1. Nye biler
 2. Sikkerhed og garanti

Toyota bZ4X Prestige
Sikkerhed og garanti

SUV

Toyota Aygo
Astral Black

Starter fra

399990.0

Motor

160 kW

Garanti

3 år / 100.000 km

Service- og reparationsaftale

3 år / 45.000 km
Toyota Aygo

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/dk/da

Inklusiv tryghed

Få en så problemfri og bekvem bZ4X-oplevelse som muligt. Når du køber en Toyota bZ4X får du fx serviceaftale, batterigaranti og Toyota Relax med i købet. Se nærmere på dine fordele herunder.
 • Inkluderet serviceaftale

  Serviceaftale på bilen er inkluderet de første tre år eller 45.000 km, alt efter hvad, der kommer først

 • Garanti på batterikapacitet

  Overholder du bilens serviceeftersyn, er du garanteret en batterikapacitet på mindst 70%, når bilen når 10 år eller 1.000.000 km.

 • Toyota Relax

  Du får Toyota Relax, som er en serviceaktiveret garanti, på bilen. Den gælder i op til 10 år eller 185.000 kørte km., alt efter, hvad der kommer først.

 • Garanteret tilbagekøbspris

  Du er sikret garanteret tilbagekøbspris på bilen efter fem år, når du finansierer den gennem Toyota Finans med 20% i udbetaling.

 • Toyota vejhjælp

  Toyota vejhjælp følger altid med i et år, når du køber din Toyota bZ4X. Og forlænges automatisk, hver gang bilen bliver serviceret hos Toyota.

 • Danmarks bedste værksteder

  Din bZ4X er i de allerbedste hænder, når den skal på værksted. Toyota har nemlig Danmarks bedste værksteder - kåret af bilejerne 21 år i træk.

Sikkerhed

Toyota Safety Sense

Toyota Safety Sense* er en del af T-Mate, som udgør en række sikkerhedssystemer, der understøtter dig og gør det mere sikkert at køre bil. Uanset om du parkerer, kører på motorvejen eller er på vej igennem byen. 

Læs mere her »

Toyota Vejhjælp

Toyota Vejhjælp

Vores biler er bygget til at levere mange års pålidelig og problemfri bilkørsel. Der kan dog være tidspunkter, hvor du har brug for hjælp, hvad enten bilen har mekaniske problemer, er involveret i en ulykke eller har et fladt dæk. Som en del af vores ansvar til en god kundeservice er din nye Toyota altid dækket af Toyota Vejhjælp i det første år. 

Toyota Vejhjælp kan benyttes i 48 europæiske lande. Vi rykker ud døgnet rundt, hvis du har brug for hjælp. Lige fra en ulykke med bilen til et fladt batteri, punktering eller hvis bilen er løbet tør for benzin.

 

Kontaktinformationer:

 • Når du er i Danmark: Ring 80 60 66 68
 • Når du er i udlandet: Ring +45 70 27 26 62
 • Generelle forespørgsler: Ring 80 60 66 68

Læs mere om Toyota Vejhjælp

Toyota Værksted

Toyota Værksted

Ulykker kan ramme selv den mest forsigtige kører. Uanset om der er tale om mindre eller større ulykker, kan du sikkert henvende dig til Toyotas autoriserede værksteder. Vores veluddannede teknikere leverer altid en komplet reparation for at bringe din Toyota tilbage til sin oprindelige stand.

Book service her »

Byg din egen bZ4X

Vil du bygge din egen variant og se prisen? Prøv vores konfigurator.
Byg bil & se pris