1. Nye biler
  2. Design

ELEGANT STIL. MED SUV-ATTITUDE.

Med sin robusthed og elegance er Toyota bZ4X både på hjemmebane i byen og ude i terrænet. Den banebrydende, slanke elbilssilhuet møder den selvsikre og imponerende SUV-statur – og resultatet er et unikt designstatement.

Iøjnefaldende by-design. Iøjnefaldende SUV-kapacitet

bZ4X er karakteriseret af en iøjnefaldende hammerhajsform med slanke forlygteenheder, der understreger bilens stærke fremtoning, mens markante sorte hjulkasseafdækninger sætter en streg under SUV-looket, når man ser bilen fra siden.

  • Karakteriseret af en iøjnefaldende hammerhajsform med slanke forlygteenheder der understreger bilens stærke fremtoning
  • Markante sorte hjulkasseafdækninger sætter en streg under SUV-looket, når man ser bilen fra siden
  • Den lave taghøjde og den smalle nederste kølergrill er medvirkende til at give bilen sin fremragende aerodynamik ved at skabe mindre luftmodstand

Designet til at klare alle ture

  • Panoramaglastaget

    Panoramaglastaget (fås som ekstraudstyr) lader lyset strømme ind i kabinen og giver alle et udsyn i særklasse.

    Den rummelige 5-sæders kabine indeholder en lang række førsteklasses features, således at alle personerne i bilen vil nyde de behagelige køreture takket være den lækre kabinekomfort. Benpladsen er i særklasse, og bunden uden midterkonsol skaber en exceptionel kabine med masser af plads til alle.