1. Nye biler
  2. Ny Proace City
LAD OS KOMME I GANG
Rul ned Videre
Lad os komme i gang

Helt ny Proace City

Klar til enhver opgave, når som helst

Toyota Proace City er kompakt og adræt, men har en stor kapacitet, og kan klare meget. Med et moderne design, et digitalt cockpit og banebrydende sikkerhedsteknologi er der intet, den ikke kan håndtere. Den nye Proace City er klar til at hjælpe din virksomhed med højtydende elektriske drivliner eller med en forbrændingsmotor.

235.615 kr.

El-, benzin- eller dieselkraft
Bredt udvalg af størrelser
Problemfri forbindelse
Dit kontor på farten
Toyota Professional
Tryghed og kvalitet
Uanset om du leder efter lånebiler, forsikringer, ekspresservice eller vejhjælp, er Toyota Professional din forretningspartner for erhvervskøretøjer. Vores omfattende udvalg af tjenester er her for at opfylde alle dine forretningsbehov.

Toyota Relax

Vores omfattende garantier giver dig ro i maven. Alle nye Toyota-modeller leveres med 3 års fabriksgaranti. Derefter får du 12 måneders garanti for hvert service, så længe bilen er under 10 år/185.000 km.

Ekspresservice

Når du vælger Toyota Express Service, får vi dig tilbage på vejen på den halve tid. To erfarne mekanikere arbejder på din varevogn på én gang, hvilket halverer servicetiden uden ekstra omkostninger.

Vejhjælp

Toyota vejhjælp er her for dig og din virksomhed 24/7, hjemme og ude, og hjælper dig med vejhjælp, køretøjsgendannelse og hotelophold, hvis du har brug for det.

Lånebil

Du tilbydes en anden varebil, når vi tager os af din bil, imens den er til service. På den måde har du mulighed for at komme tilbage på vejene igen, uden at skulle bekymre dig.

Finansiering og forsikring

Har du brug for en finansierings- og forsikringspartner, som kender din bil og sikrer, at den kommer til autoriseret service, så bør du vælge Toyota Finans og Toyota Forsikring.
Dine muligheder
En Proace City tilpasset til dig
Den perfekte varevogn til dine behov. Med to karrosseristilarter og en række størrelser at vælge imellem er der ingen grund til at gå på kompromis. Let at pålæsse, i stand til at trække 1,5 tons og med kapacitet til to europaller præsterer Proace City altid. Ydeevnen er lastevolumen inkl. SmartCargo. Modellerne kan vise udstyr, som ikke er fås i Danmark. Kontakt din forhandler og hør nærmere.
Praktisk
En samarbejdspartner du kan stole på
Proace City er yderst praktisk og designet til at opfylde en bred vifte af behov med sine intuitive bekvemmelighedsfunktioner og intelligente pladsudnyttelse. Proace City trives i byen med det store udvalg af størrelser og dørmuligheder,. Du kan skræddersy den perfekte varevogn til dig og din virksomhed.

Lille varevogn, store ideer

Med klassens bedste lastkapacitet på op til 1 ton* kan Proace City håndtere enhver belastning. Den tilbyder stadigvæk rigeligt af plads til opbevaring af alt dit værktøj og udstyr. Med en trækkapacitet på op til 1,35 tons** er Proace City en arbejdshest, du kan stole på. *750 kg for Proace City Electric **700 kg for Proace City Electric

Komfortabel kontrol

Med intuitive funktioner, perfekt ergonomi og smart infotainment er Proace City dit komfortable og forbundne kontor på farten. Det nye multifunktionsrat og det digitale kombimeter giver dig kontrollen, så du kan fokusere på kørslen.

Uendelig fleksibilitet

Takket være en smart luge i skillevæggen skaber Smart Cargo System kapacitet til større og længere last. Det midterste forsæde kan også foldes for at skabe et nyttigt arbejdsområde til bærbare computere eller tablets.

Altid online

Proace Citys cockpit har et nyt klart og omfattende 10-tommers digitalt kombimeter, hvilket giver en problemfri digital forbindelse. Den bakkes op af en 10" multimedietouchskærm, der giver øjeblikkelig adgang til medier, navigation og håndfri opkald.

Drivlinjer
Drivkraften tilpasset til dine behov

Proace Citys enestående fleksibilitet omfatter muligheden for at køre med diesel eller ren elektrisk kraft. Proace City Electric er fremragende i bytrafikken, tilbyder dynamisk ydeevne, rækkevidde til at klare de mest krævende opgaver og nem opladning. Med tre motorer at vælge imellem kan Proace dække dine behov.

Elektrisk kørsel

Jævn, støjsvag og yderst effektiv, elektrisk kraft giver også maksimalt drejningsmoment i det øjeblik, du har brug for det, for smart acceleration væk fra trafiklys og kryds.

Alsidig benzin- og dieselkraft

Den nye Proace City drives af avancerede benzin- og dieselmotorer og tilbyder fremragende køreegenskaber og effektivitet med lang rækkevidde.

Jævn, støjsvag og yderst effektiv, elektrisk kraft giver også maksimalt drejningsmoment i det øjeblik, du har brug for det, for smart acceleration væk fra trafiklys og kryds.

Batteristørrelse
50 kWh
EV-rækkevidde
op til 330km (+50km)*
Ydeevne
100 kW

Den nye Proace City drives af avancerede benzin- og dieselmotorer og tilbyder fremragende køreegenskaber og effektivitet med lang rækkevidde.

Motorer
1.2 Benzin & 1.5 Diesel
Ydeevne
op til 130 hk
Brændstofforbrug
5,8 liter pr. 100 km
CO2
143-167 g/km
Interesseret i den nye Proace City?
Kontakt din forhandler, hvis du er interesseret i og ønsker at høre mere om den nye Proace City.