1. Nye biler
  2. Ny Proace Verso
Hver passager Tæller
Rul ned Videre
Hver passager tæller

Helt ny Proace Verso

Rejs på første klasse

Med plads og fleksibilitet til at gøre det hele er Toyota Proace Verso det ultimative køretøj. Med Toyotas pålidelighed for fuldstændig ro i sindet kombinerer den pladsen fra en varevogn med komfort, raffinement og bekvemmelighedsfunktioner i en bil. Den har heller aldrig set skarpere ud med et nyt frontdesign, forlygter og hjulkapsler.

El- eller motorkraft
Problemfri tilslutning
Udvalg af størrelser
Med plads til mellem fem og ni passagerer
Dine muligheder
En Proace Verso til enhver rejse
Den nye Proace Verso er imødekommende, alsidig og yderst komfortabel og fås i en række størrelser og konfigurationer, der passer til dine behov. Uanset om du transporterer passagerer eller nyder en aktiv livsstil, kan du udvide din horisont med Proace Verso. Modellerne kan vise udstyr, som ikke er fås i Danmark. Kontakt din forhandler og hør nærmere.
Vigtigste funktioner
Ankom med stil
Med en række praktiske funktioner, fra klapsæder til et digitalt cockpit drevet af et nyt infotainmentsystem, er Proace Verso nem, bekvemt og connected. Toyotas nye personvogn er lige så komfortabel, som den er fleksibel, og sikrer, at du og dine passagerer ankommer med stil.

Forfriskende ny stil

Nøglen til dens slanke nye stil er Proace Versos kraftfulde Bi-LED-forlygter. De suppleres af et udvalg af kofangerfinish, nye hjuldesign og en frisk og progressiv grøn farvemulighed.

Uovertruffen bekvemmelighed

På Family-varianterne følger en bagrude, der kan åbnes, med som standardudstyr. Det giver hurtig og nem adgang til bagagerummet uden at åbne hele bagklappen.

Læn dig tilbage og slap af

Uanset om det er for at holde din virksomhed kørende eller din familie underholdt, gør Proace Verso enhver rejse yderst behagelig. Nyd en køreoplevelse, der beroliger med støttende sæder, en smidig kørsel og dæmpede støjniveauer.

Et tilpasningsdygtigt rum

Skab din ideelle konfiguration med sæder, der kan skubbes eller foldes, hvis du har brug for mere opbevaringsplads. De kan også fjernes for at bære større belastninger.

Teknologi på din side

Proace Verso bliver fuldt digital med et 10-tommers kombimeter-display, der placerer alle dine vigtige kørselsdata lige der, hvor du har brug for dem. Den 10" store touchskærm giver hurtig og præcis infotainment.

Drivlinjer
Klassens førende el- og motorkraft

Toyota ved, at alles behov er forskellige – og det valg er vigtigt. Med et rent og kraftfuldt udvalg af motorvarianter plus en innovativ elektrisk drivlinje, der er ideel til bykørsel, giver Proace Verso dig muligheder, der kombinerer kapacitet med overlegen ydeevne.

Kør elektrisk

Proace Versos elektriske drivlinemuligheder er yderst tilpasningsdygtige og åbner op for en verden af omkostningseffektiv e-mobilitet med lav emissioner. 

Tag enhver rejse i dit tempo

Den nye Proace Verso drives af avancerede dieselmotorer med manuel eller automatisk gearkasse og tilbyder fremragende køreegenskaber og effektivitet med lang rækkevidde.

Proace Versos elektriske drivlinemuligheder er yderst tilpasningsdygtige og åbner op for en verden af omkostningseffektiv e-mobilitet med lav emissioner. 

Batteristørrelser
50 kWh eller 75 kWh
EV-rækkevidde
op til 330km*
Ydeevne
136 hk

Den nye Proace Verso drives af avancerede dieselmotorer med manuel eller automatisk gearkasse og tilbyder fremragende køreegenskaber og effektivitet med lang rækkevidde.

Motorer
2.0 litre
Performance
op til 177 hk
Brændstofforbrug
7,2-7,8 liter pr. 100 km
CO2
188-204 g/km
Toyota Professional
Tryghed og kvalitet
Uanset om du leder efter lånebiler, forsikringer, ekspresservice eller vejhjælp, er Toyota Professional din forretningspartner for erhvervskøretøjer. Vores omfattende udvalg af tjenester er her for at opfylde alle dine forretningsbehov.

Toyota Relax

Vores omfattende garantier giver dig ro i maven. Alle nye Toyota-modeller leveres med 3 års fabriksgaranti. Derefter får du 12 måneders garanti for hvert service, så længe bilen er under 10 år/185.000 km.

Expresservice

Når du vælger Toyota Express Service, får vi dig tilbage på vejen på den halve tid. To erfarne mekanikere arbejder på din varevogn på én gang, hvilket halverer servicetiden uden ekstra omkostninger.

Vejhjælp

Toyota vejhjælp er her for dig og din virksomhed 24/7, hjemme og ude, og hjælper dig med vejhjælp, køretøjsgendannelse og hotelophold, hvis du har brug for det.

Lånebil

Takket være Toyota Professional Service kan du bestille en erstatningsbil, når din bil har brug for vedligeholdelse. Du har en række muligheder, herunder lette personbiler og erhvervskøretøjer.

Finansiering og forsikring

Har du brug for en finansierings- og forsikringspartner, som kender din bil og sikrer, at den kommer til autoriseret service, så bør du vælge Toyota Finans og Toyota Forsikring.
Interesseret i den nye Proace Verso?
Kontakt din forhandler, hvis du er interesseret i og ønsker at høre mere om den nye Proace Verso.