1. Nye biler

Ikonisk SUV-form med plug-in-hybridteknologi

Den robuste og raffinerede RAV4 med plug-in hybridteknologi omfavner en rig SUV-arv. Oplev plug-in strøm i et bemærkelsesværdigt dristigt og urbant design.

Dobbelt DNA

RAV4 Plug-in Hybrid kombinerer vores mest kraftfulde hybridteknologi til dato med enestående EV-kapacitet. Under det sofistikerede design giver den dobbelte energi, fra vores fjerde generations hybridteknologi og lithium-ion-batteri, dig mulighed for at nyde øjeblikkelig acceleration og klassens førende rækkevidde.

Ren power

RAV4 Plug-in Hybrid er kraftfuld, dynamisk og leverer en ydeevne, der er i en klasse for sig. Den er udstyret med en 2,5-liters Hybrid Dynamic Force-benzinmotor og et intelligent firehjulstræk (AWD-i) og accelererer fra 0-100 km/t på kun 6,0 sekunder takket være dens imponerende vejgreb og formidable ydelse på 306 DIN-hk.

Kør på din egen måde


RAV4's fire køreindstillinger giver dig mulighed for at tilpasse det effektive hybridsystem til dine behov. Kør op til 75 km i EV-tilstand – ideel til kortere ture. Uden for byområder får benzinkraft din tur på motorvejen til at føles som en drøm. Uanset hvor du skal hen, passer RAV4's hybridmotor perfekt.

Stilfuldt interiør

RAV4 Plug-in Hybrids kabine giver den ideelle ramme for støjsvag, ubesværet ydeevne. Sporty lædersæder og et stort panoramatag garanterer turene i det rummelige, er luftige og komfortable, mens det 520l bagagerum giver fleksibilitet.
19" GR SPORT sorte alufælge
Elegant design
Stilfulde siddepladser
Intuitivt interiør
Dynamisk form

19" GR SPORT sorte alufælge

For første gang i Toyotas historie er finskæring blevet brugt til at fremstille de 19" blanke sorte alufælge på RAV4 Plug-in Hybrid GR SPORT. Den karakteristiske belægning er markant og udstråler raffinement.

Elegant design

Modtag misundelige blikke med det smukke og imponerende GR SPORT gitterdesign, flankeret af skræddersyede kantede tågeforlygter. En Gunmetal frontspoiler fremhæver det aerodynamiske design.

Stilfulde siddepladser

Et interiør skal ikke bare være behageligt – det skal også se godt ud. GR SPORT-logoer på tværs af nakkestøtterne giver det perfekte førstehåndsindtryk, mens sort syntetisk læder og ruskind med sølvsyninger giver luksuriøs støtte og endda modstår elektrostatik.

Intuitivt interiør

RAV4 Plug-in Hybrid GR SPORTs racerarv er tydelig, når du kommer ind – finder du ikoniske logoer på både rat og stilfulde gulvmåtter. På instrumentbrættet finder du alt, hvad du har brug for – en 12,3" TFT display, der giver et hurtigt overblik over vigtige oplysninger, samt en 10,5" multimedieskærm med HD-farvedisplay, navigation, trådløs Apple Carplay og anden underholdning.

Dynamisk form

Vis dine GR SPORT-legitimationsoplysninger frem med det unikke badge over en Piano Black-bagkofanger - udtrykkeligt designet til GR SPORT.

Sporty og sofistikeret

Hvem siger, at sporty ikke kan være sofistikeret? RAV4 Plug-in Hybrid GR SPORT er inspireret af Toyotas Gazoo Racing og kører som en drøm – og ser enestående ud.

