1. Biltyper
  2. Crossover

En crossover fra Toyota - Det bedste fra begge verdener

En crossover er mødet mellem SUV’ens køreglæde og de praktiske egenskaber fra en stationcar eller hatchback.

Aygo X - en mindre crossover

Vil du ha mere sjov i gaden? Se den nye Aygo X. Her er en crossover, som du kan designe unikt, så den passer til dig. Den lækre Aygo X er en perfekt bybil, yderst rummelig og gennemført fra ende til anden. Fås i mange varianter med lækkert tilbehør.

 

Alt om Aygo X » Kontakt forhandler »

Mød Toyota C-HR – en crossover i vovet design

Toyota C-HR er en blanding mellem en fem-dørs-coupé, en SUV og en sporty hatchback. Den har et vovet, dramatisk design, der fanger blikket.

Bilen er dog ikke kun en fryd for øjet. Ud over at være en crossover bil, har Toyota C-HR den nyeste hybridteknologi, der også er skabt med omtanke for din brændstoføkonomi.

Alt om C-HR » Kontakt forhandler »

Yaris Cross - den nye kompakte crossover

Nyd livet i en Yaris Cross. Uanset om du bestemmer dig for at tage cyklen eller surfbrættet med på en hurtig weekendtur, er denne SUV din perfekte partner, når du trænger til at komme på eventyr. 
Alt om Yaris Cross » Kontakt forhandler »

Finansiering og privatleasing af crossover

Vi tilbyder forskellige billån og finansieringsmuligheder hos Toyota. Vil du for eksempel gerne køre i en splinterny crossover, men mangler pengene til udbetalingen, tilbyder vi også et lån uden udbetaling, hvor du blot betaler en lidt højere rente end på vores øvrige lån.

Læs om vores låntyper, vilkår og hvad det betyder for dig. Hvis du ønsker mere frihed og ikke vil binde dig gennem et lån, kan du med fordel vælge privatleasing af din crossover. Har du yderligere spørgsmål til lån og finansiering af din kommende crossover, er du altid velkommen til at kontakte din nærmeste Toyota-forhandler.

Udforsk andre biltyper