1. Biltyper
  2. Bybil

Minibil og bybil

Toyotas minibiler er spækket med lækkert udstyr og moderne motorer, der gør dem til en ren fornøjelse at køre i. Desuden er en mindre bybil hurtig, smart og ofte nem at parkere.

Se Toyotas udvalg af hurtige, smarte minibiler og bybiler

Aygo X

Vil du ha mere sjov i gaden? Se den nye Aygo X. Her er en mindre bil, som du kan designe unikt, så den passer til dig. Den lækre Aygo X er en perfekt bybil, yderst rummelig og gennemført fra ende til anden. Fås i mange varianter med lækkert tilbehør.

Alt om Aygo X » Kontakt forhandler »

Yaris

Der er altid en Yaris, der passer til dig. En smart, hurtig bybil med god plads i et dynamisk design og med et bredt modelprogram. Du føler dig straks hjemme bag rattet i denne hatchback, når du oplever den suveræne kørekomfort ved bykørsel.

Alt om Yaris » Kontakt forhandler »

Corolla

Corolla er en større bybil. Her får du en rummelig kabine, eksklusive materialer og et stilsikkert design. Vælg mellem den mindre Hatchback eller den større touring sports-model. Det avancerede motorprogram omfatter benzin og Toyotas banebrydende hybridteknologi.

Alt om Corolla » Kontakt forhandler »

Toyota C-HR

Toyota C-HR sætter en helt ny standard for det, du normalt kender. Her er en eksklusiv og lækker bybil, med et skulpturelt crossover design i en uovertruffen kvalitet og en bil spækket med banebrydende teknologi. Med Toyota C-HR får du med sikkerhed fuld opmærksomhed.

Alt om C-HR » Kontakt forhandler »

Yaris Cross

Hvor livet end fører dig hen, kan du selv bestemme tempoet. Med en blanding af et dristigt, sofstikeret look, masser af rummelighed og et godt overblik over vejen har Yaris Cross den rette SUV-attitude, som passer perfekt til både by og land

Alt om Yaris Cross » Kontakt forhandler »

 

Gode, små og solide biler

Er du på udkig efter en minibil, så ønsker du højst sandsynligt en bundsolid, moderne bil, der egner sig perfekt til at køre små ture med familien, og som får dig sikkert til og fra arbejde. Oven i det skal den måske koste så lidt som muligt, mens køreglæden og komforten er i top.

Vores udvalg af små biler er designet med kundernes daglige behov og ønsker for øje og byder på utroligt meget bil for pengene. Lige meget om du vælger en AYGO X, Yaris eller Corolla kan du indstille dig på at, at en lavere pris ikke nødvendigvis er ensbetydende med lavere forventninger til køreoplevelsen, tværtimod.

Bybil – overraskende god plads og som skræddersyet til bylivet

Typisk er det de store biler, der associeres med luksus og moderne udstyr, men sådan er det ikke nødvendigvis. Under en frisk prøvetur i en af vores moderne bybiler bliver du måske overrasket over, hvor meget lækkert udstyr en bybil fra Toyota byder på. I mange tilfælde passer en bybil sig perfekt i forhold til dit daglige behov for en problemfri kørsel i byens snævre gader og tætte trafik.

Teknologierne i Aygo X, Yaris, Corolla og Toyota CH-R er designet med henblik på at gøre din hverdag i bytrafikken sikker, problemfri og komfortabel. Modellerne Yaris, Corolla og Toyota C-HR fås også som hybrid-biler, hvilket gør din kørsel endnu mere økonomisk. Bybilernes størrelse betyder desuden, at det er let og hurtigt at komme ind og ud af byens smalle parkeringsbåse, og det er utvivlsomt lidt af en luksus i hverdagen.

Vælg din udstyrsvariant og beregn prisen på din minibil eller bybil

Design din egen minibil eller bybil fra Toyota. Når du har valgt model og karosseri, kan du tilpasse motor, transmission, udstyrsgrad og farve så den matcher netop dine ønsker. Uanset hvilken minibil eller bybil, du vælger, så vil den have masser af personlighed. Du kan også booke en gratis prøvetur i din favorit Toyota før du bestemmer dig, eller kontakte din lokale Toyota-forhandler, hvis du har spørgsmål.

Finansiering og privatleasing af minibiler og bybiler

Vi tilbyder forskellige billån og finansieringsmuligheder hos Toyota. Vil du for eksempel gerne køre i en splinterny minibil, men mangler pengene til udbetalingen, tilbyder vi også et lån uden udbetaling, hvor du blot betaler en lidt højere rente end på vores øvrige lån.

Læs om vores låntyper, vilkår og hvad det betyder for dig. Hvis du ønsker mere frihed og ikke vil binde dig gennem et lån, kan du med fordel vælge privatleasing af din minibil eller bybil. Har du yderligere spørgsmål til lån og finansiering af din kommende minibil eller bybil, er du altid velkommen til at kontakte din nærmeste Toyota-forhandler.

Udforsk andre biltyper