1. Om Toyota
 2. Toyota i Europe
 3. Toyota Motor Europe

Toyota Motor Europe

Vores europæiske hovedkvarter og forsknings- og udviklingscenter i Bruxelles, Belgien
Toyota Motor Europe koordinerer adskillige funktioner lige fra salg og marketing til design, forskning og udvikling af vores fremtidige modeller. Hovedkontoret spiller en central rolle i Toyotas overgang til et mobilitetsselskab og koncernens udvikling og brug af forbundne teknologier.
 • Flere ansvarsområder

  Det primære ansvar for Toyota Motor Europe (TME) er at styre salg og markedsføring af Toyota og Lexus køretøjer og dele på engrosniveau i EU samt i Storbritannien, Rusland, Tyrkiet, Kasakhstan og Israel. TME støtter netværket af nationale marketing- og salgsselskaber og distributørvirksomheder, der håndterer vores køretøjer på landeniveau. Toyota Motor Europe står for centrale produktplanlægnings-, marketing- og kommunikationsfunktioner og tager ansvar for forretningsstrategi. Dette sikrer, at produkter, prisfastsættelse, markedsføring og detailhandleroperationer er ideelle til deres lokale marked.

 • International and innovativ

  TME er en international virksomhed med hovedkvarter i Bruxelles. Medarbejdere af mere end 60 forskellige nationaliteter arbejder her. Hovedkontorets rolle er vokset i de senere år, da vi har investeret i at udvide vores europæiske F&U- og designfunktioner. Kernen i TME er innovation. Det førte til udviklingen af store modelændringer for vores små og kompakte køretøjer som Yaris og Corolla inden for områder som forskning og udvikling, design og produktplanlægning. En gruppe inden for TME koordinerer bæredygtighed og ESG-relaterede aktiviteter på tværs af virksomheden, men også eksternt.

 • Toyota Technical Centre

  Toyota Technical Centre i Bruxelles, Belgien, er hjemsted for TME's forsknings- og udviklings-, indkøbs- og produktionstekniske opgaver samt de europæiske design- og ingeniørfunktioner. I 2011 blev den topmoderne Zaventem Proving Ground indviet. De har ansvaret for at styrke Toyotas europæiske køretøjsforsknings- og udviklingsprocessers roller.

Læs også om

De seneste nyheder fra Toyota