1. Om Toyota
 2. Innovation
 3. Fremtid uden ulykker

En fremtid uden ulykker

Vores ultimative mål er, at der i fremtiden er nul ulykker og tilskadekommende på vejene.
1,35 millioner mennesker mister livet hvert år i trafikulykker på verdensplan. Gennem vores stærke fokus på 'sikkerhed først' sigter vi mod at hjælpe med at bringe dette tal til nul.
 • Højeste sikkerhedsstandard

  Avancerede førerassistentsystemer overvåger alt, hvad der foregår omkring Toyota- eller Lexus-køretøjer i målet om nul trafikulykker i fremtiden. For at gøre vores biler endnu mere sikre arbejder vi på at integrere autonome kørefunktioner baseret på vores Mobility Teammate Concept: troen på, at mennesker og biler, der drives af forbundne systemer og AI, kan arbejde sammen for at realisere sikker kørsel. For at forbedre passive sikkerhedsfunktioner, der beskytter mennesker i tilfælde af uheld, studerer vi tidligere kollisioner og endda mulige kollisioner ved hjælp af vores THUMS-teknologi i verdensklasse (Total Human Model for Safety).

 • Støtte til trafiksikkerhedssamfundet

  Mennesker og infrastruktur spiller en afgørende rolle for trafiksikkerheden. Derfor har vi siden 2006 støttet Det Europæiske Transportsikkerhedsråd (ETSC). ETSC yder upartisk ekspertrådgivning til Europa-Kommissionen, Europa-Parlamentet og de nationale regeringer. Det fremmer også effektive foranstaltninger og bedste praksis på områder med det største potentiale for at reducere antallet af trafikuheld. Vi støtter ETSC-aktiviteter såsom REVIVE for at forbedre beredskabet efter kollision og PIN-koden til trafiksikkerhedsindekset, et politisk værktøj til at maksimere trafiksikkerheden.

 • Automatiseret kørsel

  Toyota er forpligtet til at forske i automatiseret kørsel, fordi teknologien kan forhindre nedbrud forårsaget af menneskelige fejl. Toyotas tilgang til automatiseret kørsel omfatter Mobility Teammate Concept, Chauffeur og Guardian™ for at realisere mobilitet, der er sikker, tilgængelig og praktisk.

 • Passiv sikkerhed & THUMS

  Passivt sikkerhedsudstyr såsom sikkerhedsseler og airbags samt bilens karrosseristruktur er afgørende for at minimere skaden ved en kollision. Vi undersøger og forsker kontinuerligt i sikkerhed i den virkelige verden gennem løbende analyse og innovation.

De seneste nyheder fra Toyota