1. Biltyper
  2. Hatchback

Små, større, hatchback... Hvad skal du vælge?

Hos Toyota får du bilen, der er skræddersyet til dine behov. Uanset, om du er til små biler, mindre biler eller større biler med ekstra god plads!

Aygo X

Vil du ha mere sjov i gaden? Prøv den nye Aygo X. Her er minibilen, som du kan designe unikt, så den passer til dig. Den lille, lækre Aygo er en perfekt bybil, yderst rummelig og gennemført fra ende til anden. Fås i mange varianter med lækkert tilbehør.

Alt om Aygo X » Kontakt forhandler »

Yaris

Der er altid en Yaris, der passer til dig. En smart, hurtig bybil med god plads i et dynamisk design og med et bredt modelprogram. Du føler dig straks hjemme bag rattet i denne hatchback, når du oplever den suveræne kørekomfort ved bykørsel.

Alt om Yaris » Kontakt forhandler »

Corolla

Med Corolla oplever du en køreoplevelse i særklasse. Her får du en hatchback i eksklusive materialer, med en rummelig kabine og i et stilsikkert design. Fås også med Toyotas banebrydende hybridteknologi. Så er køreturen en ren fornøjelse.

Alt om Corolla » Kontakt forhandler »

Toyota C-HR

Den nye Toyota C-HR sætter en helt ny standard for det, du normalt kender. Her er en eksklusiv og lækker bybil, med et skulpturelt crossover design i en uovertruffen kvalitet og en bil spækket med banebrydende teknologi.

Alt om C-HR » Kontakt forhandler »

 

Små biler fra Toyota

Du kan få biler i enhver størrelse hos Toyota – fra varevogne, SUV- og MPV-biler til små biler, bybiler og minibiler. Vi tilbyder et stort udvalg af små biler, der egner sig perfekt til dine daglige kørselsbehov. Vores små biler fås i forskellige prisklasser, så uanset hvad dit budget er, så vil du i vores udvalg finde den bil, der passer til dig.

Vores udvalg af små biler

Har du brug for en lille bil, der egner sig perfekt til byens travle gader, tætte trafik og snævre parkeringsbåse - eller en hatchback, der giver dig ekstra meget bagageplads, bilens størrelse taget i betragtning? Vi har den rigtige model til dig. Det bedste ved vores små biler er, at en mindre pris absolut ikke er ensbetydende med, at køreoplevelsen ikke kan være stor. Mød vores små biler Aygo X og Yaris. Små biler fra Toyota – ekstra stor køreglæde.

Toyota Aygo X – moderne minibil med det hele

Aygo X giver dig rigtig meget bil for pengene. Her har du mulighed for at være godt kørende i en splinterny og moderne minibil til en pris, der næsten ikke er til at forstå. Aygo X er en af de små biler, der sætter nye standarder for, hvad man fremover vil kunne forvente til samme pris i denne klasse.

Toyota Yaris – lille bil, stor køreglæde

Ønsker du mere plads end i en Aygo X, men til en pris, der ikke er meget højere? Så er en Yaris en af de små biler, du med fordel kan se nærmere på. Foruden mere plads byder Yaris og Yaris Hybrid også på et lavere brændstofforbrug. Yaris fås i mange udstyrsvarianter, så du kan finde den variant, der passer perfekt til dine behov.

Gode grunde for at vælge en hatchback

Er du på udkig efter en mindre bil, der er økonomisk og hvor der er mere plads på såvel bagsædet som i bagagerummet, kan du med fordel se nærmere på en hatchback. Hatchbacks er mindre biler, der tager deres navn på grund af bagklappen, der er placeret fra tagkanten af bilen og ned.

Denne løsning giver meget mere bagageplads i bilen, mens bilens størrelse holdes på et langt mindre niveau end eksempelvis en stationcar.En hatchback er derfor et godt og prisbilligt alternativ til en stor bil. En hatchback er et rigtig godt valg til dig, der er på udkig efter en mindre bil med lidt mere plads.

Fordele ved hatchbacks

  • Små biler med god plads på bagsædet. 
  • God plads i bagagerummet. 
  • En hatchback er mindre og dermed mere økonomisk end eksempelvis en stationcar.
  • Nemme og agile at manøvre rundt i byen

Toyota Corolla – moderne hatchback med god plads

En dynamisk silhuet og et interiør og eksteriør i særklasse – Corolla taler såvel til familielivets skiftende behov som til bilentusiastens ønsker og drømme. Denne hatchback giver dig god plads på såvel for- som bagsæder og selvfølgelig også i bagagerummet. Benzin- eller banebrydende hybridteknologi – valget er dit.

Toyota C-HR – Coupé med god plads

Toyota C-HR er designet til dig, der vil have det hele, og som ikke går på kompromis, når det handler om komfort og køreoplevelse. Uanset om du er på udkig efter en bil, der klarer de daglige udfordringer i bytrafikken med bravur eller egner sig perfekt til en frisk køretur ud i det blå, er Toyota C-HR en allrounder, der giver dig lyst til at køre dine egne veje. Toyota C-HR er skabt for at imponere, lige meget hvor turen går hen.

Finansiering og privatleasing af hatchback

Vi tilbyder forskellige billån og finansieringsmuligheder hos Toyota. Vil du for eksempel gerne køre i en splinterny hatchback, men mangler pengene til udbetalingen, tilbyder vi også et lån uden udbetaling, hvor du blot betaler en lidt højere rente end på vores øvrige lån.

Læs om vores låntyper, vilkår og hvad det betyder for dig. Hvis du ønsker mere frihed og ikke vil binde dig gennem et lån, kan du med fordel vælge privatleasing af din hatchback. Har du yderligere spørgsmål til lån og finansiering af din kommende minibil eller bybil, er du altid velkommen til at kontakte din nærmeste Toyota-forhandler.

Udforsk andre biltyper