1. Nye biler

Corolla Touring Sports. En opgradering for livet

Vi udvikler os hele livet igennem - det samme gør vores biler. Med sit dedikerede design, kraftfulde tilslutningsmuligheder og live Over-The-Air-opdateringer er Corolla Touring Sports klar til at give dig specielle oplevelser. Corolla Touring Sports har gennemgået en stor opgradering, lige fra de digitale muligheder til en yderst effektiv femte-generations hybridteknologi.

LED forlygter
Kombilygter bagtil
Nedre bagkofanger
Nye alufælge
Nyt frontgitter

LED forlygter

Corolla Touring Sports forener teknologi med elegance, og det er især tydeligt i designet af bilens Bi-beam LED-forlygter.

Kombilygter bagtil

Corollaens progressive kombilysdesign bagtil og slanke karrosseri, gør bilen stilfuld.

Nedre bagkofanger

Bilens bagkofanger har glatte og nærmest skulpturelle linjer, som gør den endnu mere aerodynamisk effektiv.

Nye alufælge

Raffineret og smart! Det nye design i serien af alufælge eksemplificerer Corolla Touring Sports sporty karakter.

Nyt frontgitter

Corolla Touring Sports moderne æstetik kombinerer målrettede proportioner med et bredt og kraftfuldt, nyt frontgitterdesign.

Design og funktion, plads med stil

Ligesom Corolla Touring Sports er dynamisk og sofistikeret indvendig, så afspejler modellens modige, ydre design også disse værdier. Modellens slanke profil har en lav motorhjelm og en fejende, aerodynamisk taglinje, mens front og bag afslører bilens målrettede placering på vejen. Udstyret afhænger af varianten.

Nyt sædedesign
12.3” digitale  instrumentering
10.5” multimedie touchskærm
GR Sport startknap
Ambient belysning

Nyt sædedesign

Find et design, der passer til din stil, lige fra dybe, rige toner og dristige 3D-effekter til lysere nuancer, der fremhæver Corollaens sofistikering.

12.3” digitale  instrumentering

Corolla Hatchbacks digitale instrumentering kan tilpasses med dit foretrukne layout og et af fire forskellige designtemaer.

10.5” multimedie touchskærm

Skift ubesværet mellem dit digitale liv og din kørsel med Corolla Hatchbacks 10.5” multimedie touchskærm.

GR Sport startknap

GR Sport startknappen giver en konstant påmindelse om forbindelsen mellem Toyotas landevejsbiler og de meget succesrige hybridelektriske racerbiler.

Ambient belysning

Du får enestående komfort med Corollas subtile og beroligende, indvendige belysning.

Læn dig tilbage, og slap af

Corolla Touring Sports rummelige interiør blander kunstfærdigt højteknologi med en rolig og behagelig atmosfære, og har et selvsikkert, overskueligt design. Corolla Touring Sports er et dejligt sted, at tilbringe sin tid både på korte og lange ture. Bilen er yderst praktisk, har dobbeltzone klimakontrol og opbevaringsområder overalt, funktioner såsom ambient belysning og en række markante interiørdetaljer. Udstyret afhænger af varianten.

Kør hybrid uden at gå på kompromis

Hybridmotoren i den nye Corolla Touring Sports er femte generations hybridteknologi. Den er mere støjsvag, mere kompakt, udleder lavere emissioner end nogensinde før og har højere ydeevne.

Ud over køreindstillingerne NormalEco og Power, giver  Corolla Hybrid dig også mulighed for at vælge en EV-funktion, som giver dig en afslappet kørsel på ren el, når der er strøm nok.

Mere om Corolla Touring Sports Hybrid

Plads til at vokse

Du kan aldrig få for meget plads. Den alsidige Touring Sports-version af Corolla bygger på Hatchbacks enestående fundament med et endnu mere rummeligt interiør og et stort og meget fleksibelt bagagerum. Med mulighed for en 60/40 sammenfoldning af anden sæderække og et bagagerumsdæk, der kan justeres mellem to højdeindstillinger, kan du hurtigt omkonfigurere din Touring Sports, så den passer til dine behov.
Mere om den praktiske Touring Sports
 • Kraftfuld tilslutning

  Corollaens digitale oplevelse er spækket med funktioner, der hjælper dig med at være på forkant. Den intuitive brugerflade, en 10,5" berøringsskærm, er lige så hurtig og responsive, som den er smuk.

