1. Om Toyota
 2. Innovation
 3. Brændselsceller fra Toyota

Toyotas brændselsceller

En gennemprøvet nulemissionsløsning til at drive brintøkonomien
Vores brændselscelleproduktion er i rivende udvikling. Vi ønsker at gøre vores gennemprøvede brændselscelleteknologi mere bredt tilgængelig for at opnå kulstofneutralitet og fremme yderligere vækst i brintøkonomien i og uden for Europa.
 • Katalysatoren for brintøkonomien

  Toyota introducerede brændselscelleteknologi i personbiler tilbage i 2014 med brintbilen Mirai. Den samme grundlæggende teknologi, ompakket i et alsidigt brændselscellesystem, kan overføres til andre applikationer. Som eksempler kan nævnes busser, lastbiler, både, tog og generatorer. Som leverandør af brændselscellesystemer kan vi allerede nu vise konkrete eksempler på, hvad vi gør for at drive udviklingen af fremtidens brintøkonomi. Dette sker gennem vores egne produkter, samt gennem salg af brændselscellesystemer til brændselscelleproduktkunder. Vi stimulerer også brintøkonomien ved at tilbyde brændselscellerelaterede patenter gratis.

 • Leverandør af brændselscellesystemer

  Brændselscelleindustrien er stigende, og vores teknologi er afprøvet i flere applikationer i dag, hvor den i høj grad bidrager til kulstofneutrale løsninger. Der er en klar efterspørgsel fra mange kunder i forskellige brancher efter et brændselscellesystem, der er let at tilpasse til deres egne produkter. Som svar på disse behov leverer vi vores meget avancerede brændselscellesystem i en brugervenlig form. Parallelt fortsætter vi med at undersøge flere teknologier og introducere dem på det rigtige tidspunkt, på det rigtige sted og i de rigtige applikationer.

 • Brændselscelleteknologi 

  Toyota har investeret i brændselscelleteknologi siden 1992. Gennem vores seneste teknologiske udvikling er vi nu i stand til at tilbyde brændselscellemodulære systemer til applikationer i og udenfor bilindustrien.

 • Brændselscelle applikationer

  Toyotas brændselscelleløsninger er velegnede til applikationer med høj belastning og lang rækkevidde som busser, lastbiler, både og tog. De er også blevet demonstreret med succes for stationære generatorer.

 • Brændselscelleindustrien

  Vejen frem til at gøre brint mainstream er, at øge volumen for at skabe stordriftsfordele og reducere omkostningerne. Toyota har derfor dannet en ny forretningsgruppe som gør det lettere at arbejde med partnere, så brugen af brændselsceller kan udvides.

De seneste nyheder fra Toyota