1. Biltyper
  2. Hybrid familiebil

Hybrid familiebil

Sikkerhed, rummelighed og udstyret med den nyeste hybridteknologi. Hos Toyota finder du familiebiler med vores prisvindende hybridteknologi og finansieringsløsninger.

Toyota Yaris – Hybridbil til den lille familie

Bor du og din familie i en travl by, hvor der ikke er meget plads til parkering? Så er favoritmodellen Yaris noget for jer.  Energisk, praktisk og funktionel. Det er ikke uden grund, at Yaris er Danmarks mest populære hybrid familiebil. Kom hurtigt og sikkert gennem byen i en lydløs og økonomisk hybrid familiebil. Yaris er kompakt og nem at parkere og passer perfekt til den lille familie i byen.

Alt om Yaris » Kontakt forhandler »

Corolla Hatchback – Til familien i byen

Hybrid familiebil til dig, der vil have lidt mere plads, men stadig går efter en smart bybil, der er nem at parallelparkere foran børnehaven eller skolen. Som verdens mest købte bil har den fikse og stilfulde Corolla bevist sin effektivitet gennem mere end 10 generationer. Smart, fleksibel og dynamisk – kom ind i flowet med byens puls – og ja, tag klapvognen med.

 

Alt om Corolla HB » Kontakt forhandler »

Corolla Touring Sports – Hybrid familiebil, når I er flere

Familien vokser, men det gør den gamle bil måske ikke. Få mere plads til hele familien i den store og rummelige hybrid-Corolla. En sikker stationcar og en smart bybil i perfekt kombination for en stabil og glidende kørselsoplevelse. Kør langt på literen med hybridteknologien. Nyd det stilfulde design. Læn dig tilbage og mærk komforten. En byfamilies luksusoplevelse, hvor der er plads til det hele.

 

Alt om Corolla TS » Kontakt forhandler »

Toyota C-HR – Til familien der gerne vil skille sig ud

Udvid jeres muligheder for en aktiv familiefritid med den sporty Toyota C-HR crossover. Her får I en hybrid familiebil med SUV’ens høje siddeposition og sedanens komfort. Stor, sikker og udviklet med banebrydende teknologi – denne hybride familiebil sørger for den ultimative komfort under rejsen, uanset hvor langt I skal.

Alt om C-HR » Kontakt forhandler »

RAV4 – Hybrid familiebil til jer, der udfordrer terrænet

Den kraftfulde RAV4 hybrid familiebil er til jer, der gerne vil have nogle ekstra hestekræfter og en hybrid familiebil, der kan trække mere. Og som kan stå model til alt fra byens asfalterede veje til naturens udfordrende terræn. Med den højeste sikkerhed, intelligent teknologi og masser af plads til alle – er RAV4 en familiebil, I kan regne med.

Alt om RAV4 » Alt om RAV4 Plug-in Hybrid »

Corolla Cross

Corolla Cross er stærk, robust, høj, fyldt med praktiske funktioner og ligner på alle måder en rigtig SUV. De brede bagdøre og masser af hoved- og benplads gør det nemt at komme ind og nyde en behagelig tur, mens de opdelte bagsæder giver bilen fleksibilitet, så du kan tackle dine daglige opgaver.
Alt om Corolla Cross » Kontakt forhandler »

Yaris Cross

Ret dig op i sædet, og se verden fra et helt nyt perspektiv. Med bilens højere frihøjde og den høje siddeposition, vil Yaris Cross give dig et selvsikkert boost, når du skal erobre byens veje. Markante hjulkasser, en solid og bred fremtoning samt store alufælge giver bilen masser af attitude. 

Alt om Yaris Cross » Kontakt forhandler »

Prius Plug-in Hybrid - god plads og høj sikkerhed

Den nye Prius Plug-in Hybrid giver dig en ny version af Toyota T-Mate, som hjælper dig med at holde øje med trafikken. Her får du et udvalg af førerassistent- og kollisionsdæmpende systemer. T-mate tilbyder dig uvurderlig støtte i nutidens travle køremiljø og familieliv, som ingen anden bil i sin klasse kan matche.

 

Alt om Prius PHEV » Kontakt forhandler »

Finansiering og privatleasing af Hybrid familiebil

Vi tilbyder forskellige billån og finansieringsmuligheder hos Toyota. Vil du for eksempel gerne køre i en splinterny hybrid familiebil, men mangler pengene til udbetalingen, tilbyder vi også et lån uden udbetaling, hvor du blot betaler en lidt højere rente end på vores øvrige lån.

Læs om vores låntyper, vilkår og hvad det betyder for dig. Hvis du ønsker mere frihed og ikke vil binde dig gennem et lån, kan du med fordel vælge privatleasing af din hybrid familiebil. Har du yderligere spørgsmål til lån og finansiering af din kommende hybridbil, er du altid velkommen til at kontakte din nærmeste Toyota-forhandler.

Udforsk andre biltyper