1. Nye biler
  2. Ny Proace
Lad os tage på arbejde
Rul ned Videre
Lad os tage på arbejde

Den nye Proace

Klar til enhver opgave

Arbejd smartere med Toyotas Proace udvalg af varevogne. Med et rummeligt interiør, der kan tilpasses til enhver belastning, vil de være din bedste ven på arbejdet. Med et nyt slankt design med integrerede forlygter har det aldrig været et bedre tidspunkt at have Proace som kollega.

280.772 kr.

Elektriske og motordrevne drivlinjer
Den rigtige størrelse til dig
Altid connected
Dit mobile kontor
Toyota Professional
Tryghed og kvalitet
Uanset om du leder efter lånebiler, forsikringer, ekspresservice eller vejhjælp, er Toyota Professional din forretningspartner for erhvervskøretøjer. Vores omfattende udvalg af tjenester er her for at opfylde alle dine forretningsbehov.

Toyota Relax

Vores omfattende garantier giver dig ro i maven. Alle nye Toyota-modeller leveres med 3 års fabriksgaranti. Derefter får du 12 måneders garanti for hvert service, så længe bilen er under 10 år/185.000 km.

Ekspresservice

Når du vælger Toyota Express Service, får vi dig tilbage på vejen på den halve tid. To erfarne mekanikere arbejder på din varevogn på én gang, hvilket halverer servicetiden uden ekstra omkostninger.

Vejhjælp

Toyota vejhjælp er her for dig og din virksomhed 24/7, hjemme og ude, og hjælper dig med vejhjælp, køretøjsgendannelse og hotelophold, hvis du har brug for det.

Lånebil

Du tilbydes en anden varebil, når vi tager os af din, imens den er til service. På den måde har du mulighed for at komme tilbage på vejene igen, uden at skulle bekymre dig.

Finansiering og forsikring

Har du brug for en finansierings- og forsikringspartner, som kender din bil og sikrer, at den kommer til autoriseret service, så bør du vælge Toyota Finans og Toyota Forsikring.
Dine muligheder
En Proace til enhver opgave
Ingen opgaver er ens. Uanset hvad du har brug for, er den helt nye Toyota Proace klar til at hjælpe. Den fås i to længder og fire karrosserityper til at dække enhver kombination af passagerer og last. Den kombinerer nem adgang med evnen til at håndtere alt, hvad du udsætter den for. Modellerne kan vise udstyr, som ikke er fås i Danmark. Kontakt din forhandler og hør nærmere.
Praktisk og bekvemmelig
Altid ved din side
Takket være det intelligente og fleksible design har den nye Proace et komfortabelt interiør og et mobilt kontor til rådighed. Et praktisk og tilgængeligt bagagerum, der hjælper dig med at gøre din arbejdsdag lettere. Uanset om du er på farten eller svarer på e-mails, kan du gøre det komfortabelt og hurtigere med Proace.

Transportering uden besvær

Nem adgang gør på- og aflæsning til en leg, og med Proaces generøse kapacitet er ingen last for stor. Med sine stærke og jævne køreegenskaber har Proace Electric klassens bedste trækkapacitet.

Et opgraderet kontor

Proaces Smart Cargo funktion har en topersoners bænk og en fleksibel mobil kontorløsning – et praktisk bord til din bærbar computer, der kan foldes sammen til et andet passagersæde, når du har brug for det.

Udnyt enhver plads

Proaces opbevaringsløsning under sædet (ekstraudstyr) giver dig et praktisk og bekvemt sted at opbevare udstyr og hverdagsartikler*. *Opbevaringskapaciteten reduceres, når den er udstyret med Smart Cargo.

Teknologi, der giver dig kontrol

Proaces 10-tommers fuldt digitale kombimeter-display er klart, omfattende og let at læse. Samtidig er den 10" store multimedietouchskærm din assistent til nemme opkald på farten, præcis navigation og bekvemmeligheden ved MyToyota Connected Services.

Drivlinjer
Du vælger selv den drivlinje som passer til dig

Proace har den drivlinje, der passer til dine behov. Vælg mellem to dieselmotorvarianter eller en udholdende og responsiv elektrisk kraft. Med nul udstødningsemissioner er Proace Electric økonomisk at eje og nem at køre takket være e-skift.

Elektrificering af din virksomhed

Proace Electric fås med to batterimuligheder, 50 kWh og 75 kWh til rækkevidder på op til henholdsvis 224 km og 350 km, så du har ingen bekymringer, uanset hvor lang din dag er.

Kraften til at køre længere

Den nye Proace drives af avancerede dieselmotorer med manuel eller automatisk gearkasse og tilbyder fremragende køreegenskaber og effektivitet med lang rækkevidde.

Proace Electric fås med to batterimuligheder, 50 kWh og 75 kWh til rækkevidder på op til henholdsvis 224 km og 350 km, så du har ingen bekymringer, uanset hvor lang din dag er.

Batteristørrelser
50 kWh eller 75 kWh
EV-rækkevidde
op til 350 km*
Ydeevne
136 hk

Den nye Proace drives af avancerede dieselmotorer med manuel eller automatisk gearkasse og tilbyder fremragende køreegenskaber og effektivitet med lang rækkevidde.

Motorer
1.5 & 2.0 diesel
Ydeevne
op til 177 hk*
Brændstofforbrug
7,2-7,7 liter pr. 100 km**
CO2
189-202 g/km**
Interesseret i den nye Proace?
Kontakt din forhandler, hvis du er interesseret i og ønsker at høre mere om den nye Proace.