  Brugervenlighed, med logiske menuer og et skarpt display, giver dig mulighed for at få vigtige informationer uden du skal have øjnene for meget væk fra vejen. Samtidig kan du hurtigt se bilens køredata på det 12,3” store multi-informationsbræt.

  (Ikke standard på Corolla Touring Sports Essential)

Gør rejsen nemmere

Gør enhver rejse nemmere med MyToyota-appen. Den indeholder en række innovative sikkerheds- og bekvemmelighedsfunktioner, herunder "Find min bil", som kan lokalisere din parkerede bil og dele dens placering med andre, og "Del til bil", som lader dig sende forudplanlagte ruter til din Corollas navigationssystem.
Mere om MyToyota

Er du klar til at udforske mere?

Vælg din variant af modellen herunder, og klik dig videre.

5 Muligheder

 • Corolla Touring Sports - Essential - Touring Sports

  Corolla Touring Sports Essential

  Hybrid
  Touring Sports
  • +
   Intelligent adaptiv fartpilot
  • +
   Cloud Navigation
  • +
   LED forlygter

  Vælg din motor


  kr. 319.990

  aut. gear | 4x2
 • Corolla Touring Sports - Active - Touring Sports

  Corolla Touring Sports Active

  Hybrid
  Touring Sports
  • +
   10,5" multimedieskærm
  • +
   12,3" informationsdisplay
  • +
   Ratvarme

  Vælg din motor


  kr. 354.990

  aut. gear | 4x2
 • Corolla Touring Sports - Style - Touring Sports

  Corolla Touring Sports Style

  Hybrid
  Touring Sports
  • +
   Automatisk foldbare sidespejle
  • +
   Regnsensor
  • +
   Sidespejle m. varme

  Vælg din motor


  kr. 389.990

  aut. gear | 4x2

  kr. 419.990

  aut. gear | 4x2
 • Corolla Touring Sports - GR-Sport - Touring Sports

  Corolla Touring Sports GR-Sport

  Hybrid
  Touring Sports
  • +
   Automatisk foldbare sidespejle
  • +
   Håndfri bagklap (åbning m. fodbevægelse)
  • +
   Regnsensor

  Vælg din motor


  kr. 409.990

  aut. gear | 4x2

  kr. 439.990

  aut. gear | 4x2
 • Corolla Touring Sports - Elegant - Touring Sports

  Corolla Touring Sports Elegant

  Hybrid
  Touring Sports
  • +
   Automatisk foldbare sidespejle
  • +
   Regnsensor
  • +
   Sidespejle m. varme

  Vælg din motor


  kr. 474.990

  aut. gear | 4x2

Dine køreture bliver mere sikre med Toyota T-mate

Corolla Touring Sports er udstyret med T-Mate, der er din værdifulde co-driver og er med til at give bilen de bedste sikkerhedsfunktioner i klassen. T-Mate udgør en række systemer, der er udviklet til at understøtte dig og gøre det mere sikkert at køre bil, uanset om du kører på motorvejen, er på vej igennem byen eller skal parkere. T-Mate sørger for, at du altid i sikre hænder. Nedenfor vises et udvalg af højdepunkterne i T-Mate. Du kan se det fulde T-Mate indhold til din Corolla i bilkonfiguratoren. Muligheder afhænger af model og variant.
 • Præ-kollisionssystem (PCS)

  Vores præ-kollisionssystem registrerer farlige situationer og bidrager til at undgå kollision med andre køretøjer, fodgængere og cyklister. Det advarer føreren med akustiske og visuelle advarsler samt ved at bremse. Hvis føreren ikke når at bremse i tide, aktiveres bremserne automatisk for at undgå eller begrænse omfanget af en kollision. Det er muligt at registrere biler, fodgængere, cyklister og motorcykler. Derudover understøtter genkendelse af trafik i vejkryds og nødstyringsassistent dig, når du drejer i vejkryds og foretager undvigemanøvrer.

