1. Nye biler

Opdag banebrydende brintteknologi

Den brintdrevne Toyota Mirai, der er førende inden for brintproduktion, kombinerer førende teknologisk innovation med slank stil og dynamisk drivkraft, så der kun bliver efterladt vand tilbage.

Design

Mirai er bygget på en helt ny platform med længere akselafstand, ligesom karrosseriet er blevet bredere og lavere. Det giver Mirai et lavt tyngdepunkt og sikre køreegenskaber kendetegnet af stabilitet og fast vejgreb

Kørsel

Mirai byder på næsten lydløs kørsel og suveræn komfort. Den revolutionerende brændselscelleteknologi betyder, at du kører helt uden udslip og med en rækkevidde på hele 650 km.

Innovativ teknologi

Den avancerede teknologi i Mirai er designet til at give overblik og fuld kontrol. Den knivskarpe 8” LCD-farveskærm viser hastighed, brændstofniveau og andre vigtige køreinformationer. Det, og andre avancerede teknologier, gør Mirai til et unikt køretøj.

Innovation lige ved hånden

Uanset om du er på vej til arbejde eller længere eventyr, giver Toyota Mirai dig fuld kontrol med avanceret teknologi ved hver tur.
 • Bare et enkelt klik Den 12,3" multimedieskærm gør det muligt at omgå dine præferencer med adgang til smartphone-integrationsfunktioner som Apple CarPlay™ og Android Auto™. Og med det ekstra store Head-Up Display på forruden kan du se din næste retning, vejskilte, hastighedsadvarsler og overvåge din vejposition med Lane Trace Assist.
 • Hold styr på dine omgivelser Det er lettere og mere sikkert at parkere, når bilen er udstyret med dette system, der kombinerer optagelserne fra fire kameraer til at skabe en tilnærmelsesvis 360° visning af bilens omgivelser.
 • Hold øje med, hvad der er bag dig Selvom bagage eller passagerer blokerer bagruden, har Mirais digitale bakspejl en ekstra bred synslinse, der giver et klart og skarpt panoramaudsyn.

Er du klar til at udforske mere?

Vælg din variant af modellen herunder, og klik dig videre.

3 Muligheder

 • Mirai - H4 - Sedan

  Mirai H4

  Hybrid
  Sedan

  Vælg din motor


  kr. 749.990

  aut. gear | 4x2
 • Mirai - H3 - Sedan

  Mirai H3

  Hybrid
  Sedan

  Vælg din motor


  kr. 609.990

  aut. gear | 4x2
 • Mirai - H3 Executive - Sedan

  Mirai H3 Executive

  Hybrid
  Sedan

  Vælg din motor


  kr. 669.990

  aut. gear | 4x2

Suværen komfort og plads

Toyota Mirai inviterer dig ind i ren luksus. Fede, slående funktioner står i kontrast til et diskret design i et bredt og rummelig kabine.

Toyota Safety Sense

Tekonologi som læser vejen for dig. 


 • Automatic High Beam

  Automatic High Beam giver bedre udsyn og bedre synlighed i forhold til medtrafikanter. Et kamera registrerer lyset fra modkørende biler og baglygterne fra forankørende biler samt vejbelysningens styrke. Automatic High Beam skifter automatisk mellem kort og langt lys.

 • Adaptive Cruise Control

  Adaptiv fartpilot hjælper føreren med at holde en sikker minimumsafstand til den forankørende bil. Hvis du overskrider denne minimumsafstand, nedsætter systemet din hastighed, bremserne kan blive anvendt og bremselys aktiveres.


 • Lane Departure Alert with Steering Control

  Kameraer øverst i forruden følger vognbanemarkeringerne under kørslen. Lane Departure Alert advarer med både lyd- og lyssignal, hvis bilen begynder at forlade sin bane, og blinklyset ikke er aktiveret.

 • Lane Trace Assist

  Lane Trace Assist bruger enten vejmarkeringerne  eller den forankørende bils kørebane til at estimere sin position på vejen.


 • Emergency Steering Assist på Pre-Collision System

  Denne sikkerhedsteknologi forsøger at forhindre mulige kollisioner eller minimere mulige skader, hvis uheldet sker.  Emergency Steering Assist forbedre styringen i tilfælde af en potentiel kollision og Intersection Turn Assistance skaber ekstra sikkerhed i eksempelvis et vejkryds. 

 • Road Sign Assist

  Road Sign Assist registrerer trafikskilte som fx hastighedsbegrænsning og overhaling forbudt. Skiltene gengives tydeligt i førerens synsfelt på den nye TFT-farveskærm. Systemet advarer med både lyd- og lyssignal, hvis skiltningen ikke efterkommes.

HYDROGEN FAQS

Forkert. Optankning foregår ligesom med en benzinpumpe og varer mindre end fem minutter på en brinttankstation.

Brintbiler udleder cirka den samme mængde vanddamp pr. kilometer som benzindrevne biler.

Brint betragtes i dag som en industriel råvare og er let tilgængelig fra en vifte af naturlige kilder.

Siden 2007 er priserne på brændselsceller blevet halveret. Med fortsat teknologiudvikling, forventes brændselsceller at få langt større udbredelse.

Forkert. Brinttanke er fremstillet af kulfiber og er grundigt testede. De er fuldt ud lige så sikre som andre beholdere til brændstof, herunder benzin, diesel og gas.

Forkert. Brint er i mange år blevet brugt i industrien som energiform til fx busser, gaffeltrucks, lastbiler, både og endda raketter.

Toyota Mirai galleri

Mirai

Udstyr, services, sikkerhed m.v. Læs mere om modellen.
Udforsk bilen