1. Toyota erhvervsbiler
  2. Toyota Professional

Toyota Professional

Toyota Professional byder på en vifte af kvalificerede produkter og services, der er skabt til at levere den support og tillid, din virksomhed behøver og forventer.
01

Toyota Professional

En vifte af kvalificerede produkter og services til din virksomhed
02

Mere end bare en bil

Bygget på fundamentet om kvalitet og omtanke
03

En partner, du kan stole på

De bedste betingelser for dit arbejde og en service, der aldrig svigter

Vore services

Se mere om vores services, som hjælper dig, når du har behov for det.

Se mere om services her »

Afhentning og levering af din bil, når den skal på værksted 

Skal din bil repareres, så afhenter og leverer vi bilen, så du kan forsætte det daglige arbejde.

Ekspresservice 

Vi garanterer, at gennemføre planlagte services indenfor aftalt tid eller hurtigere.

Vejhjælp 

Vores vejhjælp inkluderer mobile værksteder og lånebil, så du hurtigst muligt kan fortsætte dit arbejde.

Dit udvalg

Se udvalget af biler til din forretning

Proace

En mellemstor varebil

Proace giver dig alle muligheder for transport og kørsel i en varebil, som kan tilpasses dine behov. Vælg mellem to længder og op til 5 døre, herunder med bagklap eller sidehængslede bagdøre.

Proace Electric

Varebil med nem opladning - Imponerende lasteevne

Proace Electric er en praktisk, rummelig varebil med tre karrosserityper, lave driftsudgifter, en imponerende lasteevne på op til 1.200 kg. og en påhængsvægt på op til 1.000 kg.

Proace City

En kompakt varebil

Proace City er skabt til at imødekomme en bred vifte af forretningsbehov med et væld af avancerede diesel- og benzinudgaver. Den fås med en række aktive sikkerhedssystemer og avancerede komfortfunktioner.

Proace Verso

Gør arbejdet nemmere

Proace Verso tilbyder rummelighed og praktiske, smarte løsninger, med systemer der skaber sikker kørsel og funktioner, der gør din hverdag lettere.

Hilux

Pick-up

Hilux har siden 1968 været kendt for sin legendariske styrke og pålidelighed, og har aldrig været stærkere end nu. Med Hilux kommer den tunge last frem selv i udfordrende terræn.

Ganske enkelt praktisk

Proace City er som skabt til bykørsel. Og du kan altid få let adgang til din last takket være skydedørene* på siderne, de brede bagdøre eller bagklappen. Med Smart Cargo System* kan du nemt tilpasse din bil til både vægt og længde af din last, for du kan let forlænge den med op til 1.3m og fremtrylle ekstra 0.4m3. *Fås til udvalgte modeller

Ikke bare en Proace - men en Toyota

Uanset, hvilke udfordringer du står overfor, så tilbyder Proace de egenskaber, du har brug for. Ud over kvalitet og driftssikkerhed er der mange fordele ved at vælge Proace, blandt andet lasteevne og trækkraft.

Dramatisk udseende i alt terræn.

Det er få biler der trives i mudder, sand og vand. Hilux er en undtagelse, da den robuste konstruktion er bygget til alle typer af udfordringer, uanset om det er i stegende sol eller isnende kulde - intet kan stoppe Hilux.

Toyota elektriske køretøjer

Bekymringer for klimaændringer og forringet luftkvalitet i byerne har ført til skærpede europæiske krav til bilernes emission. Toyota introducerer derfor i de kommende år eldrevne versioner af såvel Proace som Proace City som indledningen på en ny og spændende æra for Toyota Professional.

 

Toyotas elektriske køretøjer »

Firmabiler fra Toyota

Få en firmabil i et lækkert design, med automatgear i hybridbilen, stærke hestekræfter, dynamisk kørsel og sofistikeret køreglæde.
 

 

Firmabiler »

Toyota Relax

Slap af med op til 10 års serviceaktiveret garanti.
Om Toyota Relax