1. Biltyper
  2. 6 og 7-personers bil

6- og 7-personers bil - Når behovet er lidt større

En 6- eller 7-personers bil giver god plads til børn og bagage, voksne og vovse, mens du kører med en moderne familiebils høje komfort og gode køreegenskaber.

Proace City Verso

Proace City Verso er en rummelig og fleksibel model med plads til 7 personer. En optimal familiebil, der opfylder alle de praktiske behov. Tilbydes i forskellige modelvarianter.

Alt om Proace City Verso » Kontakt forhandler »

Find brugt Toyota med plads til 6-7 personer

Er du interesseret i ældre Toyota-modeller med plads til 6-7 personer? Så kan du finde  brugte biler til salg via vores autoriserede forhandlere.
Find brugt Toyota Verso »

Finansiering og privatleasing af 6- og 7-personers bil

Vi tilbyder forskellige billån og finansieringsmuligheder hos Toyota. Vil du for eksempel gerne køre i en splinterny Toyota, men mangler pengene til udbetalingen, tilbyder vi også et lån uden udbetaling, hvor du blot betaler en lidt højere rente end på vores øvrige lån.

Læs om vores låntyper, vilkår og hvad det betyder for dig. Hvis du ønsker mere frihed og ikke vil binde dig gennem et lån, kan du med fordel vælge privatleasing af din Toyota. Har du yderligere spørgsmål til lån og finansiering af din kommende Toyota, er du altid velkommen til at kontakte din nærmeste Toyota-forhandler.

Udforsk andre biltyper