1. Om Toyota
 2. Innovation
 3. Mobilitetsløsninger
 4. Mobilitetsprodukter

Toyotas mobilitetsprodukter

Toyota designer nogle af verdens mest innovative mobilitetsprodukter
Et udvalg af nogle af vores mest spændende mobilitetskoncepter; Nogle af dem er allerede sat i produktion med succes.

 • LQ

  LQ er et konceptkøretøj, der udnytter avanceret teknologi til at opbygge et følelsesmæssigt bånd mellem bil og chauffør under et kerneudviklingstema "Lær, dyrk, elsk." LQ er udstyret med SAE Level 4 automatiserede køreegenskaber og Yui, en kraftfuld AI-drevet interaktiv agent designet til at lære af føreren og levere en personlig mobilitetsoplevelse. Navnet LQ udtrykker Toyotas håb om, at denne tilgang vil fremme udviklingen af fremtidige køretøjer, der forbedrer forholdet mellem bil og chauffør.


 • e-Palette

  e-Palette er en næste generations BEV, der er udviklet specielt til Mobility as a Service (MaaS), som anvender teknologier som elektrificering, opkobling og automatiseret kørsel. E-paletten er meget alsidig, da den kan levere tjenester såsom transport såvel som handel for at understøtte kundernes liv. e-Palette-køretøjer er blandt andet planlagt til drift i Toyotas menneskecentrerede Woven City, en prototypeby til test og udvikling af teknologier som automatiseret kørsel, MaaS og personlig mobilitet. Fremadrettet sigter Toyota mod at arbejde med partnere for at kommercialisere e-Palette-køretøjer på flere områder.


 • Accessible People Mover (AMP)

  Ved legene i Tokyo 2020 fremviste Toyota en specialdesignet Accessible People Mover (APM), der er udviklet til at tilbyde kortere transportture. Denne lavhastigheds-BEV til korte afstande kan rumme op til seks personer. Den hjalp med at transportere folk til begivenheder og spillesteder, herunder atleter og personale relateret til legene, samt alle mennesker med kørselsbehov. Når AMP bruges til passagerer i kørestole, kan konfigurationen ændres ved at folde sæderne for at gøre plads i anden række.


 • i-ROAD

  i-ROAD er en kompakt trehjulet BEV. Det giver en unik og fornøjelig køreoplevelse ved at kombinere størrelsen og bekvemmeligheden ved en motorcykel med komforten og stabiliteten i en bil. Smart, innovativ "active lean"-teknologi gør Toyota i-ROAD sjov at køre, samtidig med at den giver bedre adgang til byområder. I-ROAD kan rumme op til to personer og er designet til at fungere i bydelingstjenester og på turistmål.


 • C+Pod

  C+Pod er et ultrakompakt topersoners batteridrevet elektrisk køretøj. Minikøretøjet er designet som en mobilitetsmulighed for en forskelligartet gruppe daglige brugere, der ofte rejser på korte afstande med få passagerer. Dette kan omfatte unge, enlige nye chauffører, brugere i by- eller bjergrige samfund, der har brug for sikre og ubegrænsede transportmuligheder, eller erhvervsbrugere, der besøger kunder regelmæssigt.


 • Micro Palette

  Denne lille autonome Micro Palette er designet til at levere fysiske varer til kunder, dine nærmeste eller andre. Uanset om du foretager praktiske dør-til-dør-pakkeleveringer eller hjælper med at flytte en lagerbeholdning, kan Micro Palette (konceptet) gøre det for dig med et smil. Denne mobilitetsenhed giver et glimt af, hvordan en følelsesladet distribution kan se ud i fremtiden.


 • C+Walk T

  Denne nye og kommercialiserede form for mobilitet til gangområder er en stående type BEV på tre hjul, som er let at betjene. C+Walk T er kompakt at bruge i gangområder og bevæger sig med typiske menneskelige ganghastigheder. Det er meget praktisk, når du rejser på tværs af store faciliteter, til arbejde eller fritid.


 • Andre BEV-koncepter til fodgængere

  BEV'er til fodgængerarealer er designet til at gøre det lettere at bevæge sig rundt i gågader. De yder mobilitetsstøtte i en række situationer. Vores personlige mobilitetsenheder af sidde- og kørestolstypen er særligt praktiske for personer i kørestol eller som har svært ved at gå.