1. Biltyper
  2. SUV

Få en bil der trækker det tunge læs

Toyota har SUV og pickup til både fritid og erhverv

RAV4

Den robuste og maskuline RAV4 er absolut toppen inden for SUV-klassen. Kombiner den med en elmotor, og du får en af de bedste hybridbiler på markedet. Toyota RAV4 Hybrid har samme uovertrufne power, komfort og innovation, som en RAV4 med benzinmotor, men udleder mindre CO2 og er bedre for benzinøkonomien.

Toyota RAV4 er en innovativ hybridbil. Sofistikeret, rummelig og stærk – RAV4 er en SUV, der giver dig det alt det, du drømmer om.

Alt om RAV4 » Kontakt forhandler »

Land Cruiser

Land Cruiser er en kompromisløs og ustoppelig SUV med en overlegen køredynamik, raffineret interiør og eksklusiv kørekomfort. Mulighederne er næsten ubegrænsede med en Land Cruiser.

Alt om Land Cruiser » Kontakt forhandler »

Hilux

Hilux er en pickup, der fortsætter, hvor andre må give op. Med et optimeret karrosseri, kraftige sidesektioner og tværbjælker suppleret af ny affjedring, gives der endnu bedre køreegenskaber og komfort. Active Traction Control (A-TRC) kombineret med differentialespærre på bagakslen (4x4) sikrer, at du og din Hilux kommer sikkert frem i al slags terræn.

Alt om Hilux » Kontakt forhandler »

RAV4 Plug-in Hybrid

RAV4 Plug-in Hybrid kombinerer vores mest kraftfulde hybridteknologi med de elektriske køretøjers enestående evne til at give dig yderligere styrke. Under det sofistikerede design giver den dobbelte energi, der leveres af vores fjerde generation Hybridteknologi og lithium-ion-batteri med høj kapacitet, dig mulighed for øjeblikkelig acceleration og den bedste rækkevidde i sin klasse.
Alt om RAV4 Plug-in Hybrid » Kontakt forhandler »

SUV

Er du på udkig efter en bil, der kombinerer en pickups rå styrke med en personbils høje komfort, så er det en SUV, du skal se nærmere på. I vores SUV-biler får du utrolig meget luksus og moderne teknologier samtidig med, at du aldrig vil mangle hestekræfter og køreegenskaber, der løber op til de højeste standarder. Oplev frihed, køreglæde og den højeste komfort, uanset terræn, med vores udvalg af moderne SUV-biler i RAV4, Land Cruiser eller Hilux.

Moderne teknologi og masser af køreglæde i vores SUV-biler

RAV4 og Land Cruiser er moderne bud på den klassiske SUV. Den seneste generation byder på en bred vifte af banebrydende teknologier, der gør dem endnu mere kompetente og komfortable end deres forgængere. State-of-the-art teknologier og kraftfulde motorer kombineres med morgendagens kørekomfort, mens prikken over i’et sættes med et eksklusivt interiør, der vil give dig en følelse af ren luksus på køreturen.

Du vil derfor med sikkerhed hurtigt finde dig godt til rette i de behagelige lædersæder og sætte pris på et interiør, der hvor hver en detalje er gennemtænkt og udført i kvalitetsmaterialer. Det nye hybridsystem i vores RAV4-SUV eller en klassisk arbejdshest af en 2,8-liters dieselmotor i vores Land Cruiser – vi har motoren, der passer til dine ønsker og behov. Hertil føjes en lang liste af moderne teknologier, der giver dig mest mulig sikkerhed og overskud i alle situationer. Vores SUV-biler er kraftfulde arbejdsheste, men også drømmebiler hvad angår komfort og moderne teknologi.

Vores SUV-biler er også fremragende familiebiler

En SUV er det oplagte valg til dig, der ønsker det højeste niveau af komfort og power. Men en SUV er ikke kun en kompetent biltype, hvad angår motorydelse; en SUV er også en fremragende familiebil, der byder på det højeste niveau af sikkerhed til alle bilens passagerer. SUV-bilernes massive og robuste design gør dem sikre i terræn.

Samtidigt er de behagelige til bykørsel og på landevejen. Med Toyota Safety Sense og Panoramic View Monitor får du derudover teknologien, der giver dig det sikre overblik i alle situationer samt bidrager til, at du undgår ulykker helt. Med vores SUV-bilers høje sikkerhedsstandard sørger du for, at din dyrebare fragt altid kommer sikkert frem.

Pickup, 4x4, firhjulstrækker – mød Hilux

Er du på udkig efter ultimativ styrke og pålidelighed kombineret med markedsledende køreegenskaber og komfort, kan du med fordel se nærmere på Hilux. Denne 4x4-pickup har ry for at være nærmest uopslidelig – en bil, der tager enhver udfordring op og klarer den med bravur. Traditionen tro skubber vi i den seneste generation atter grænserne for, hvad du kan forvente af en 4x4-pickup med en ny, kraftig chassisramme og tværbjælker, der suppleres af ny affjedring for endnu mere køreglæde, sikkerhed og komfort i al slags terræn.

Uanset om du kører off-road eller på asfalt, så bidrager Active Traction Control (A-TRC) og differentialespærre på bagakslen til, at du altid opnår den ultimative køreoplevelse. En 2,4-liters dieselmotor med 6-trins manuelt gear giver dig overskud i enhver situation, mens et robust lastrum i materialer af højeste kvalitet giver dig mulighed til at transportere al slags last. Er du på udkig efter en pickup og ægte firhjulstrækker med god plads og masser af komfort, er Hilux måske bilen, du drømmer om.

Finansiering og privatleasing af SUV

Vi tilbyder forskellige billån og finansieringsmuligheder hos Toyota. Vil du for eksempel gerne køre i en splinterny Toyota, men mangler pengene til udbetalingen, tilbyder vi også et lån uden udbetaling, hvor du blot betaler en lidt højere rente end på vores øvrige lån.

Læs om vores låntyper, vilkår og hvad det betyder for dig. Hvis du ønsker mere frihed og ikke vil binde dig gennem et lån, kan du med fordel vælge privatleasing af din Toyota. Har du yderligere spørgsmål til lån og finansiering af din kommende Toyota, er du altid velkommen til at kontakte din nærmeste Toyota-forhandler.

Udforsk andre biltyper