Innovation udefra og ind

Med Toyota RAV4 Plug-in Hybrid følger en innovativ pakke af tekniske funktioner til at forbedre enhver rejse. Toyotas avancerede multimediesystem er centreret omkring dig og dine behov og giver dig mulighed for altid at føle dig forbundet og i kontrol med RAV4 Plug-in Hybrid.
 • Multimedieskærm RAV4 Plug-In Hybrid tilbyder en problemfri multimediepakke i sit design. Den intuitive multimedieskærm har en 10,5" touchskærm med den nyeste smartphone-integration via trådløs Apple CarPlay.
 • Digitalt instrumentbræt Det nyligt opgraderede digitale instrumentbræt i RAV4 Plug-In Hybrid giver dig mulighed for at vælge mellem fire forskellige temaer: Casual, Smart, Sport og Tough for at personliggøre din oplevelse. Vælg din foretrukne stil, og skift derefter mellem tre forskellige layouts for at få den ultimative personlige skærmoplevelse. Du kan også bestemme nøjagtigt, hvor meget samt hvilken slags information du vil vise.
 • Toyota Smart Connect Teknologi løfter alle aspekter af RAV4 Plug-in Hybrid – uanset om den er parkeret eller på vejen. Før du overhovedet sætter dig ind i bilen, åbner MyToyota-appen på din smartphone op for en verden af tilslutningsmuligheder. Brug din telefon til at planlægge aircondition til at køle eller opvarme dit køretøj udefra, åbne og låse dørene eller endda blinke havariblinkene for at finde dit køretøj. Med Toyota Smart Connect optimerer du enhver rejse med problemfri cloud-baseret navigation, Smart Voice Assist samt trafikinformation og vejhændelser i realtid.

RAV4 Plug-in Hybrid højdepunkter

 

 • Du får en endnu bedre ydeevne i den nye RAV4 Plug-in Hybrid. Det skyldes bl.a. kombinationen af vores til dato mest kraftfulde hybridteknologi samt en enestående EV-kapacitet. Det sofistikerede design gemmer på Toyotas 4. generations hybridteknologi og et høj-kapacitets lithium-ion-batteri, hvilket giver dig mulighed for øjeblikkelig acceleration og klassens førende hybrid-rækkevidde.
 • RAV4 Plug-in Hybrid leverer en kraftfuld, dynamisk og kontrolleret ydeevne i absolut særklasse. Bilen er udstyret med en 2,5-liters Hybrid Dynamic Force-benzinmotor og et intelligent firehjuls-trinsystem (AWD-i). RAV4 Plug-in Hybrid drøner fra 0-100 km/t på kun 6 sekunder takket være sin imponerende drivkraft og formidable hybridsystem på samlet 306 hk.
 • RAV4 Plug-in Hybrid tilbyder et stilfuldt interiør, som giver den ideelle ramme om en stille, ubesværet køreoplevelse. Sportssæderne i læder og det store panorama soltag i H3 Executive garanterer luftige og behagelige køreture, mens det 490 liters store bagagerum giver fleksibel bagageplads til turen.

Er du klar til at udforske mere?

Vælg din variant af modellen herunder, og klik dig videre.

4 Muligheder

 • RAV4 Plug-in Hybrid - Executive - SUV

  RAV4 Plug-in Hybrid Executive

  Hybrid
  SUV
  • +
   Adaptiv fartpilotknap, rat

  Vælg din motor


  kr. 602.990

  aut. gear AWD-i | 4x4
 • RAV4 Plug-in Hybrid - Active - SUV

  RAV4 Plug-in Hybrid Active

  Hybrid
  SUV
  • +
   Adaptiv fartpilotknap, rat

  Vælg din motor


  kr. 492.990

  aut. gear AWD-i | 4x4
 • RAV4 Plug-in Hybrid - Style - SUV

  RAV4 Plug-in Hybrid Style

  Hybrid
  SUV
  • +
   Adaptiv fartpilotknap, rat

  Vælg din motor


  kr. 552.990

  aut. gear AWD-i | 4x4
 • RAV4 Plug-in Hybrid - GR Sport - SUV

  RAV4 Plug-in Hybrid GR Sport

  Hybrid
  SUV
  • +
   Adaptiv fartpilotknap, rat

  Vælg din motor


  kr. 607.990

  aut. gear AWD-i | 4x4

Dine køreture bliver mere sikre med Toyota T-mate

"T-Mate er en serie af systemer, der er designet til at støtte dig og gøre kørslen mere sikker, uanset om du er på motorvejen, i byen eller parkerer, sørger T-Mate for, at du altid er i sikre hænder."
 • Præ-kollisionssystem (PCS)

  Vores præ-kollisionssystem registrerer farlige situationer og bidrager til at undgå kollision med andre køretøjer, fodgængere og cyklister. Det advarer føreren med akustiske og visuelle advarsler samt ved at bremse. Hvis føreren ikke når at bremse i tide, aktiveres bremserne automatisk for at undgå eller begrænse omfanget af en kollision. Det er muligt at registrere biler, fodgængere, cyklister og motorcykler. Derudover understøtter genkendelse af trafik i vejkryds og nødstyringsassistent dig, når du drejer i vejkryds og foretager undvigemanøvrer.

