1. Nye biler

Hvad vil du gerne?

En bil, der overgår forventningerne

Den nye og mere kraftfulde GR86 er bygget på basis af den ”sjove” GT86 og er en bil, hvor føreren er i centrum, og en bil for dem, der ved, hvad der gør det at køre bil til noget særligt – det klare øjeblik, hvor bilen og vejen smelter sammen til én enhed. Nyd kicket ved rendyrket køreglæde. 

En historik med spændingsfyldte modeller

Selv om DNA-overlappet med GT86 er tydeligt at se, så kan den helt nye GR86 spore sine rødder så langt tilbage som 1960’erne. Med et sportsligt udseende, racerløbserfaring i DNA’et og vægtreducerende boxermotorer er vores nye baghjulstrukne 2+2-coupé påvirket af en perlerække af ikoniske sportsvogne fra vores fortid.

Er du klar til at udforske mere?

Vælg din variant af modellen herunder, og klik dig videre.

2 Muligheder

 • GR86 - Premium - Coupe

  GR86 Premium

  Coupe

  Vælg din motor


  man. gear | 4x2
  aut. gear | 4x2
 • GR86 - Sport - Coupe

  GR86 Sport

  Coupe

  Vælg din motor


  man. gear | 4x2
  aut. gear | 4x2


Vi beklager, men det er ikke længere muligt at anmode om reservation på den nye GR86 her på siden.

Kontakt din forhandler for flere oplysninger, eller tilmeld dig ventelisten herunder.

Smil bag rattet

Få forbindelse til vejen med bilens mange præstationsoptimerende funktioner, der er skabt til at lade dig føle mere. Bilen kombinerer en forbedret speederrespons, et forbedret gearskift og en forbedret kobling med et usædvanligt let karosseri og har klassens bedste aerodynamik inklusive luftudtag foran, sideskørter og en hækspoiler, der er udviklet med udgangspunkt i Toyotas racerløbserfaring.

 • PRÆSTATIONER

  Fremragende raceregenskaber
  på vejen

  Den nye Toyota GR86-motor har et større indtag og en mere kraftfuld udstødning, hvilket forbedrer de kraftfulde køreegenskaber og bilens respons, mens friktionen samtidig reduceres, så der er et større drejningsmoment ved alle hastigheder og 250 Nm ved 3400 omdr./min., der skaber en unik køreoplevelse, som er direkte påvirket af Toyotas hæderkronede motorsportshistorie. Denne ekspertise er blevet omsat til en responsvillig, agil og dynamisk bil med avancerede aerodynamiske elementer og en sindsoprivende performance.

 • DESIGN

  Lav et statement.

  GR86’s flotte udseende er blevet designet med performance for øje. En bred sporvidde og flotte aerodynamiske frontspoilere og udluftningsåbninger giver bilens front en fremragende stabilitet på vejen. Nye, slanke vandrette sidespoilere hjælper med at reducere krængningen, mens hjulkasseskærmkasseafdækninger bagest og hækspoileren forbedrer stabiliteten for bilens bagende.

Affjedring

GR86 har en lettere og mere stiv affjedring, der forbedrer bilens køreegenskaber og de enestående styreegenskaber, der er kendetegnende for en sportsvogn.

GR86

Udstyr, services, sikkerhed m.v. Læs mere om modellen.
Udforsk bilen
signup

Vær den første i førersædet

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder, og vær blandt de første til at få nyheder og opdateringer om den helt nye GR86.