1. Biltyper
  2. Varebil

Toyota varevogne og kassevogne til enhver arbejdssituation

Byd din nye kollega velkommen! En lang række af Toyotas bilmodeller fås nemlig som firmabiler og varevogne.

Proace - Stort udvalg af smarteløsninger

Med i alt 5 karrosserityper og længdekombinationer plus forskellige dørkonfigurationer, giver Proace dig mulighed for at vælge dét, der passer bedst til dine behov. En imponerende kapacitet, praktisk adgang og to længder betyder, at den alsidige Proace har plads nok til en særdeles bred vifte af transportbehov
Alt om Proace »

Proace Electric - Gør din arbejdsplads elektrisk

Proace Electric gør det nemt at lave forretninger i byen. Bilens effektive elektriske drivlinje arbejder hårdt på at nedsætte driftsomkostningerne. Når man kører, leverer en kraftig motor det maksimale drejningsmoment på et øjeblik, så der igen og igen opnås en støjsvag og jævn acceleration fra trafiklys og rundkørsler
Alt om Proace Electric »

Proace City - Bygget til dig og din forretning

Proace City er kompakt i det ydre og imponerende rummelig i det indre. Den fleksible varebil giver dig valget mellem to akselafstande og byder på klassens bedste lasteevne (op til 1 ton) og varerumsvolumen (op til 4,3 m3). Hertil kommer et bredt program af benzin- og dieselmotorer med lavt brændstofforbrug og emission.
Alt om Proace City »

Proace City Electric - Den perfekte varevogn til byen

Proace City Electric gør det nemt at drive forretning i byen. Bilens effektive elektriske drivlinje stræber efter at holde driftsomkostningerne nede. Under kørslen leverer den kraftfulde motor maksimalt drejningsmoment på et øjeblik og accelererer stille og roligt fra lyskryds og rundkørsler gang på gang
Alt om Proace City Electric »

Hilux - Bilen der kan tackle alt

Hilux er konstrueret og testet til at fungere i verdens mest ekstreme miljøer. Du kan derfor stole på den legendariske kvalitet, holdbarhed og pålidelighed, der er indarbejdet i hvert eneste nye køretøj. Med et superstærkt karrosseri, 700 mm vadedybde og enestående hjulstyring kan selv det hårdeste terræn tackles med selvtillid
Alt om Hilux »

Varevogn, kassevogn eller van til virksomheden

Løber I stærkt i virksomheden, har I behov for en varevogn, der yder den samme gode indsats, som dig og dine ansatte. Hos Toyota har du valget mellem mange flotte vans, varevogne og kassevogne til din virksomhed. Uanset hvilken model du vælger, så kan du vælge at få den med præcis det udstyr, du har brug for og et bagagerum, der kan rumme alle virksomhedens udfordringer. Find din van, kassevogn eller varevogn i vores udvalg her på siden.

Varevogn på gule plader eller papegøjeplader

Hos Toyota har du valget mellem forskellige vans og varevogne på gule plader eller papegøjeplader. Kan du klare dig med en bil, der kun har forsæder, har du med andre ord mulighed for at få rigtig meget bil og udstyr til en rigtig god pris. Valget mellem papegøjeplader og gule plader afhænger af dine behov:

  • Vælger du en bil på gule plader, kan din varevogn kun bruges til erhverv. 
  • Vælger du en bil på papegøjeplader, kan din varevogn bruges til både erhverv og privat.
 

Tag et kig på vores udvalg af varevogne og vans her på siden, og find den bil, der passer til dine behov.


Et ansigtsløft til virksomheden

En moderne varevogn skal være mere end stabil, behagelig og pålidelig. Proace byder på alt, hvad den moderne virksomhed har behov for. På varevognens tre ergonomiske forsæder er der nok plads til, at tre fuldvoksne mænd rejser med god komfort. Varevognen egner sig således perfekt som for eksempel håndværkerbil.

Bilens gode plads og moderne udstyr gør din Proace derudover ikke kun til en solid og pålidelig varevogn, men også til et mobilt kontor på hjul. Her får du udstyret og komforten, du har behov for, så du kan bruge ventetiden konstruktivt og klare administrative udfordringer på farten. Hurtig og let adgang til varerummet fuldender denne varevogn, hvor alt er designet med virksomhedens produktivitet for øje.

Få et skræddersyet tilbud hos din lokale Toyota-forhandler

Virksomheders behov er forskellige. Uanset om du er på udkig efter en bil til transport i bytrafikken, på landevejen og off-road, så vil du i vores udvalg finde netop den varevogn, der passer til din virksomheds behov. Det er let og hurtigt at booke en gratis prøvetur i din kommende varevogn, hvorefter du kan tage en personlig snak om din virksomheds individuelle behov samt muligheder for finansiering med din lokale forhandler. Vi giver også gerne et godt tilbud på din nuværende bil ved køb eller erhverv-leasing af en ny varevogn fra Toyota.

Udforsk andre biltyper