1. Nye biler

Bygget til livets eventyr

Med den helt nye Toyota Corolla Cross får du og din familie alt, I har brug for til hverdagens uforudsigeligheder. Takket være en fremragende brændstoføkonomi, firehjulstræk* og en rummelig kabine med intuitiv teknologi får du med den praktiske Corolla Cross alt, hvad du skal bruge, for at komme tilbage i førersædet.

*Firehjulstræk fås som tilvalg. 

Alufælge
LED-forlygter
Køreoplevelsen
Panoramatag
Hjulkasseforøgelser

Alufælge

En unik kombination af sportslige og smarte 18" alufælge er tilgængelige, så de kan matche Corolla Cross’ atletiske kraftfulde fremtoning.

LED-forlygter

Med kraftfulde LED-lygter vil du og din familie være klar til alle situationer uanset tidspunktet på dagen, og uanset om I kører offroad eller er på vej til eller fra skole.

Køreoplevelsen

SUV’ens høje førerposition giver føreren et bedre overblik over trafikken, hvilket øger sikkerheden.

Panoramatag

Mulighed for et imødekommende panoramatag gør hver køretur lidt bedre og inspirerer små nysgerrige hoveder til at se ud på verden omkring dem.

Hjulkasseforøgelser

Det karakteristiske SUV-design ved for- og bagskærmene giver Corolla Cross et sofistikeret og samtidig kraftfuldt look, der helt sikkert vil fange alles opmærksomhed.

Udviklet til familielivet

Corolla Cross giver alle et smil på læben. Bilen er bygget som en robust familiebil med et intuitivt SUV-design.

Til dit dyrebareste eje

Få ting er så uforudsigelige som en families hverdag. Heldigvis er Corolla Cross udstyret til at klare alle de udfordringer, du kan møde på din vej.
Læs mere »

Fremtidssikret teknologi

Uanset om du er på langtur eller agerer taxachauffør for børnene, vil teknikken sørge for, at din køretur er komfortabel.
Læs mere »
 • Kør uden begrænsninger

  Corolla Cross kommer med 5. generations hybridteknologi. Du er godt forberedt til køreturen året rundt, takket være det intelligente firehjulstræk*.

  *Firehjulstræk fås som tilvalg. 

En nem hverdag

Hold styr på det hele, når du har travlt og er på farten. Med MyToyota-appen på din smartphone får du hjælp til at klare det meste, lige fra at planlægge din tur hjem til at sende serviceeftersynsopdateringer og notifikationer. Hybrid Coaching-funktionen analyserer din kørsel og fortæller dig, hvordan du kan forbedre brændstoføkonomien, mens du kører. MyToyota gør køreturen sjovere.
Læs mere

Toyota T-Mate gør dine køreture mere sikre

Corolla Cross er udstyret med T-Mate, der er din værdifulde co-driver og er med til at give bilen de bedste sikkerhedsfunktioner i klassen. T-Mate udgør en række systemer, der er udviklet til at understøtte dig og gøre det mere sikkert at køre bil, uanset om du kører på motorvejen, er på vej igennem byen eller skal parkere. Med T-Mate er du altid i sikre hænder. Nedenfor kan du få et overblik over højdepunkterne. Se det komplette omfang af T-Mate til Corolla Cross i bilkonfiguratoren.
 • Præ-kollisionssystem (PCS)

  Vores præ-kollisionssystem registrerer farlige situationer og bidrager til at undgå kollision med andre køretøjer, fodgængere og cyklister. Det advarer føreren med akustiske og visuelle advarsler samt ved at bremse. Hvis føreren ikke når at bremse i tide, aktiveres bremserne automatisk for at undgå eller begrænse omfanget af en kollision. Det er muligt at registrere biler, fodgængere, cyklister og motorcykler. Derudover understøtter genkendelse af trafik i vejkryds og nødstyringsassistent dig, når du drejer i vejkryds og foretager undvigemanøvrer.