 • Adaptiv fartpilot (ACC)

  Systemet holder en forhåndsindstillet minimumsafstand til det forankørende køretøj. Hvis afstanden bliver mindre, reducerer systemet din hastighed, og om nødvendigt aktiveres bilens bremser, og stoplyset lyser. Hvis din bil er udstyret med dynamisk vejskiltegenkendelse (RSA), vil systemet registrere hastighedsgrænser på din vej og foreslå nødvendige justeringer.

 • Blindvinkelskærm (BSM)

  Vores blindvinkelskærm advarer føreren om eventuelle køretøjer, de måske ikke har set i deres sidespejle. Dette er især nyttigt ved overhaling.

 • Toyota Smart Connect – Vejhændelser

  Dette system advarer føreren om lokale farer, såsom ulykker forude eller glatte overflader, ved at indsamle oplysninger fra andre chauffører og vise advarsler på køretøjets multimedieskærm. Afhængigt af hvilken type multimediesystem der er udstyret, kan potentielle farer også rapporteres, hvilket bidrager til en generel forbedring af trafiksikkerheden.

 • Alarm for krydsende trafik bagved med automatisk bremsning (RCTAB)

  Når du bakker ud af en parkeringsplads, registrerer systemet køretøjer, der kommer fra venstre eller højre side, advarer dig om og aktiverer bilens bremser for at forsøge at undgå en kollision.

 • Panoramavisning (PVM)

  Det er lettere og mere sikkert at parkere, når bilen er udstyret med dette system, der kombinerer optagelserne fra fire kameraer til at skabe en tilnærmelsesvis 360° visning af bilens omgivelser.

 • Bagsædenotifikationssystem (RSRS)

  Systemet informerer føreren i form af en advarsel i cockpittet, hvis der efterlades en passager eller en genstand på bagsædet, når bilen forlades. Alt efter modellen blinker havariblinket, og der lyder et akustisk signal, når bilen låses.

Plug-in Hybrid Elektrisk

Ofte stillede spørgsmål

Hybrid- og plug-in-hybridbiler bruger den samme gennemprøvede Toyota Hybrid Synergy Drive-teknologi, men med en bemærkelsesværdig forskel.

 

Toyota Plug-in Hybrids har et betydeligt højere kapacitetsbatteri og en større EV-rækkevidde på op til 75 km. Plug-ins kan oplades fra en ekstern strømkilde, såsom en stikkontakt og en ladeboks. Mens opladning så ofte som muligt giver mulighed for maksimal effektivitet, kører Toyota Plug-in Hybrids i hybridtilstand, selv når de ikke er opladet.

 

I hybridtilstand skifter alle Toyota Hybrider problemfrit mellem to strømkilder – en effektiv benzinmotor og et intelligent selvopladende hybridbatteri. Dette giver en høj grad af fleksibilitet, især for længere rejser.

RAV4 Plug-in Hybrid er legende responsiv og kraftfuld og leverer en behagelig køreoplevelse. Den accelererer fra 0-100 km/t på kun 6,0 sekunder takket være dens imponerende vejgreb og 306 DIN-hk.

 

Med lavere CO2-emissioner og bedre effektivitet end en konventionel bil med forbrændingsmotor leverer RAV4 Plug-in Hybrid en endnu større brændstoføkonomisk ydeevne (22g CO2 / 1,0L brændstof kombineret). Ud over dette tilbyder RAV4 Plug-in Hybrid alle fordelene ved et utroligt EV-drev - fra kraftigt øjeblikkeligt drejningsmoment til et helt lydløst indvendigt rum.

