1. Biltyper
 2. Billig bil

Billig bil - mere køreglæde

Har du også lyst til at være mobil, uden at det koster en formue?

Hos Toyota tilbyder vi to modeller til dig, der leder efter en billig bil, uden at gå på kompromis med brændstofforbrug, køreevne og sikkerhed.

En billig bil skal ikke bare have en billig købspris – den skal også være økonomisk at køre i.

Og her får du ekstra meget for pengene med den lille hurtige Aygo X eller den altid populære Yaris. Læs mere om dem, og find den bil, der passer bedst til dine behov.

Yaris – En lækker og økonomisk bil

Toyota Yaris er en praktisk og dynamisk bil, der sætter sikkerhedsnet under dit budget.

Med et lavt brændstofforbrug er Yaris en af Toyotas mest økonomiske biler med benzinmotor. 

Bilen har et moderne design og en energisk farveskala, du kan vælge fra. Med sin lette vægt og innovative teknologi er Yaris en smart og billig bil, der kører langt på literen.
Alt om Yaris » Kontakt forhandler »

Yaris Hybrid – En billig bil med hybridteknologi

Hvis du gerne vil køre hybrid, er Toyota Yaris Hybrid noget for dig. Her får du ikke bare en god, billig bil – du får også en bil, der udleder mindre CO2.

Den lille, smarte hybridbil en drøm for din brændstofsøkonomi.

Toyota Yaris Hybrid er Danmarks mest populære hybridbil. Det er en praktisk, stilfuld og billig bil, der vil gøre det at være bilejer til en ren fornøjelse.

Alt om Yaris » Kontakt forhandler »

Aygo X – udsigt til mere

Store ting kommer i små størrelser. Aygo X er en stolt og kompakt bil med masser af attitude. Med et hævet karrosseri, store alufælge og en højere køreposition er du på samme niveau som byen. Du skal ikke følge trenden – du skal skabe den. Se byen i øjnene, få kontakt til vejen, og se omgivelserne fra et nyt perspektiv i den nye Aygo X

 

Alt om Aygo X » Kontakt forhandler »
 • Billig, brugt bil – find den gennem Toyota

  Hvis du leder efter en billig, brugt bil kan Toyota hjælpe dig godt på vej. Vores forhandlere passer ekstra godt på enhver Toyota, de møder på deres vej, og de sørger for at holde den i topform i al dens levetid – og at din Toyota lever længe.

  Du kan starte med at se på vores side om billige, brugte biler og danne dig et overblik over, hvad der er til salg i hele Danmark.

  Når du har fundet en billig, brugt bil, der matcher dine behov, kan du også se, hvor i landet den findes, og kontakte den pågældende bilforhandler. 

 • Billig, ny bil – find din spritnye Toyota

  Er du på udkig efter en billig, ny bil? Hos Toyota har du forskellige modeller at vælge mellem - både benzin og hybrid-varianter.

  Vi går op i køresikkerhed og investerer stort i udvikling af de nyeste teknologier, der giver dig køreglæde og ekstraordinær tryghed på vejen.

  Med en Toyota får du altid meget for pengene, uanset størrelsen af bil.

  Se også vores kampagneside, hvor vi altid kører med ekstra gode tilbud, så du kan få din nye Toyota endnu billigere. 

Udforsk andre biltyper