1. Om Toyota
  2. TOYOTA GAZOO Racing
  3. Dakar Rally

Dakar Rally

Verdens hårdeste rally hedder Dakar Rally og foregår i den arabiske ørken.
Med dets ekstraordinært udfordrende terræn og utrolige hastigheder handler succes i Dakar om om andet end fart. Kvalitet, holdbarhed og pålidelighed er altafgørende. Tillid til køretøjet er nøglen i disse ekstreme omgivelser, og det er Toyotas legendariske styrke, der har gjort Toyota til det foretrukne bilmærke for deltagerne. 

Toyota vinder Dakar Rally

Toyota vandt et af verdens hårdeste rally i januar 2022, Dakar Rally. Efter to ugers og samlet over 4.000 km’s ørkenrace, krydsede den pålidelige og potente GR DKR Hilux T1+ rallybil med Nasser Al-Attiyah bag rattet målstregen.                     
Læs mere

Født til at rykke grænser

“We will continue to make ever-better cars by traversing the wide variety of roads and terrains across the world.”

Akio Toyoda

Udviklet i Dakar

Toyota Dakar Rally Hilux er testet i de mest barske miljøer af dedikerede fagfolk. Den seje model har lagt inspiration til den nye Toyota Hilux. Den nye Toyota Hilux er en virkelig bemærkelsesværdig og kraftfuld maskine, udviklet fra samme DNA som Toyota Dakar Rally Hilux. Lige fra byens bakker til ørkenklitterne - den nye Hilux er født til at skubbe grænser.
 
Mere om Hilux

Toyota Dakar Hilux

Vinderbilen er en særlig rallyudgave af Hilux ved navnet GR DKR Hilux T1+.  Racermodellen har en 3.5-liters V6 twin-turbo benzinmotor, der er lånt fra den serieproducerede Toyota Land Cruiser 300 GR Sport. Motoren yder 400 hestekræfter og har et maksimalt drejningsmoment på 660 Nm.

 

Modtag nyheder fra Toyota

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret om nyheder, kampagner, gode tilbud og konkurrencer fra Toyota.
Tilmeld dig