1. Privatleasing

Toyota Privatleasing

Privatleasing giver ro i pengepungen med en lav, månedlig ydelse uden uforudsete udgifter.
Bestil privatleasing online

Toyota privatleasing

Godt kørende, ganske enkelt

Toyota Easy er privatleasing gjort let 

 • Toyota Privatleasing er gjort så nemt og trygt for dig som muligt. Når du har valgt den bilmodel, du vil lease, betaler du en førstegangsydelse og herefter en fast månedlig pris. En Toyota Leasingaftale inkluderer desuden også service af bilen under hele din leasingperiode.  

  Privatleasing er en fleksibel løsning. Det er en god måde at teste nye modeller og teknologier af på. Og når perioden udløber, slipper du for at bekymre dig om bilens værdi. Du afleverer den blot hos den forhandler, hvor du lavede aftalen.  

  Privatleasing er en mulighed for alle, der ønsker tryghed til daglig. Det eneste krav til dig som leaser er en positiv kreditvurdering. Vi er klar til at hjælpe dig med det hele, så du kan blive godt kørende, ganske enkelt. 

 • Hvad sker der, når leasingperioden udløber?

  En Toyota Privatleasingaftale er baseret på en FDM-privatleasingaftale. Når bilen skal afleveres, booker du blot tid til nærmeste FDM-værksted. De gennemgår bilen og laver en rapport. 

  Efter en kort gennemgang af rapporten sammen med dig, afleverer du bilen ved den Toyota-forhandler, hvor den blev udleveret. Easy.

   

Tryghed hele vejen med Toyota Privatleasing

 • Med Privatleasing får du Toyota hele vejen. Både selve bilen, den service du får undervejs, firmaet der leases igennem samt udstyret, der følger med. 

  Alt er Toyota – og dermed tryghed for dig.

   

   

 • Hvad er jeg ansvarlig for, når jeg leaser en bil?

  Når du leaser, er du selv ansvarlig for at tegne en kasko- og ansvarsforsikring, da de ikke inkluderet i en leasingaftale. Også den grønne ejerafgift er du selv ansvarlig for at betale.

  Alt andet indgår automatisk i Toyota Privatleasing (vi lovede jo, det var Easy).

 • Hvor mange kilometer er inkluderet i leasingaftalen?

  Du kan tilpasse din privatleasing, så det passer til dit kørselsbehov.  Vi aftaler et kilometerantal med dig, når du leaser din bil. 

  Hvis dit behov ændrer sig, har du mulighed for at tilføje flere kilometer i din kontrakt.  

Fordele ved Toyota Privatleasing

 • Du betaler en fast månedlig ydelse i hele perioden
 • Du får service med i prisen
 • Du får en fleksibiel leasingaftale, der kan kan opsiges efter 1 år
 • Du er sikret 100 % uvildig gennemgang af bilen ved FDM, når leasingperioden udløber
 • Du afleverer bilen samme sted, du fik den udleveret
 • Du kan let lease ekstraudstyr som f.eks. vinterdæk
 • Du kan let tilkøbe Toyota Forsikring 

Toyota parkerer 3 myter om privatleasing 

Hvad skal du gøre, når du afleverer din leasede Toyota?

Se aktuelle privatleasing kampagner

Ofte stillede spørgsmål

Prisen på din privatleasingaftale afhænger bl.a. af løbetid og kilometer. Normalt løber aftalen over 36 måneder, og du vælger selv hvor mange kilometer, der skal være inkluderet. Kontakt din Toyota forhandler og hør nærmere.

Det skyldes gangske enkelt, at mange kørte kilometer giver mere slid på bilen. Derfor har dit kilometerforbrug en betydning for den månedlige ydelse, du skal betale. 

Ja, du kan godt lægge en højere førstegangsydelse end angivet i leasingtilbuddet. Fordelen vil være, at den månedlige ydelse vil blive lavere. 

Toyota Privatleasing indeholder en Toyota Serviceaftale, så al service og alle reparationer er inkluderet. 

Der kommer med andre ord ingen ubehagelige overraskelser. Det hele foregår på et autoriseret Toyota værksted, så din bil er i trygge hænder. 

Du kan let tilkøbe ekstraudstyr i din leasingsaftale. Du kan f.eks. tilkøbe multimedieskærm, trådløs opladning eller tonede ruder. Fortæl os om dine ønsker, når vi laver leasingkontrakten, så lægger vi det blot ind i den månedlige ydelse.

Du modtager selv opkrævningen på den grønne ejerafgift. Afgiften afhænger af bilens brændstofforbrug og -type og den bliver justeret årligt.

Du står selv for forsikringen af din leasingbil. Det er et krav, at en privatleaset bil er kasko- og ansvarsforsikret. Ønsker du at tegne forsikringen gennem os, er det let.

Læs mere om Toyota forsikring 

Det er ikke muligt at overtage bilen efter leasing, hverken i løbet af perioden eller ved aftalens udløb.