1. Nye biler
  2. Performance

EN HELT NY ELEKTRISK FØLELSE

Toyota bZ4X rummer essensen af rå kørenydelse. Bilens lave tyngdepunkt, batteriet under bilens bund og enestående firehjulstræk giver Toyota bZ4X en utrolig stabilitet og fremragende køreegenskaber med forbedret kontrol.

Kan klare terrænet. Kan klare det hele.

Nyd godt af de gode AWD-køreegenskaber i Toyota bZ4X, uanset vejret. Det nyudviklede AWD X-MODE forbedrer bilens ydeevne og øger sikkerhedsniveauet, fordi det gør Toyota bZ4X i stand til at klare alle typer terræn med enestående køreegenskaber på grund af bilens firehjulstræk. Toyota bZ4X er designet til at overgå forventningerne og giver dig en lækker køreoplevelse – uanset vejforholdene.

100% eldrevet

En kraftfuld konstruktion og et dynamisk SUV-design kombineres med klassens bedste firehjulstræk og en elektrisk rækkevidde i særklasse. Med Toyota bZ4X kan du køre lige derhen, du vil, uden at bekymre dig om, hvorvidt bilen er egnet til formålet. Batterilevetiden i den driftssikre, innovative og effektive Toyota bZ4X er i særklasse, og du kan holde fokus på rendyrket køreglæde. Nyd følelsen ved at køre 100% eldrevet.

Effektiv klimastyring

Det banebrydende bZ4X varmesystem tilbyder fantastisk effektivitet og reduceret elforbrug. Den bruger et laveffekt, højeffektivt varmepumpesystem for at opnå overlegen rækkevidde. Den absorberer varme fra luften udenfor og bruger den til at opvarme køretøjet med om vinteren. Dette sikrer, at opvarmning og aircondition er tilgængelig ved ekstreme temperaturer og spilder væsentligt mindre energi end et standard klimaanlæg.

En batterieffekt, du kan stole på

Med tæt på 25 års erfaring med batteriteknologi kan Toyota bZ4X køre over 500 km (WLTP-cyklus. Rækkevidden afhænger af den valgte modelvariant, drivlinje og de konkrete kørselsbetingelser) på en enkelt fuld opladning. Et udvidet serviceprogram garanterer, at batteriet fortsat vil have 70 % af den oprindelige kapacitet efter 10 år eller 1 million kørte kilometer (Kræver årlige sundhedstjek hos en autoriseret Toyota-servicepartner).