1. Biltyper
  2. Crossover

En cross-over fra Toyota - Det bedste fra begge verdener

En crossover er mødet mellem SUV’ens køreglæde og de praktiske egenskaber fra en stationcar eller hatchback.

Aygo X - en mindre crossover

Vil du ha mere sjov i gaden? Se den nye Aygo X. Her er en crossover, som du kan designe unikt, så den passer til dig. Den lækre Aygo X er en perfekt bybil, yderst rummelig og gennemført fra ende til anden. Fås i mange varianter med lækkert tilbehør.

 

Alt om Aygo X » Kontakt forhandler »

Mød Toyota C-HR – en crossover i vovet design

Toyota C-HR er en blanding mellem en fem-dørs-coupé, en SUV og en sporty hatchback. Den har et vovet, dramatisk design, der fanger blikket.

Bilen er dog ikke kun en fryd for øjet. Ud over at være en crossoverbil, har Toyota C-HR den nyeste hybridteknologi, der også er skabt med omtanke for din brændstoføkonomi.

Alt om C-HR » Kontakt forhandler »

Toyota C-HR Crossover – Coupé High Rider

Toyota C-HR Crossover er til dig, der vil opleve livet fuldt ud og kræver en bil, der kan følge med i samme tempo.

Om du flyver gennem byen på vej til et møde eller til skov og strand for at nyde naturen, er filosofien den samme – Toyota C-HR er til dig, der får det meste ud af livet på arbejde og i fritiden.

Toyota C-HR er et dynamisk møde mellem en hatchback og en SUV, der er er skabt til at få dig til at føle dig i ét med vejen.


Altid klar på udfordringer

Toyota C-HR har et aerodynamisk design, der komplimenterer de fleksible køreegenskaber. Crossoverens sporty udseende står klar som et rovdyr med en målrettet udstråling, mens LED-forlygterne og den elegante, diamant-mønstrede kofanger giver et dramatisk udseende.'

De specialdesignede coupé-døre svinger op og afslører en smart kabine, hvor de sorte C-stolper skaber en svævende effekt i taget, der forstærker de dynamiske coupé-former.

I bilens bagende fremhæver de distinkte boomerang-formede baglys crossoverens særlige positur. Den nærmest skulpturelle bagende inkluderer også et hævet bagagerum og en unik bagkofanger.

En crossover med fokus på dig

Det dynamiske design fortsætter i kabinen. Materialer i højeste kvalitet og en sofistikeret æstetik stimulerer sanserne, mens et praktisk og fokuseret kabinemiljø og instrumentbræt sætter chaufføren i centrum af køreoplevelsen.

Du finder både Toyota C-HR med hybridmotor og benzinmotor. Den nye 1.8-liters hybridmotor, der også er at finde i Prius’ fjerde generation, præsterer 122hk og har en imponerende termisk effektivitet for benzinmotoren på over 40 procent. I benzinbilen finder du Toyotas nye 1.2-liters turbobenzinmotor til C-HR. Turbobenzinmotoren yder 116 hk, og vil til C-HR både kunne fås med manuelt gear og CVT-automatgear.

Finansiering og privatleasing af crossover

Vi tilbyder forskellige billån og finansieringsmuligheder hos Toyota. Vil du for eksempel gerne køre i en splinterny crossover, men mangler pengene til udbetalingen, tilbyder vi også et lån uden udbetaling, hvor du blot betaler en lidt højere rente end på vores øvrige lån.

Læs om vores låntyper, vilkår og hvad det betyder for dig. Hvis du ønsker mere frihed og ikke vil binde dig gennem et lån, kan du med fordel vælge privatleasing af din crossover. Har du yderligere spørgsmål til lån og finansiering af din kommende crossover, er du altid velkommen til at kontakte din nærmeste Toyota-forhandler.

De seneste nyheder fra Toyota