1. Biltyper
  2. Plug-in Hybrid

Plug-in Hybrid

Med en plug-in hybrid fra Toyota får du det bedste fra to verdener. Du får en lang rækkevidde med elmotoren, og du har benzinmotoren i baghånden, så du aldrig behøver gå på kompromis. Det giver dig ren frihed og ren køreglæde.

RAV4 Plug-in Hybrid

Den nye RAV4 Plug-in Hybrid udspringer fra en teknologi med mere end 20 års historik og innovation. Aldrig har den haft en kraftigere motor eller været mere brændstoføkonomisk end i dag.

RAV4 Plug-in Hybrid har klassens førende hybrid-rækkevidde. Firhjulstrækkeren giver dig en kraftfuld ydeevne, der kan trække op til 1.500 kg.

Ren power. Ren kørsel. 

Alt om RAV4 PHEV » Kontakt forhandler »

Prius Plug-in Hybrid

Den nye Prius Plug-in Hybrid løfter plug-in hybrid til et endnu højere niveau. Plug-in hybrid-teknologien kombinerer ren elektrisk kørsel med effektiv hybridkraft i en smuk, dynamisk og effektiv model.

Prius har altid været en teknologisk frontløber – og den nye bil er ikke anderledes. Du kan uden problemer udstyre dit digitale liv med nye, kraftfulde tilslutningsmuligheder og intuitive grænseflader..

Her er en plug-in hybrid, der er intelligent, modig og overraskende. 

Alt om Prius PHEV » Kontakt forhandler »

 

Hvad er en plug-in hybrid?

 

En plug-in hybridbil er en såkaldt PHEV – Plug-in Hybrid Electric Vehicle, som drives af både en forbrændingsmotor og en elmotor. Elmotoren drives af et batteri, som skal oplades.

En af de vigtigste forskelle på en plug-in-hybrid og en normal hybridbil er måden, hvorpå batteriet oplades. Plug-in hybridbilen skal oplades med ladestik, hvis du skal udnytte bilens fulde potentiale, og batteriet oplades samtidig under kørsel når du bremser. En almindelig hybridbil oplades kun under kørsel når du bremser.

En plug-in hybrid er nem at oplade, og det bliver kun lettere at være plug-in hybrid- og elbilsejer i fremtiden. I foråret 2021 blev der indgået en ny brancheaftale » om et enkelt og sikkert ladenetværk i Danmark, som skal gøre det endnu lettere for plug-in hybrid- og elbilsejere at få opladet deres biler ved ladestandere i det offentlige rum.

Plug-in hybridbilen kan samtidig oplades derhjemme med et ladestik, så du er fuldt opladet ved afgang. Og løber batteriet tør for strøm, tager benzinmotoren over, indtil der igen kommer strøm på batteriet.

Hvis du vil køre på el uden at gå ned på frihed, trækkraft og rækkevidde, er plug-in hybridbilen et oplagt valg. 


 Nyd den afslappende og støjfrie elkørsel

 

I en Toyota Plug-in Hybrid kan du klare de fleste af hverdagens gøremål og pendlerture på elmotoren alene. Hvis batteriet er fuldt opladet, kan Toyotas plug-in hybridbiler køre som minimum 50 km på ren el. Samtidig kommer alle modeller med automatgear som standard, så du nemt og afslappende kan navigere gennem byen, til- og fra arbejdet og gennem kvarteret. Og når du kører på el, er bilen nærmest lydløs.


På de længere ture kommer bilens benzinmotor dig til gode. Hvis batteriet løbet tør for strøm skifter plug-in hybridbilen automatisk til at køre på benzinmotoren. Derfor er en plug-in hybrid egnet til langt de fleste bilister, og du sparer en stor del på dit brændstofforbrug sammenlignet med en benzinbil.

Nyd den afslappende følelse ved at køre plug-in hybrid.

Finansiering og privatleasing af Plug-in Hybrid

Vi tilbyder forskellige billån og finansieringsmuligheder hos Toyota. Vil du for eksempel gerne køre i en splinterny Toyota, men mangler pengene til udbetalingen, tilbyder vi også et lån uden udbetaling, hvor du blot betaler en lidt højere rente end på vores øvrige lån.

Læs om vores låntyper, vilkår og hvad det betyder for dig. Hvis du ønsker mere frihed og ikke vil binde dig gennem et lån, kan du med fordel vælge privatleasing af din Toyota. Har du yderligere spørgsmål til lån og finansiering af din kommende Toyota, er du altid velkommen til at kontakte din nærmeste Toyota-forhandler.

Udforsk andre biltyper