1. Hybrid & el
  2. Plug-in Hybrid

TOYOTA PLUG-IN HYBRIDELEKTRISKE KØRETØJER

Kør længere på ren elektricitet

Vores plug-in-hybrider har de samme fordele som hybridelektriske sortiment, men med større ydeevne og mulighed for at køre længere på ren elektricitet. De oplades fra en elforsyning derhjemme eller på et ladested, og de kan forsyne dig med strøm til op til 75 kilometers kørsel. Uden udledning og uden at bruge brændstof. Ved længere ture skifter de problemfrit over til deres effektive benzin-elektriske system for at give dig ro i sindet fra afrejse til ankomst.

DET BEDSTE FRA TO VERDENER

Den dobbelte energi, der leveres af RAV4 plug-in hybridernes fjerde generation af hybridteknologi og højkapacitetsbatteri, giver dig mulighed for at nyde det bedste fra to verdener.

Her får du dynamisk ydeevne og fremragende elkøretøjseffektivitet (EV), herunder klassens laveste CO2-udledning, brændstofforbrug og den bedste EV-kørerækkevidde.

OPLADNING AF DIN PLUG-IN HYBRID

Uanset om du oplader derhjemme, på kontoret eller på farten på det stigende antal offentlige ladesteder, er der flere måder at genoplade din plug-in hybridbil på og udnytte dens fulde potentiale.

Opladning derhjemme

RAV4 Plug-in Hybrids indbyggede hurtige oplader giver dig mulighed for at genoplade batterierne på 5 timer.

Dedikeret opladning

Med optimal hastighed og sikkerhed giver kombinationen af en dedikeret kabel- og vægopladerenhed dig mulighed for at genoplade RAV4 Plug-in Hybrid på 5 timer.

Hurtig opladning

Der findes hurtige ladesteder på en række offentlige steder, fra motorvejsstationer til almindelige tankstationer og supermarkeder. Disse højeffektive enheder er i stand til at genoplade et 50 kWh batteri på en Toyota Proace Electric på bare 1/2 time (afhængig af variant).

MyT -appen

MyT-appen giver dig dedikerede funktioner, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din Toyota plug-in hybrid.

Med MyT appen kan du fx styre kontrol af batteriets status og den aktuelle kørerækkevidde samt programmere opladningstider og endda nedkøle eller opvarme kabinen, før du skal bruge bilen.

VEDVARENDE UDHOLDENHED

Som alle andre elementer i en Toyota, er batterierne i vores plug-in hybridbiler udviklet til at holde. For at du kan få ro i sindet leveres alle batterier med 5 års/100.000 km garanti, som - med et årligt Hybrid-helbredscheck - forlænges i op til 10 år. 

Vores returordning sikrer, at når batterierne til vores elektriske køretøjer når slutningen af deres levetid, håndteres de sikkert og ansvarligt. Autoriserede Toyota-reparatører bortskaffer i øjeblikket mere end 90% af vores batterier, og vi stræber efter at genbruge mere end 50% af et hybridbatteri.

SPØRGSMÅL OG SVAR

Hvordan oplader jeg en plug-in hybrid?
Hvad er rækkevidden for en plug-in hybrid?
Hvad er forskellen mellem en hybrid og en plug-in hybrid?