1. Om Toyota
 2. Toyota i Europe
 3. Toyota Connected Europe

Toyota Connected Europe

Vi transformerer mobilitetsoplevelsen ved at udnytte styrken ved data til at skabe værdi
Toyota Connected Europe bruger bildata til at skabe værdi gennem intelligente kundestyrede produkter, løsninger og innovationer.
 • En dynamisk, ung virksomhed

  Toyota Connected Europe (TCEU) ændrer den måde, folk oplever mobilitet på. Ved at udnytte styrken ved data skaber vi værdi ved at levere inkluderende og sikkerhedsfokuserede teknologiløsninger med en positiv indvirkning på samfundet. Vi er måske nok en ung virksomhed, men vi er stolte af, hvor hurtigt vi har udviklet en inkluderende kultur, der tilpasser sig hurtigt, plejer talent og arbejder hårdt for at få alle til at føle sig værdsatte. Det er måden, vi arbejder sammen på, der adskiller vores forretning fra andre.

 • Beliggende i teknologihjertet af London

  Toyota Connected Europe er baseret i London, Europas teknologiske samlingspunkt. Dette giver os adgang til store talenter, da området har en høj koncentration af data forskere, ingeniører og softwareudviklere. Med en indledende investering i 2018 på 4,5 millioner britiske pund og tre medarbejdere er TCEU vokset til en omsætning på 36,5 millioner britiske pund med et team på omkring 250 personer. Vi har et unikt tværfagligt team, der blander Toyota OEM-erfaring med dybdegående software- og datateknisk ekspertise.

 • Innovative produkter og tjenester

  TCEU administrerer forbundne bildata i Europa. Dette giver en unik tæthed og ekspertise i det forbundne økosystem for køretøjsdata. Vi udvikler produkter som MyToyota og Lexus Link+ apps. Disse produkter giver kunden en enestående problemfri overgang fra hjem til køretøj og tilbage igen for at forbedre deres mobilitetsoplevelse. Vi tilbyder også tjenester og rådgivning om UX-design (brugeroplevelse), tilsluttet køretøjsdatastyring og instrumentbrætsindsigter, appudvikling og meget mere!

 • Et vigtigt element i Toyotas økosystem

  Som strategisk partner for Toyota Motor Europe og dets distributionsnetværk yder vores produkter, tjenester og indsigt også et værdifuldt bidrag til Toyotas bredere økosystem. Vores forretningsforbindelser med andre Toyota-koncernselskaber i Europa som Toyota GAZOO Racing, KINTO og Toyota Insurance Services leverer værdi fra tilsluttet teknologi til forbrugere, virksomheder, regeringer og andre interessenter. Ud over regionale grænser samarbejder vi globalt på flere fronter med TCNA, TMCA og TCJP.

De seneste nyheder fra Toyota