1. Nye biler

Samme navn, nyt ikon

Den nye Prius Plug-in Hybrid er ændret til ukendelighed og overgår forventningerne. Kompromisløst stilfuld og mere effektiv end nogensinde før – den nye Prius er banebrydende og modig. Den omfavner essensen af udvikling og fremskridt.

The sky is the limit
En umiskendelig fremtoning
Coupé-stil med praktiske egenskaber
Ikonisk navn, ny stil
Solcelletag
Oplad bilen

The sky is the limit

Intet eksemplificerer den nye Prius' kunstfærdige samspil mellem design og teknik bedre end bilens Skyview-panoramatag*, der fylder det indvendige rum med et dejligt sollys. *Kan købes til Elegant.

En umiskendelig fremtoning

Den nye Prius er på alle måder en pioner, og den har et spændende nyt udseende, der tiltrækker sig opmærksomhed. Bilens fremtoning på vejen kommer til udtryk i hvert et sving med de kraftfulde 19” fælge.

Coupé-stil med praktiske egenskaber

Praktik vejer ofte tungere end udtryk. Men ikke i dette tilfælde. På den nye Prius er bagdørshåndtagene skjult i C-stolperne for at fremhæve det coupé-lignende design mest muligt.

Ikonisk navn, ny stil

Prius. Navnet kender du. Men sådan har du aldrig set den før med en stolt fremtoning og understreget af den nye Prius Plug-in Hybrids dramatiske baglygtesignatur i hele bilens bredde.

Solcelletag

Solcelletaget* konverterer solens stråler til strøm på batteriet, der giver dig et ekstra skud gratis energi. Det kan generere op til 8 kilometers elektrisk rækkevidde om dagen – eller 1.200 km om året. *Standard til udstyrsvarianten Executive.

Oplad bilen

Udnyt Prius Plug-in Hybrids fulde potentiale med hyppige opladninger hjemme, eller mens du er ude at køre. Hyppig opladning optimerer drivlinjen, reducerer brændstofforbruget og gør, at du kan køre mere i EV-indstilling.

Dynamisk design

Den nye Prius’ innovative ånd er afspejlet i det kompromisløse design. Den nye Prius Plug-in Hybrids design er iøjnefaldende og aerodynamisk optimeret, og designet tager udgangspunkt i bilens taglinje og coupé-lignende dimensioner. Dynamisk og emotionel. Sådan har du aldrig før set Prius.

I kontrol
Plads til at slappe af
Elegancens kunst
Intelligent belysning

I kontrol

Midterkonsollen kombinerer pænt design med lydfunktionalitet. Ud over den ergonomiske gearstang finder du opladningsporte, kopholdere og et sted til din telefon.

Plads til at slappe af

Prius er luksuriøs i sin enkelthed. Med sin længere akselafstand, forbedrede komfort og det nytænkte indvendige design, er det lige stedet at slappe af i.

Elegancens kunst

Matchende designdetaljer på instrumentbrættet og de ergonomisk formede sæder skaber en sammenhængende og forfriskende problemfri interiøræstetik.

Intelligent belysning

Ny Prius' omgivende interiørbelysning skaber en beroligende atmosfære, samtidig med at den er funktionel. Forbundet med bilens sikkerheds- og køreassistentsystemer kan den blinke for at advare om potentiel fare.

Føl dig hjemme, uanset hvor du er.

Rummelig og raffineret, med intelligent design, der føles godt at røre ved, er den nye Prius progressiv indvendig og udvendig. Du sidder lavt i en dynamisk, men komfortabel kørestilling, mens den rene cockpit-arkitektur og sanselige materialer understreger den nye Prius’ premium-karakter.

Oplev den nye Prius Plug-in Hybrid

Klik på bilen nedenfor for at opleve den nye Prius Plug-in Hybrid i 360° visning.

*Modellen viser kun én udstyrsklasse og er ikke repræsentativ for hele modelsortimentet. Detaljer kan variere alt efter land.

 • Dual DNA, én målsætning: frihed

  Plug-in hybridteknologi er fremdrift uden at gå på kompromis. Ved bykørsel har den nye Prius en elektrisk rækkevidde på over 72 km*. Og med bilens 2,0-liters motor er der ingen begrænsninger, når du gerne vil komme langt omkring. Med Dual DNA-drivlinjen får du masser af frihed, og du kan nemt oplade enten hjemme eller ved offentlige ladestandere.

