1. Nye biler
  2. Ny Proace City Verso
Hver passager Tæller
Rull ned Videre
Hver passager tæller

Helt ny Proace City Verso

Altid klar, når det gælder

Den nye Toyota Proace City Verso er ideel til at komme rundt i travle bygader og leverer stor kapacitet i en kompakt og stilfuld pakke. Klar, når det gælder, med en række elektriske drivlinjer og med forbrændingsmotor. Med en række sædelayouter, er mulighederne uendelige med denne specialbyggede bil.

Fleksible el-, benzin- og dieseldrivlinjer
Kraftfuld forbindelse
To valgmuligheder for akselafstand
Plads til mellem 5 og 7 personer
Modulær
En Proace City Verso til enhver rejse
Det smarte modulære design tilpasser sig til din hverdag og giver mulighed for flere passager- og fragtkombinationer, der passer til både privat og professionel brug. Med lave emissioner med klassens bedste brændstoføkonomi trives Proace City Verso i byområder. Modellerne kan vise udstyr, som ikke er fås i Danmark. Kontakt din forhandler og hør nærmere.
Vigtigste funktioner
Den eneste måde at rejse på
Proace City Verso er designet indefra og ud og er klar til at opfylde dine behov – både nu og i fremtiden. Fleksible sæder, et digitalt cockpit og gennemtænkt design gør alt sammen en forskel. Toyotas nye kompakte model er lige så behagelig, som den er fleksibel, og den er nem, bekvemmelig og connected.

Design, der vækker opmærksomhed

Den nye Proace Verso City kommer med et slankt og rent nyt front-end design. De skarpe Bi-LED-forlygter sætter en progressiv, teknisk tone, bakket op af 16-tommer alufælge og to nye skinnende metalliske lakfarver.

Daglig brugervenlighed

Den intelligente bagklaprude giver nem adgang til bagagerummet, selv på de snævreste steder.

Komfort er vigtigt

Læn dig tilbage, slap af og nyd turen. Uanset om du sidder bag rattet eller slapper af som passager, forkæler Toyota Proace City Verso med sit raffinement og rummelige siddepladser.

Fleksibel rummelighed

For at hjælpe dig med at transportere større laster på op til 3,5 meter uden problemer kan sæderne foldes fladt sammen på få sekunder.

Topmoderne teknologi

Intuitiv forbindelse driver Proace Verso City med et 10-tommer digitalt kombimeter og en skarp og responsiv 10-tommer multimedieskærm. Wireless MirrorLink og to praktiske USB-C-porte sikrer brugervenlighed.

Drivlinjer
Ydeevne uden kompromis

Med to motorvarianter og en innovativ batterielektrisk drivlinje giver Proace City Verso dig valgmuligheder. Proace City Verso Electric er støjsvag og responsiv i byen, men med øjeblikkelig kraft til at gøre motorvejskørsel ubesværet. Den kan køre op til 330 km mellem opladninger.

Ubesværet elektrisk

Jævn, støjsvag og yderst effektiv, elektrisk kraft giver også maksimalt drejningsmoment i det øjeblik, du har brug for det, for smart acceleration væk fra trafiklys og kryds.

Alsidig benzin- og dieselkraft

Den nye Proace City Verso drives af avancerede benzin- og dieselmotorer og tilbyder fremragende køreegenskaber og effektivitet med ustoppelige langdistance egenskaber.

Jævn, støjsvag og yderst effektiv, elektrisk kraft giver også maksimalt drejningsmoment i det øjeblik, du har brug for det, for smart acceleration væk fra trafiklys og kryds.

Batteristørrelse
50 kWh
EV-rækkevidde
op til 330 km (+50 km)*
Ydeevne
100kW

Den nye Proace City Verso drives af avancerede benzin- og dieselmotorer og tilbyder fremragende køreegenskaber og effektivitet med ustoppelige langdistance egenskaber.

Motorer
1.2 petrol & 1.5 diesel
Ydeevne
op til 130 hk*
Brændstofforbrug
5,5 liter pr. 100 km*
CO2
140-161 g/km
Toyota Professional
Tryghed og kvalitet
Uanset om du leder efter lånebiler, forsikringer, ekspresservice eller vejhjælp, er Toyota Professional din forretningspartner for erhvervskøretøjer. Vores omfattende udvalg af tjenester er her for at opfylde alle dine forretningsbehov.

Toyota Relax

Vores omfattende garantier giver dig ro i maven. Alle nye Toyota-modeller leveres med 3 års fabriksgaranti. Derefter får du 12 måneders garanti for hvert service, så længe bilen er under 10 år/185.000 km.

Expresservice

Når du vælger Toyota Express Service, får vi dig tilbage på vejen på den halve tid. To erfarne mekanikere arbejder på din varevogn på én gang, hvilket halverer servicetiden uden ekstra omkostninger.

Vejhjælp

Toyota vejhjælp er her for dig og din virksomhed 24/7, hjemme og ude, og hjælper dig med vejhjælp, køretøjsgendannelse og hotelophold, hvis du har brug for det.

Lånebil

Takket være Toyota Professional Service kan du bestille en erstatningsbil, når din bil har brug for vedligeholdelse. Du har en række muligheder, herunder lette personbiler og erhvervskøretøjer.

Finansiering og forsikring

Har du brug for en finansierings- og forsikringspartner, som kender din bil og sikrer, at den kommer til autoriseret service, så bør du vælge Toyota Finans og Toyota Forsikring.
Interesseret i den nye Proace City Verso?
Kontakt din forhandler, hvis du er interesseret i og ønsker at høre mere om den nye Proace City Verso.