1. Biltyper
  2. Hybrid SUV

Toyota Hybrid SUV

Toyota er verdens førende inden for hybridbiler, og vores mange modeller er bygget på gennemtestet og innovativ hybridteknologi.

Maksimal frihed til det, du drømmer om.

RAV4 Hybrid

Den robuste og maskuline RAV4 er absolut toppen inden for SUV-klassen. Kombiner den med en elmotor, og du får en af de bedste hybridbiler på markedet. Toyota RAV4 Hybrid har samme uovertrufne power, komfort og innovation, som en RAV4 med benzinmotor, men udleder mindre CO2 og er bedre for benzinøkonomien.

Toyota RAV4 Hybrid er en innovativ hybridbil. Sofistikeret, rummelig og stærk – RAV4 er en hybrid SUV, der giver dig det alt det, du drømmer om.

Alt om RAV4 Hybrid » Kontakt forhandler »

RAV4 Plug-in Hybrid

Den nye RAV4 Plug-in Hybrid er til dato den mest kraftfulde og mest brændstoføkonomiske SUV fra Toyota. I modsætning til en almindelig hybridbil er denne en plug-in hybrid, der skal oplades, for at udnytte bilens fulde potentiale. På bare en enkelt opladning får du klassens bedste rækkevidde på ren el med op til 75 km ved blandet kørsel – og hele 98 km ved bykørsel.

Alt om RAV4 Plug-in Hybrid » Kontakt forhandler »

Toyota C-HR Hybrid

Toyota C-HR er en crossover hybridbil til dig, der tør skille dig ud. Med en 2.0 liters hybridmotor og 184 hestekræfter står Toyota C-HR knivskarpt.

Du får kræfterne fra en SUV og komforten fra en sedan. Og så får du et atletisk og stilfuldt design og alle fordelene med en hybridbil.

I byen og på landet – ingen udfordringer er for store for Toyota C-HR. Nøgleord for Toyota C-HR er design og kvalitet, innovativ hybridteknologi samt sikkerhed i topklasse.

Alt om C-HR Hybrid » Kontakt forhandler »

Yaris Cross

Uanset om det drejer sig om en hjælpende hånd til at få handlet ind eller om plads til dine fritidsinteresser, så er Yaris Cross klar ved din side. 
Alt om Yaris Cross » Kontakt forhandler »

 

Fordele ved en hybrid SUV

 

En hybridbil har både en elmotor og en benzinmotor. Bilen skifter automatisk mellem at køre på el og benzin, alt efter hvad der er mest hensigtsmæssigt.

En hybridbil skal ikke oplades med kabler – batteriet oplades automatisk under kørsel, når du bremser.

Den store fordel ved en hybrid SUV er, at du kan køre mere brændstoføkonomisk og med et mindre CO2-udslip uden at gå på kompromis med SUV’ens overlegenhed. Du kan køre på ren el på de kortere distancer i byen, og lade benzinmotoren tage over på de lange strækninger.

Når hybridbilen kører på elmotoren, er den stort set lydløs. Det gør køreoplevelsen langt mere behagelig og mindre stressende. Skru op for radioen eller nyd i stedet roen, når du kører Toyota Hybrid SUV.

Alle Toyotas hybridmodeller kommer med automatgear som standard. Det gør både bykørsel og landevejskørsel mere flydende og meget mindre stressende. Nemmere bliver det ikke

Toyota Plug-in Hybrid – kom længere på ren elkørsel

En plug-in hybrid er en hybridbil, der oplades med et ladekabel i en ladestander og under kørsel som en almindelig hybrid – særligt når du bremser. Plug-in hybridbilen giver dig mulighed for at køre længere på ren el i forhold til en almindelig hybridbil. En plug-in hybrid har typisk et større og kraftigere batteri, der medfører en større rækkevidde.

En Toyota Plug-in Hybrid kan, udover at fungere som en elbil, også køres som en almindelig hybridbil, der nemt og ubesværet skifter mellem el og benzin, afhængig af hvor meget strøm, der er på batteriet. På den måde behøver du aldrig at bekymre dig om rækkevidde og om at løbe tør for strøm.

En plug-in hybrid i særklasse

Hvis du ønsker en plug-in hybrid i særklasse, er RAV4 Plug-in Hybrid » det perfekte valg. Den er best-in-class, når det kommer til hybrid performance, rækkevidde, brændstofforbrug, CO2-udledning og sikkerhed.

Du får en plug-in hybrid af en helt særlig kaliber – ultimativ komfort, moderne teknologi, gennemtænkt design og et benzinøkonomisk valg – med klassens bedste rækkevidde på 75 km på ren el ved blandet kørsel - og hele 98 km, når du kører i byen.

Finansiering og privatleasing af Hybrid SUV

Vi tilbyder forskellige billån og finansieringsmuligheder hos Toyota. Vil du for eksempel gerne køre i en splinterny Toyota, men mangler pengene til udbetalingen, tilbyder vi også et lån uden udbetaling, hvor du blot betaler en lidt højere rente end på vores øvrige lån.

Læs om vores låntyper, vilkår og hvad det betyder for dig. Hvis du ønsker mere frihed og ikke vil binde dig gennem et lån, kan du med fordel vælge privatleasing af din Toyota. Har du yderligere spørgsmål til lån og finansiering af din kommende Toyota, er du altid velkommen til at kontakte din nærmeste Toyota-forhandler.

Udforsk andre biltyper