  * Blandet kørsel, alt efter kørselsforhold og model.

   

En fængende køreoplevelse

Hvorfor vælge mellem effektivitet eller performance? Den nye Prius Plug-in Hybrid kombinerer el- og forbrændingsmotoren og giver dig en fantastisk køreoplevelse. Den kraftige effekt understøttes af en sportslig køreposition, et agilt styretøj og en selvsikker stabilitet.
 • Mere power og bedre acceleration Med sine 223hk har den nye Prius en imponerende acceleration med det samme. Uden for bygrænsen kan den nye Prius køre fra 0 til 100 km/t. på bare 6,8 sek.
 • Kør smartere med Hybrid Coaching Hybrid Coaching i MyToyota-appen analyserer data, så du kan køre mere økonomisk. Det fungerer ved at maksimere den tid, du kører 100% på el, hvilket forbedrer brændstofforbruget.
 • En indstilling til ethvert humør Med de forskellige køreindstillinger tilpasser den nye Prius sig til dig. Eco forbedrer brændstoføkonomien, mens Sport omvendt giver mere kraftfulde og agile køreegenskaber. Normal-indstillingen er en blanding af de to. Du kan også vælge EV for at køre rent elektrisk.
 • Fuldintegreret kraftfuld teknologi

  I den nye Prius Plug-in Hybrid har du kontrollen. Fra førersædet kan du tilgå dit medieindhold med den hurtige og hurtigtreagerende 12,3” touchskærm. Samtidig kan du se de vigtigste køredata på det 7” store digitale TFT-førerdisplay.

Opladning

Oplev glæden ved selv at vælge, hvordan du ønsker at oplade - eller om du ønsker at oplade. Når bilen ikke er opladt, kører den på hybrid-benzin-motoren ligesom en hybridbil.

 • Solcelletag

  Den nye Prius Plug-in Hybrid kan konvertere solenergi til fremdrift. Solcelletaget omsætter solens stråler til strøm på batteriet og kan generere op til 8 kilometers ekstra rækkevidde om dagen.

  *Fås til udvalgte modelvarianter. Spørg din forhandler

 • Opladning hjemme

  Sørg for, at din Prius Plug-in Hybrid altid er klar ved at oplade den, mens du er hjemme. Via et almindeligt stikudtag eller en privat ladeboks kan batteriet oplades til fuldt niveau på ca. 4 timer*. Tjek batteriniveauet via MyToyota-appen på din telefon.

  *Den præcise ladetid afhænger af ladebetingelserne.

 • Offentlige ladestandere

  Prius Plug-in Hybrids EV-indstilling med 100% kørsel på el er ideel til bykørsel. Brug effektive offentlige ladestandere, og kør nemt og komfortabelt uden emissioner.

Hold styr på det hele via din telefon

Med MyToyota-appen har du altid forbindelse til din Prius. Anvend den fx til at afkøle kabinen på forhånd på en varm dag eller til at se, om bilen er låst, når du ikke er ved den. Med MyToyota-appen kan du også se batteriniveauet og få mest muligt ud af den nye Prius’ øgede elektriske kapacitet.
Læs mere (Opens in new window)

Toyota T-Mate. Er med dig, så dine køreture bliver mere sikre.

Prius Plug-in Hybrid er udstyret med T-Mate, din værdifulde co-driver, og er med til at give bilen de bedste sikkerhedsfunktioner i klassen. T-Mate udgør en række systemer, der er udviklet til at understøtte dig og gøre det mere sikkert at køre bil, uanset om du kører på motorvejen, er på vej igennem byen eller skal parkere. T-Mate sørger for, at du altid er i sikre hænder. Nedenfor kan du se udvalgte features i T-Mate. Se det komplette omfang af T-Mate til Prius Plug-in Hybrid i bilkonfiguratoren.
 • Præ-kollisionssystem (PCS)

  Præ-kollisionssystemet kan registrere farlige situationer og bidrage til at undgå kollision med andre biler, fodgængere, cyklister og motorcykler. Det advarer føreren med akustiske og visuelle advarsler samt ved at bremse. Hvis føreren ikke når at bremse i tide, aktiveres bremserne automatisk for at undgå eller begrænse omfanget af en kollision. Derudover understøtter vejkrydskollisionsforhindringshjælpen og nødstyringsassistenten dig, når du drejer i vejkryds og foretager undvigemanøvrer.