Når du er i elektrisk tilstand, altså udelukkende rejse emissionsfrit, har RAV4 Plug-in Hybrid en rækkevidde på op til 75 km (kombineret) eller op til 98 km (by).

 

Accelerér til en tophastighed på 135 km/t med EV-standardtilstand, selv under fuld gas*. Hvis du vil køre længere end den rene EV-rækkevidde, skifter RAV4 Plug-in problemfrit til at fungere som en hybridbil, der kombinerer benzin og regenereret batteristrøm.

 

*Betinget af tilstrækkeligt SOC-niveau (State Of Charge)

Stikkontakt i hjemmet

Du kan genoplade din RAV4 Plug-in Hybrid fra en strømforsyning i hjemmet (10 A).

 

Ladeboks
Hurtig, pålidelig og dedikeret opladning til hjemmet/kontoret er mulig via en ladeboks.


*Kontakt din forhandler, hvis du overvejer at anskaffe dig en ladeboks sammen med dit køretøj.

 

Offentlige ladestander

Tilslut alle offentlige hurtigopladere på gaden eller dedikerede parkeringspladser. Abonner også på Toyota Charging Network via MyToyota-appen for nemt at få adgang til ladestander i nærheden.

Stikkontakt i hjemmet

Fuld opladning på 7,5 timer*. Med muligheden for at planlægge opladningstider kan du drage fordel af reducerede opladningsomkostninger, hvis din el er billigere natten over eller uden for spidsbelastningstider.

 

Ladeboks

Installation af et dedikeret kabel og ladeboks til dit hjem giver optimal hastighed og sikkerhed, så du kan returnere en fuld opladning på 2,5 timer*. Du kan også styre og overvåge opladning ved hjælp af MyToyota-appen eksternt.

 

Offentlig ladestander

Tilslut til en oplader, der er tilgængelig for offentligheden. Ligesom med ladeboks-enheder vil batteriet være fuldt opladet på 2,5 timer*.

 

MyToyota-appen giver dig også mulighed for at kontrollere den resterende tid for fuld opladning, hvilket er særligt nyttigt, når du er tilsluttet en offentlig oplader.

 

* Fra 0 til 100%

Oplad oftere

Opladning hver dag hjælper dig med at få mest muligt ud af din bils EV-kapacitet.

 

En jævn kørsel

Optimering af din kørestil vil forbedre dit køretøjs EV-effektivitet samt levere fremragende ydeevne med hver tur.

 

Regenerativ bremsning

Registrering af den kinetiske energi fra bremsning genoplader batteriet og bremser bilen intuitivt, når du løfter speederen.

 

Forvarm dit interiør

Nyd den perfekte temperatur hver gang med fjernopvarmning. Afkøl eller opvarm din bil, før du kører, uden nogensinde at belaste batteriets driftsområde.

Regelmæssig opladning giver dig mulighed for betydeligt at bemærke fordelene ved EV-kørsel, herunder lavere emissioner og bedre driftsomkostninger. Men så længe dit køretøj har brændstof, skal du køre din RAV4 Plug-in hybrid i hybridtilstand, når batteriet er tomt.

Hos Toyota bygger vi hvert eneste batteri, så det holder hele bilens levetid. Hvert batteri leveres med en 5-års / 100.000 km* garanti, som med et årligt hybridt sundhedstjek kan forlænge batteridækslet i op til 10 år.

 

* Alt efter hvad der kommer hurtigst

Aktuelle kampagner

Der er ikke fundet nogen kampagner

Privatleasing af RAV4 Plug-in Hybrid

Privatleasing af den store, rummelige SUV, RAV4 Plug-in Hybrid, fx Active til:
6.449 kr. pr. måned / førstegangsydelse 14.999 kr.*

Den viste modelvariant er en Toyota RAV4 2.5 Plug-in Hybrid Style fra 552.990 kr.

RAV4 Plug-in Hybrid

Udstyr, services, sikkerhed m.v. Læs mere om RAV4 Plug-in Hybrid.
Udforsk bilen
anmeldelser


Hvad siger brugerne?