1. Toyotas drivlinjer
 2. Plug-in Hybrid

Hvorfor skal du vælge Plug-in Hybrid?

Tank op som normalt

Det er nemt at tanke en Plug-in Hybrid. Fyld benzin op som normalt på tankstationer for at køre på forbrændingsmotoren.

Nem opladning

Ønsker du at køre på ren el, kan du oplade din Toyota Plug-in Hybrid ved en offentlig ladestander. Du kan også få leveret hurtig og problemfri opladning med en ladeboks derhjemme.

Lavere emissioner

En Toyota plug-in hybridbil kan køre længere på elektrisk strøm alene – uden brug af brændstof - end en hybridbil. Bilen kører med lavere emissioner, som dog afhænger af modeltype/variant, bilens livscyklus – herunder fremstilling – dagligt brug, dæk, bremser m.v., f.eks. fra dæk og bremser.

Hvordan fungerer en plug-in hybrid?

Plug-in hybrider udnytter det bekvemmelige ved en selvopladende hybrid og tilføjer mulighed for opladning og længere elektrisk kørsel takket være et større batteri. Vil du vide mere, så klik på animationerne for at se, hvordan vores plug-in hybridbiler fungerer.
 • Opladning og tankning

  Tank benzin på bilen, som du plejer. Med en plug-in hybrid kan du også oplade bilen som en elbil, for at øge din rækkevidde og den samlede effektivitet. Oplad derhjemme eller ved en offentlig oplader.

 • Elektrisk kørsel

  Batteriet driver elmotoren, drejer hjulene rundt og hjælper bilen fremad.

 • Konventionel kørsel

  Benzinmotoren øger kraften og rækkevidden over lange afstande, samtidig med at batteriet oplades som på en hybridbil.

Se vores elektrificerede biler

Fakta om plug-in hybrid

Hybridbiler skifter problemfrit mellem to energikilder: benzin og et selvopladende batteri.

Plug-in hybrider gør stort set det samme - med samme teknologi. Den eneste forskel er, at du også kan oplade batteriet med et ladekabel og vælge, at køre på ren el.

Rækkevidden i din Toyota Plug-in Hybrid-bil afhænger af bilens model, variant og andre faktorer som vejrforhold, veje, kørsel, udstyr m.v. Dog kan en plug-in hybridbil køre op til 75 kilometer på en fuld opladning ved hjælp af det elektriske batteri alene. 

Når din plug-in hybrid løber tør for el, kører den på benzin-/hybridsystemet.

Du oplader en plug-in hybrid med det ladekabel, der følger med din Toyota Plug-in Hybrid. Opladningen foregår på samme måde, som du oplader en elbil.

 

Du kan vælge at oplade din plug-in hybrid via en ladeboks hjemme eller en offentlig ladestander mod betaling

 

En plug-in hybrid genererer desuden også strøm under kørsel, når du bremser. Her oplades plug-in hybridbilens batteri på samme måde som en fuld hybridbil.

 

Når batteriet er afladet, skifter bilen automatisk til almindelig hybridkørsel, så du kan køre videre - helt uden, at du selv behøver at gøre noget. Du skal dog sørge for, at der er benzin på din bil.

Det er ikke dyrere at køre plug-in hybridbiler end andre elektriske biler. Prisen afhænger dog af elpriser og oliepriser og kan derfor variere.

 

Du kan opleve lavere serviceomkostninger end en tilsvarende benzinbil, når du har en plug-in hybrid. Derudover sparer du på udgifter til skatter, afgifter og brændstof.

Som alle andre elementer i en Toyota, er batterierne i vores plug-in hybridbiler udviklet til at holde. For at du kan få ro i sindet leveres alle batterier med 5 års/100.000 km garanti - afhængigt af, hvad der kommer først, som - med et årligt Hybrid-helbredscheck - forlænges i op til 10 år. 

 

Vores returordning sikrer, at når batterierne til vores elektriske køretøjer når slutningen af deres levetid, håndteres de sikkert og ansvarligt. Autoriserede Toyota-reparatører bortskaffer i øjeblikket mere end 90% af vores batterier, og vi stræber efter at genbruge mere end 50% af et hybridbatteri.

Få endnu mere ud af din Toyota

Det har aldrig været lettere, at køre Toyota. Blandt andet takket være MyToyota Connected Services.

 • MyToyota Connected Services

  MyToyota-appen omfatter en række onlinetjenester til din Toyota Hybrid, som vil gøre livet lettere for dig.

  Gennem MyToyota-appen kan du drage fordel af en række tilknyttede tjenester, der er designet til at gøre kørslen sikrere og sjovere.

  Hybrid Coaching giver dig fx kontekstualiseret coaching på din hybridkørsel, så du kan få mest muligt ud af EV-tilstanden for at sænke dit brændstofforbrug og din miljøpåvirkning.