 • Nødstandsningssystem (EDSS)

  Hvis der i noget tid ikke registreres handlinger fra førerens side, udsendes der akustiske advarsler til føreren. Hvis der herefter ikke reageres, decelererer bilen ned til stilstand uden at forlade den aktuelle vognbane. Havariblinket tændes for at advare de øvrige trafikanter, og dørene låses op for at give redningsmandskab nem adgang til kabinen, hvis der er behov for det.

 • Adaptiv fartpilot (ACC)

  Systemet holder en forhåndsindstillet minimumsafstand til det forankørende køretøj. Hvis afstanden bliver mindre, reducerer systemet din hastighed, og om nødvendigt aktiveres bilens bremser, og stoplyset lyser. Hvis din bil er udstyret med dynamisk vejskiltegenkendelse (RSA), vil systemet registrere hastighedsgrænser på din vej og foreslå nødvendige justeringer.

 • Blind Spot-overvågning (BSM)

  Vores Blind Spot-overvågningssystem advarer føreren om køretøjer, som føreren muligvis ikke har set i sidespejlene. Det er især en fordel i forbindelse med overhalinger (standard- eller ekstraudstyr afhænger af variant).

 • Bagsædenotifikationssystem (RSRS)

  Dette system advarer føreren, hvis der efterlades passagerer eller genstande på bagsædet. Funktionen udløser en advarsel i det digitale multiinformationsdisplay. Alt efter model vil bilens havariblink blinke, og der vil lyde et udvendigt akustisk signal, når bilen er blevet låst.

 • Assistent til sikker udstigning (SEA)

  Systemet bruger radaren fra Blind Spot-overvågningsfunktionen til at hjælpe føreren med at undgå en kollision mellem bagfrakommende køretøjer eller cyklister og en åbnet bildør eller personer i bilen, der stiger ud. Hvis systemet vurderer, at der kan ske en kollision, lyser en indikator i sidespejlet, og der er en visning på multiinformationsdisplayet, samtidig med at et akustisk signal advarer personerne i bilen (standard- eller ekstraudstyr afhænger af varianten).

Klar til at starte? Vælg variant og motor

Vælg din variant

3 Muligheder

 • Corolla Cross - Active - SUV

  Corolla Cross Active

  Hybrid
  SUV
  • +
   17" alufælge, sølv (5-dobbelteget)
  • +
   Adaptiv fartpilot
  • +
   Bakkamera

  Vælg motor


  kr. 379.990

  Multidrive S | 4x2

  kr. 419.990

  Multidrive S | 4x4

  kr. 349.990

  Multidrive S | 4x2
 • Corolla Cross - Style - SUV

  Corolla Cross Style

  Hybrid
  SUV
  • +
   Tagræling, sort
  • +
   18" alufælge, mørkegrå/poleret (10-dobbelteget)
  • +
   Nøglefri adgang og start

  Vælg motor


  kr. 399.990

  Multidrive S | 4x2

  kr. 439.990

  Multidrive S | 4x4

  kr. 369.990

  Multidrive S | 4x2
 • Corolla Cross - Elegant - SUV

  Corolla Cross Elegant

  Hybrid
  SUV
  • +
   18" alufælge, mørkegrå/poleret (10-dobbelteget)
  • +
   Elektrisk bagklap
  • +
   Bakkamera

  Vælg motor


  kr. 459.990

  Multidrive S | 4x2

  kr. 499.990

  Multidrive S | 4x4

Aktuelle kampagner

Der er ikke fundet nogen kampagner

Corolla Cross privatleasing uden førstegangsydelse

Du kan lease din nye, smarte cross-over Corolla Cross Hybrid Style Comfort uden førstegangsydelse:

0 kr. i førstegangsydelse og 4.999 kr. i månedlig ydelse*

Privatleasing af den rummelige Corolla Cross

Attraktiv privatleasing på den rummelige Corolla Cross 1.8 Hybrid Active:
4.349 kr. pr. måned / førstegangsydelse 14.999 kr.*

Corolla Cross Galleri

Corolla Cross

Udstyr, services, sikkerhed m.v. Læs mere om Corolla Cross.
Udforsk bilen
anmeldelser


Hvad siger brugerne?