 • Proaktiv førerassistent (PDA) – decelerationsassistent (SA)

  Systemet understøtter en blidere deceleration, når foden fjernes fra speederen, fordi der er et forankørende køretøj.

 • Assistent til sikker udstigning (SEA)

  Systemet gør brug af Blind Spot-overvågningsfunktionens radar til at medvirke til at forebygge en kollision mellem en passagers åbnede bildør og et bagfrakommende køretøj eller en bagfrakommende cyklist. Hvis der er risiko for en kollision, vil der lyse lamper på sidespejlene og i multiinformationsdisplayet, og der vil lyde en akustisk advarsel til personerne i bilen.

 • Førerovervågningskamera (DMC)

  Systemet bruger et kamera, der er placeret oven over rattet for at overvåge førerens opmærksomhed og tilstand. Der udsendes en advarsel, hvis systemet registrerer en afvigende tilstand som fx træthed. Inputtet herfra anvendes til at understøtte nødstandsningssystemets (EDSS) funktion ved at muliggøre en hurtigere registrering af manglende opmærksomhed.

 • Nødstandsningssystem (EDSS)

  Hvis systemet ikke registrerer handlinger fra førerens side i noget tid, udsendes der akustiske advarsler til føreren. Hvis der ikke registreres yderligere handlinger, bremser bilens nødstandsningssystem (EDSS) gradvist bilen ned til stilstand, mens den holder bilen sikkert i vognbanen. Havariblinket tændes for at advare de øvrige trafikanter, og dørene låses op for at give redningsmandskab nem adgang til kabinen, hvis der er behov for det.

 • TSS Over-The-Air opdateringer

  Softwareopdateringer via clouden sikrer, at Toyota Safety Sense (TSS) er opdateret med de nyeste funktioner og optimeringer.

 • Avanceret remote parkeringskontrol

  Med dette system kan føreren styre bilens parkering fra sin smartphone, mens vedkommende står uden for bilen. Det er enkelt og nemt at bruge og understøtter alle former for parkeringsmanøvrer. Som en ekstra sikkerhed standser bilen med det samme, hvis brugeren fjerner sin finger fra smartphonen.

Er du klar til at udforske mere?

Vælg din variant af modellen herunder, og klik dig videre.

3 Muligheder

 • Prius Plug-in - Style - Hatchback 5-dørs

  Prius Plug-in Style

  Hybrid
  Hatchback 5-dørs
  • +
   17" Dark alufælge m. aerodynamisk hjulkapsel (5 eger)
  • +
   LED kørelys
  • +
   Varmepumpesystem med luftfugter

  Vælg din motor


  kr. 444.990

  aut. gear | 4x2
 • Prius Plug-in - Elegant - Hatchback 5-dørs

  Prius Plug-in Elegant

  Hybrid
  Hatchback 5-dørs
  • +
   Elektrisk bagklap
  • +
   Intelligent fjernlysassistent (matrix forlygter)
  • +
   Digitalt bakspejl med indbygget rengøringssystem

  Vælg din motor


  kr. 454.990

  aut. gear | 4x2
 • Prius Plug-in - Executive - Hatchback 5-dørs

  Prius Plug-in Executive

  Hybrid
  Hatchback 5-dørs
  • +
   19" maskinfasede sorte alufælge (10 eger)
  • +
   Opladningstag med solceller
  • +
   Toyota Teammate Advanced Park (Remote)

  Vælg din motor


  kr. 544.990

  aut. gear | 4x2

Toyota Prius Plug-in galleri

 Prius Plug-in ser godt ud fra alle vinkler. Udtænkt som et monoformet design med en forbløffende renhed af formål, fanger det øjet, uanset om det ses over gaden eller stirres på fra en høj kontorbygning. Skyview-taget er visuelt kontinuerligt med front- og bagglas, hvilket understreger den nye Prius' coupé-inspirerede stil.

Ofte stillede spørgsmål om plug-in-hybridbiler

Hybridbiler og plug-in hybridbiler gør brug af samme velkendte Toyota Hybrid Synergy Drive-teknologi, men med én betydelig ting til forskel. Plug-in hybridbiler fra Toyota har en betydeligt højere batterikapacitet og en længere rækkevidde på el – over 72 km* for Prius Plug-in Hybrids vedkommende.
 