 • Tjek bagsæde-påmindelse (RSRS)

  Dette system advarer føreren, hvis der efterlades passagerer eller genstande på bagsædet. Funktionen udløser en advarsel i det digitale multiinformationsdisplay. Alt efter model vil bilens havariblink blinke, og der vil lyde et udvendigt akustisk signal, når bilen er blevet låst.

 • Proaktiv køreassistent – Decelerationsassistent (DA)

  Systemet understøtter en blidere deceleration, når foden fjernes fra speederen, fordi der er et forankørende køretøj.

 • Adaptiv fartpilot (ACC)

  Systemet holder en forhåndsindstillet minimumsafstand til det forankørende køretøj. Hvis afstanden bliver mindre, reducerer systemet din hastighed, og om nødvendigt aktiveres bilens bremser, og stoplyset lyser. Hvis din bil er udstyret med dynamisk vejskiltegenkendelse (RSA), vil systemet registrere hastighedsgrænser på din vej og foreslå nødvendige justeringer.

 • Forlad bilen sikkert-assistent (SEA)

  Systemet gør brug af Blind Spot-overvågningsfunktionens radar til at medvirke til at forebygge en kollision mellem en passagers åbnede bildør og et bagfrakommende køretøj eller en bagfrakommende cyklist. Hvis der er risiko for en kollision, vil der lyse lamper på sidespejlene og i multiinformationsdisplayet, og der vil lyde en akustisk advarsel til personerne i bilen. Afhænger af udstyrsvariant.

 • Nødstopsystem (EDSS)

  Hvis systemet ikke registrerer handlinger fra førerens side i noget tid, udsendes der akustiske advarsler til føreren. Hvis der ikke registreres yderligere handlinger, bremser bilens nødstandsningssystem (EDSS) gradvist bilen ned til stilstand, mens den holder bilen sikkert i vognbanen. Havariblinket tændes for at advare de øvrige trafikanter, og dørene låses op for at give redningsmandskab nem adgang til kabinen, hvis der er behov for det.

 • Toyota Safety Sense Over-the-Air opdateringer

  Over-the-Air-softwareopdateringer sørger for, at Toyota Safety Sense (TSS) er opdateret med de nyeste funktioner og optimeringer.

Ro i sindet med Toyota Kanzen

Vi arbejder for at sikre, at alle aspekter af din Corolla-oplevelse er så problemfri, behagelig og bekvem som muligt. Toyota Kanzen gør netop det. En omfattende pakke, der giver fuldstændig ro i sindet. Pakken indeholder væsentlige elementer, som kan hjælpe dig med at nyde alle fordelene ved et elektrisk køretøj med et fantastisk batteri - så du kan køre med ro i sidet. Bemærk, at tilgængeligheden af produkterne nedenfor kan variere fra land til land, og lokale tilbud kan være forskellige. Spørg derfor din forhandler om mulighederne.
 • Forsikring

  Skræddersyet forsikringsdækning til en garanteret fast månedlig pris over leasingperioden.

 • Skræddersy din Corolla

  Forbedre din Corollas stil, funktionalitet og beskyttelse med Toyotas omfattende udvalg af tilbehør.

 • Toyota Smart Connect

  Toyota Smart Connect og Toyota MyToyota App vil være dine følgesvende, der forbinder dig med din bil og hjælper dig med at planlægge dine ture. Fra fjernbatteristatus til offentlig stationsfinder og fjernopladningsplanlægning, Corolla Touring Sports har alt, hvad du behøver for at administrere dine elektriske rejser.

Toyota Corolla Touring Sports galleri

Aktuelle kampagner

Der er ikke fundet nogen kampagner

Corolla Touring Sports privatleasing

Du kan få en attraktiv leasing på din stationcar, Corolla Hybrid Touring Sports Active Comfort:

4.999 kr. i førstegangsydelse og 4.999 kr. i månedlig ydelse*

Corolla Touring Sports

Udstyr, services, sikkerhed m.v. Læs mere om den rummelige model.
Udforsk bilen
anmeldelser


Hvad siger brugerne?