Det er en forudsætning, at du opfylder Gjensidiges indtegningskrav.

Toyota bilforsikring

Kontakt os

Ønsker du et uforpligtende forsikringstilbud til din bil, eller har du spørgsmål, så sidder vores forsikringseksperter klar til at hjælpe dig på telefon 88 18 67 00 eller via e-mail toyota@gjensidige.dk
Kontakt forhandler Kontakt Toyota Forsikring Få et forsikringstjek

Huskeliste til tjek af din bilforsikring

Vi anbefaler, at du vælger en forsikring, der sikrer, at din Toyota bliver ved med at være en Toyota ved altid at sende bilen på et autoriseret Toyota-værksted og reparere bilen med originale reservedele. Det er nemlig ikke en selvfølge hos alle forsikringsselskaber. Hvis du ikke får originale dele på din bil, når den repareres, kan det påvirke de eventuelle garantier, som din bil ellers vil være omfattet af.

Når man får repareret bilen, er det naturligvis vigtigt, at man kan stole på, at det holder. Tjek derfor garantien på skadesreparation i din bilforsikring. Hos Toyota dækker garantien 5 år på skadesreparation.

Er det nødvendigt for dig at have en anden bil, mens din bil er på værksted? Så tjek at din forsikring giver dig lånebil uden ekstra omkostninger for dig. Er din bil på et Toyota-værksted med en forsikringsskade, har du mulighed for at få en gratis lånebil i perioden.

Hvad er dit kørselsbehov? Stemmer det overens med det, som du skal betale for. Hvis ikke, risikerer du at forsikringen ikke dækker, hvis uheldet er ude. For en merpris hos Toyota-forsikring kan du sikre dig, at din forsikring dækker et ubegrænset antal kilometer - eller det, du har brug for.

Vær opmærksom på, at der er en sammenhæng mellem pris og selvrisiko, så jo lavere pris du ønsker på din forsikring, jo højere vil selvrisikoen oftest være. Det betyder, at du skal betale mere, hvis uheldet er ude. Så hvis du sammenligner priser mellem selskaber, skal du kigge på begge dele. Har du spørgsmål til muligheder, så se vores prisliste. Du er også velkommen til at kontakte Toyota Forsikring eller din forhandler.

Toyota DÆKning

Alle personbiler under 12 måneder, som finansieres eller leases igennem Toyota Finans efter den 1. april 2022, omfattes automatisk af Toyota DÆKning. Med Toyota DÆKning er dine dæk dækket ved skader og punkteringer (hærværk og slidte dæk er dog ikke dækket).

 

Læs mere om Toyota DÆKning