Plug-in hybridbiler kan også oplades fra en ekstern energikilde som fx et almindeligt stikudtag, en ladeboks eller en offentlig ladestander. Hvis du oplader så tit som muligt vil du opnå den maksimale effektivitet, og plug-in hybridbiler fra Toyota vil køre i hybridindstilling, selv når de ikke er opladet.
 

Når du er i hybridindstillingen vil din Toyota-hybridmodel automatisk skifte mellem de to energikilder – den effektive forbrændingsmotor og et intelligent selvopladende hybridbatteri. Det giver dig masser af fleksibilitet, især på længere ture.
 

* Blandet kørsel, alt efter kørselsforhold og model.

Den nye Prius er legesyg i sin respons og er kraftfuld samt giver en dynamisk og lækker køreoplevelse. Den kan accelerere fra 0 til 100 km/t. på bare 6,8 sek. takket være et solidt vejgreb og 223 hk i systemydelse.
 

Dual DNA Prius Plug-in Hybrid er mere effektiv end en bil med konventionel drivlinje, har en bedre brændstoføkonomi og mindre CO2-udledning. Samtidig tilbyder Prius Plug-in Hybrid alle fordelene ved elektrisk kørsel lige fra et kraftfuldt og omgående drejningsmoment til næsten lydløs bykørsel.

Den nye Prius har flere forskellige køreindstillinger, og i EV-indstillingen kan du køre på strøm fra batteriet helt uden at udlede CO2. Prius Plug-in Hybrid har en rækkevidde på over 72 km* ved ren eldrift. Herudover har du en eldrevet tophastighed på 135 km/t. i EV-indstilling, når du træder speederen i bund**. På længere køreture, end EV-indstillingen kan klare, fungerer Prius Plug-in Hybrid som en hybridbil, hvor den kombinerer kørsel på forbrændingsmotoren og regenereret batteriopladning.
 

* Blandet kørsel, alt efter kørselsforhold og model.

**Betinget af et tilstrækkeligt batteriopladningsniveau (State Of Charge / SOC)

Almindelig stikkontakt

Nem opladning hjemme, hvor du med din Prius Plug-in Hybrid kan oprette ladetimere, så du kan udnytte, at strømmen er billigere om natten og uden for spidsbelastningsperioderne.
 

Privat ladeboks

Den nye Prius Plug-in Hybrid har det bedst, når den bliver opladet regelmæssigt, og med en privat ladeboks er du sikret optimal ladekomfort og -sikkerhed. Overvåg og styr opladningen via din MyToyota-app.
 

Offentlige ladestandere

Med det offentlige ladenetværk er det nemt og hurtigt at oplade din Prius regelmæssigt. Med MyToyota-appen kan du se, hvor lang tid der er tilbage af opladningen til fuldt batteriniveau, hvilket er praktisk, når du bruger en offentlig ladestander.

Det tager ca. 4 timer at oplade din Prius Plug-in Hybrid fra 0-100% (230 V, 16 A). Den nøjagtige varighed afhænger af opladningsbetingelserne.

Oplad bilen tit

Ved at lade op hver dag maksimerer du din bils eldriftmuligheder, og du får mest muligt ud af bilen.
 

Hav en jævn kørestil

En optimering af din kørestil vil forbedre din bils egenskaber i forhold til eldrift og samtidig give dig en enestående performance på alle køreture.
 

Brug energigenindvindingsfunktionen

Funktionen akkumulerer den kinetiske energi ved bremsemanøvrer og lader på batteriet samt decelererer bilen, når du fjerner foden fra speederen. I den nye Prius kan du indstille niveauet for regenereringsfunktionen, så den passer til dine præferencer.
 

Opvarm kabinen på forhånd

Nyd den perfekte kabinetemperatur med fjernbetjent forhåndsklimaregulering, uanset vejret. Afkøl eller opvarm din bil uden at påvirke batteriets rækkevidde.

Hvis du oplader bilen tit, vil du opleve mærkbare fordele i forhold til at køre på el, inklusive færre emissioner og lavere driftsomkostninger. Så længe din Prius har brændstof i tanken, kan den køre i hybridindstillingen, hvis der ikke er mere strøm på batteriet.

Toyota bygger alle batterier, så de kan holde i hele bilens levetid. Alle batterier er omfattet af en garanti på 5 år / 100.000 km*, og med et årligt Hybridsundhedstjek er det muligt at udvide garantien på batteriet til op til 10 år.

*Alt efter hvad der kommer først.

Mere om Prius Plug-in

Få et overblik over Prius Plug-in Hybrid.
Se overblik