1. Nye biler
  2. Design

ELEGANT STIL. MED SUV-ATTITUDE.

Med sin robusthed og elegance er Toyota bZ4X både på hjemmebane i byen og ude i terrænet. Den banebrydende, slanke elbilssilhuet møder den selvsikre og imponerende SUV-statur – og resultatet er et unikt designstatement.

Iøjnefaldende by-design. Iøjnefaldende SUV-kapacitet

bZ4X er karakteriseret af en iøjnefaldende hammerhajsform med slanke forlygteenheder, der understreger bilens stærke fremtoning, mens markante sorte hjulkasseafdækninger sætter en streg under SUV-looket, når man ser bilen fra siden.

  • Karakteriseret af en iøjnefaldende hammerhajsform med slanke forlygteenheder der understreger bilens stærke fremtoning
  • Markante sorte hjulkasseafdækninger sætter en streg under SUV-looket, når man ser bilen fra siden
  • Den lave taghøjde og den smalle nederste kølergrill er medvirkende til at give bilen sin fremragende aerodynamik ved at skabe mindre luftmodstand
Multi‑informationsdisplay
Intuitivt rat
Rejs med premium-komfort
12.3” display
Premium materialer
Designet til enhver rejse
Overraskende meget plads

Multi‑informationsdisplay

Et slankt, lavt indstillet instrumentpanel viser vigtige data såsom hastighed og brændstofniveau lige over rattet, så du stadig har fuldt udsyn.

Intuitivt rat

Intuitive funktioner giver dig bedre koncentration om vejen forude. Smart placerede målere og et intuitivt rat forbedrer både dit udsyn og reducerer din reaktionstid. Få adgang til vigtig information uden at aflede dine øjne fra vejen.

Rejs med premium-komfort

Et intelligent designet cockpit og rummeligt interiør fremkalder stor raffinement, mens stilfulde nordisk-inspirerede teksturer og detaljer skaber total komfort for alle passagerer.

12.3” display

Den 12,3” store touch-skærm viser alle dine vigtige oplysninger på ét sted.

Premium materialer

Luksus perforeret stof og bløde ornamenterede armlæn skaber et indbydende interiør med uovertruffen komfort.

Designet til enhver rejse

Den generøse kabine med fem sæder giver et væld af førsteklasses funktioner, der sikrer, at enhver passager nyder en fredelig rejse i et raffineret indvendigt komfort.

Overraskende meget plads

Den lange akselafstand giver al den benplads, du har brug for, og en overraskende bagagerumsplads på op til 452l.

Designet til enhver rejse

Klik på billedet herover, og se mere om de gennemtænkte detaljer af bilens design.

  • Panoramaglastaget

    Panoramaglastaget (fås som ekstraudstyr) lader lyset strømme ind i kabinen og giver alle et udsyn i særklasse.

    Den rummelige 5-sæders kabine indeholder en lang række førsteklasses features, således at alle personerne i bilen vil nyde de behagelige køreture takket være den lækre kabinekomfort. Benpladsen er i særklasse, og bunden uden midterkonsol skaber en exceptionel kabine med masser af plads til alle.