1. Nye biler
  2. Altid opkoblet

Altid på farten, altid opkoblet

Med det intelligente cockpit er din bil og smartphone altid synkroniseret med hinanden. MyToyota-appen på din smartphone er udviklet til at gøre det lettere at køre bil og rummer et univers af opkoblingsmuligheder. Kontroller batteriets opladningsniveau, indstil ladetimere, se turoplysninger, og brug Remote Servicesfunktioner. Fjernindstil en timer for bilens klimaanlæg, så bilen er afkølet eller opvarmet, når du skal afsted.

MyToyota app

Kontroller batteriets opladningsniveau, indstil ladetimere, se turoplysninger, og brug Remote Servicesfunktioner. Fjernindstil en timer for bilens klimaanlæg, så bilen er afkølet eller opvarmet, når du skal afsted.
Find ud af mere

Trådløs opladning

Oplad din smartphone på vejen med bilens trådløse oplader. Så er du sikret, at du hele tiden er up-to-date uanset, hvor du er.

MyToyota fjernbetjente dørlås

Når du downloader MyToyota app til din smartphone, har du mulighed for at låse bilen og låse den op igen uden en fysisk nøgle.

Din direkte forbindelse til bilen

Uanset afstanden til bilen kan du forhåndsindstille temperaturen og fjernindstille en timer for bilens klimaanlæg via MyToyota-appen.