1. Nye biler
 2. Toyota C-HR

Toyota C-HR - "Coupe High-Rider"

I en Toyota C-HR står "C-HR" for "Coupe High-Rider". Dette henviser til bilens design og kategori. "Coupe" indikerer den sporty og strømlinede form, selvom den er en SUV-type køretøj. "High-Rider" betyder, at den har højere frihøjde og er bygget til at klare forskellige vejforhold, typisk som en kompakt crossover. På den måde kombinerer Toyota C-HR elementer fra både coupéer og SUV'er i sit design.

Du får enestående features med som standard

Uanset om du kører i byen, på motor- eller landevej, er Toyota C-HR boosted med imponerende features, som gør bilen klar til det hele.

arrow right
arrow left
 • En bil som skabt til dig

  En unik bil - umulig at glemme

 • En personlig oplevelse

  Bilen med features, som kan tilpasses dine behov

 • En pioner for fremtiden

  Bæredygtig fra inderst til yderst

 • Elektrificeret Hybrid eller Plug-in Hybrid

  Inspirerende præstation møder ekstraordinær smidighed

 • Innovativ sikkerhed

  Omfattende sikkerhedssystem som øger sikkerheden for dig og dine passagerer

 • Designet til byen

  L 4362 mm W 1832 mm H 1564 mm

 • Rummelig kabine til en urban livsstil

  Læg bagsæderne fladt ned for at øge lastvolumen til 1076 m3 (VDA)

 • Omfattende garanti, fuld beskyttelse

  Din Toyota C‑HR er sikker i vores hænder

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/dk/da?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8&dclid=CNHt2NvHq4cDFbzsEQgdLiAB3w

Forced client side injection based on cached strategy

 • Toyota C-HR i finalen til Årets Bil i Europa 2024

  Den helt nye generation af Toyota C-HR har taget de europæiske motorjournalister med storm og blev stemt direkte i finalen i kampen om at blive Årets Bil i Europa 2024.

  Vinderen blev offentliggjort i februar i forbindelse med den internationale biludstilling i Geneve.

Kampagner

Se vores aktuelle kampagner for Toyota C-HR her
Der er ikke fundet nogen kampagner

Spørgsmål og svar

Elektrificering

Toyota startede hybridrevolutionen for mere end 25 år siden og fortsætter med at køre for en verden med lavere emissioner. Plug-in hybridbiler kombinerer det elektriske drev med en kraftfuld benzinmotor for en ubesværet ydeevne og bekvemmelighed.

Hybrid- og plug-in hybridbiler bruger nogenlunde samme teknologi - og alligevel er der en væsentlig forskel. En hybridbil har både en elmotor og en benzinmotor, men batteriet oplades automatisk under kørsel - primært når du bremser. En plug-in hybridbil fungerer som en hybridbil, dog kan den også oplades som en elbil. Du kan vælge at køre bilen som en almindelig hybridbil, uden at lade den op med kabel - eller du kan lade bilen op som en elbil.

Den nye Toyota C-HR Plug-in Hybrid kan køre emissionsfrit op til 66 km* i elektrisk tilstand. Kører du over længere afstande, og batteriet løber tør for strøm, skifter bilen automatisk tilbage til at fungere som en hybridbil, der kombinerer benzin og regenereret batteristrøm, så du kommer sikkert frem til din destination / ladestation.

*WLTP data endnu ikke endelige

Du får avanceret teknologi i en plug-in hybridbil, som du ikke finder i en almindelig benzinbil. En plug-in hybrid kan derfor i nogle tilfælde være dyrere end en tilsvarende benzinbil, men til gengæld sparer du penge på en række andre områder. Du vil fx ofte spare penge på omkostninger til vedligeholdelse, og du betaler lavere skatter og afgifter. Derudover kan du spare på udgiften til brændstof. 

Batteriet i en Toyota plug-in hybridbil er designet til at kunne holde hele bilens levetid. Men for ro i sindet er der derudover 5-års/100.000 km* batterigaranti med hvert batteri, og overholder du det årlige hybrid helbredstjek dækker garantien op til 10 år.  Når batteriet har udtjent sin levetid sørger Toyota for, at det leveres tilbage sikkert og på en forsvarlig måde.

*Hvad der kommer først

Spørgsmål og svar

Elektrificering

Toyota startede hybridrevolutionen for mere end 25 år siden og fortsætter med at køre for en verden med lavere emissioner. Hybridbiler kombinerer det elektriske drev med en kraftfuld benzinmotor for en ubesværet ydeevne og bekvemmelighed.

En Toyota hybridbil har både en el- og benzinmotor. Og hybridbilen vælger selv, hvornår den kører på el, og hvornår den slår over på benzin. Hybridbilen oplader automatisk, når den kører. Toyotas hybridbatteri er stærkt og designet til at holde hele bilens levetid. Det eneste, du behøver at gøre i en hybridbil er, at tanke benzin. Og da en hybridbil bruger mindre benzin, skal du ikke tanke så ofte, som hvis du kørte i en almindelig benzinbil.

Du kan køre på el i en hybrid, hvis du fx cruiser ved lave hastigheder op til 50 km/t. Fordi de fleste Toyota hybridbiler er selvopladende, vil den overskydende strøm fra motoren lade batteriet op igen, når batteriet løber tør.

En Toyota hybridbil er ledningsfri. Du kan køre, som du plejer uden at bekymre dig om opladning og ladestander. Du kan køre op til 50% af tiden på el. En Toyota hybridbil veksler selv mellem el og benzin, men den løber aldrig tør for strøm.

Toyota har over 25 års erfaring med hybridteknologi. Toyota Hybrids batteri holder hele bilens levetid, og med et Hybrid Helbredstjek er du yderligere dækket. Derudover er der 5 års/100.000 km garanti på bilens øvrige hybrid-komponenter.

Hybrid Helbredstjek foretages uden beregning og gennemføres af dit autoriserede Toyota-serviceværksted i forbindelse med serviceeftersyn på bilen.

Der findes tre forskellige typer hybridbiler. Mild hybrid, hybrid og plug-in hybrid.


En mild hybridbil bruger kun sin elektriske motor til at hjælpe benzinmotoren.  Dvs at du ikke kan køre hybridbilen udelukkende på el.


En hybridbil har både en elmotor og en benzinmotor. Batteriet oplades automatisk under kørsel - primært når du bremser. Og du kan køre helt op til 50% af tiden på el uden at skulle oplade bilen.


En plug-in hybridbil fungerer som en opladelig elbil og hybridbil i en. Her kan du køre op til 100% på el, hvis du oplader bilen med ladestikket. Og ellers slår bilen selv over på benzin, hvis du løber tør for strøm på lange køreture.

anmeldelser


Hvad siger ejerne?